Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοίτα, θα κοιτάξω να κάνω κανένα χαμομηλάκι με μέλι και βασικά πήρα και ένα seractil.. νομίζω ότι δεν υπάρχει και τόσο θέμα.. εξάλλου και έγκυος να είσαι ξέρω ότι ντεπόν μπορείς να πάρεις. Τώρα το αιματάκι είναι σίγουρα από τραυματισμό γιατί τώρα που ξαναπήγα στο μπάνιο δεν είχα τπτ, οπότε παίζει αυτό να είναι.. είναι ξηρός ο κόλπος και τραυματίζεται κατά την εισαγωγή του πλαστικού, έχει προηγηθεί και μια ωοληψία όσο να πεις μια ευαισθησία την έχει. 🙃 Ελπίζω όλα τα συμπτώματα να είναι περαστικά και να μη με απασχολούν για τις επόμενες ημέρες. Είχα και την ατυχία να με τσιμπήσει και κάτι στο σπίτι το οποίο ακόμη δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει τρελή φαγούρα και κοκκινίλα, δύο βράδια δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά, ώσπου αναγκάστηκα και πήρα xozal. Τεσπα, ελπίζω να μην πειράζουν πουθενά.. δεν είχα και άλλη επιλογή.. η κρέμα που πήρα δεν έκανε καμιά δουλειά. 😪 
    • Καλησπέρα, πωλείται καρότσι διδύμων book for two της pegperego, μαζί με τον αντάπτορα για τα βρεφικά καθίσματα (αυγά). Αθήνα μ΄ένω για όποια ενδιαφέρεται, να το δει και απο κοντά.  
    • Καλημερα κορίτσια μου!! 2η μερα περιόδου…να τελειώνουμε να πάει στο καλό! Χθες πήγα στον ουρολόγο μου έδωσε αντιβίωση μια εβδομάδα και προβιοτικά τ οποία θα τ παίρνω για 3 μήνες για να φτιάξουμε λίγο την περιοχή! Μου είπε κάτι όμως που με έβαλε σε σκέψεις..επειδή η αλήθεια είναι οτι το μόνο π έχει αλλάξει από τότε που παθαίνω τις συνεχόμενες ουρολοιμώξεις είναι το dostinex μ είπε να ρωτήσω ενδοκρινολόγο αν επηρεάζει κάπως το χάπι το ph και γι αυτό παθαίνω συχνά! Μήπως έχει κάποια κοπέλα ίδια ιστορία; Να έπαιρνε dostinex και να παρατηρούσε τότε ουρολοίμωξη; Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να το κόψω κιόλας το χάπι..
    • Εμένα ο γιος μου ο μεγάλος γεννήθηκε 38 εβδομάδες και 4 ημέρες ο πρώτος κ ο άλλος 38 ακριβώς.. δε χρειάστηκαν κάτι.. όλα ήταν οκ. Η μικρή μου γεννήθηκε ακριβώς την ημέρα της ΠΗΤ. Εγγλέζα στο ραντεβού της δε μπορώ να πω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...