Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• ναι κι εμείς για να μη σπαταλάμε χρήματα για τόσο λίγο διάστημα το κάναμε.. Κατευθείαν κρεβάτι σιγα.. Αλλά αν σου δώσει κάποιος άλλος ή σου φέρουν δώρο οκ καλή φάση.
    • χαχαχ!! δε το πιστεύω! 🤣Ακριβώς ίδιο! Όντως νιώθεις οτι θα φύγει ή ότι λίγο να σπρώξεις θα γεννήσεις.. πωω πω!! Νιώθω απίστευτη πίεση απο κάτω ειδικά όταν καθήσω στη λεκάνη..  πριν ένα μήνα δεν ήταν έτσι τώρα έγινε!!! Κ όταν περπατάω το νιώθω ως ένα βαθμό αλλά περισσότερο στη τουαλέτα. Και το πλάγια το δοκίμασα τυχαία επειδή δε μπορώ ίσια λόγω της πίεσης μια φορά καθόμουν κανα δεκάλεπτο κκαι δε μου ερχόταν τσίτσα ενώ πριν ήθελα πολύ.. λεω τι στο καλό μωρέ γιατί δε βγαίνει ούτε σταγόνα..?.. και κάνω μια στα πλάγια να δω και λεω αα εδώ είμαστε τώρα ναι... Μόνο στα πλάγια έρχεται πιο εύκολα. Βρε τι πάθαμε!!
    • Κι εμένα είχε βγει η μαμά μου και η αδερφή μου πριν τις γιορτές θετικές στον covid αλλά εγώ παρόλο που τις ειχα δει δεν κόλλησα. Νομίζω λίγο η εγκυμοσ΄ύνη μας προστατεύει κιόλας.. 
    • Συμφωνώ κι εγώ αν δεν μου είχαν δώσει λίκνο δεν θα είχα πάρει γιατί είναι πραγματικά για λίγο, όσο και να το χρησιμοποιήσεις!
    • Ααααχ θα τρελαθώ, νιώθω ακριβώς το ίδιο και πραγματικά νομίζω ότι νιώθω το κεφάλι να εξέχει και κατουραω κι εγώ πλάγια 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...