Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βλέπετε? Χα χα είναι όντως δύσκολο αύριο θα ξεκινήσω Ν κάνω...! @babybaby να μην τα χρειαστείς κορίτσι μ στο εύχομαι!! 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 179.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 16 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..!

@babybaby σου εύχομαι να μην χρειαστείς..

@NikhNikh τι κάνεις? Πως είσαι? 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh εγώ μόλις τελείωσα κάτι δουλειές π είχα έκανα ένα μπάνιο κ κάθομαι... Κουράστικη μέρα...ποτε πας στο γιατρό? 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh ωραία..! Εγώ έχω ένα κουσούρι κανονίζω πολλά πράγματα την ίδια μέρα μερικές φορές κ την ίδια ώρα κ τεχω σαν την παλαβη μετά... Χαχα ? 

Δημοσίευση

@Scooby! αχ το ίδιο κάνω κι εγώ και τρέχω και δεν φτάνω..!! Το έκανα την Δευτέρα πολλά πράγματα κι έτρεχα. Εκτως και από αυτό με τρώει το άγχος.. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Τα τεστ ωορρηξίας όπως τα τεστ εγκυμοσύνης έχουν 2 γραμμές. Η μια είναι η γραμμή ελέγχου π γίνεται πάντα κόκκινη κ βλέπεις ότι τ τεστ είναι κατάλληλο. Κ στο τεστ εγκυμοσύνης πάντα βγαίνει μια γραμμή στο ένα κουτάκι. Όσο πλησιάζει η ωορρηξία η ορμόνη lh αυξάνεται στον οργανισμό. Πχ 2 μέρες πριν την ωορρηξία ξεκινάει κ ανεβαίνει έτσι την ανιχνεύει τ τεστ κ βγάζει μια άχνη γραμμή. Όσο πλησιάζει η ωορρηξία τόσο πιο έντονη γίνεται. Όταν γίνει τ ίδιο έντονη με τ γραμμή ελέγχου έχεις επαφες εκείνη τη μέρα την επόμενη κ την παρεπόμενη. Η ωορρηξία γίνεται 24 με 48 ώρες μετά όπως είπε κ το ditaki.

Τι ωραία που τα είπες!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

@ditaki κρατήσου λίγο να δεις και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δεις το πιο μεγάλο + που υπάρχει..!!! 

Δημοσίευση

@ditaki ανταντε μακαρι περιμενουμε ευχαριστα νεα σου!!!κρατησου μεχρι αυριο χιχιχι

Εγω κοριτσια ποναω στο στηθος εβγαλα κ κατι σπυρακια, κλασικα...με προετοιμαζει για τον ερχομο της.....μακαρι να με ξεχασει αυτον το μηνα...?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα!

Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

Πω πω μακαρι στο ευχομαι ολοψυχα!!! Αντε αυριο περιμενουμε τα ευχαριστα! Ειναι και σαββατο το πιο τελειο σκ θα κανεις!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγατε στην νέα Ιωνία που είναι η Αγία ζώνη από το Άγιο Όρος; εμείς ήρθαμε σήμερα αλλά έχει πολύ κοσμο

Δημοσίευση

Κι εγω μενω και κοντα και το σκεφτομαι επειδη γινεται Χ Α Μ Ο Σ! Νομίζω πρέπει να έχει καμιά ώρα αναμονή στο νερό...

Δημοσίευση

@NikhNikh πως εχω την εντυπωση πως ειναι και στη Λαρισα η ζωνη της Παναγιας? Ζωνη μπορητε να παρετε και απο την Αγ,Ειρηνη Χρυσοβαλαντο στη Λυκοβρυση!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι κάνετε κορίτσια μου? Μ το είπε η μαμά μου εχτές κ θα πάω η αύριο η την Κυριακή...Την ζώνη της Αγίας ειρήνης παιρνεις? 

Δημοσίευση

@Scooby! αν δεν κανω λάθος την ζωνη της παναγιας. Να πας κοπέλα μου αλλά η πολύ νωρίς η πολύ αργά.. Εγώ πήγα στης 4 και φύγαμε στης 6 αν δεν έλεγε ο άντρας μου ότι δεν μπορούσε και μας άφησαν. Και όντως δεν μπορούσε να αναπνεύσει όπως κι εγώ. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh οπότε για Κυριακή νωρίς το πρωί.. Αλλα από τι ώρα? Νωρίς π θα έχεις και λειτουργία?

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου ακόμα δεν έχει έρθει....αλλά έχω βγάλει ένα τεράστιο σπυρί στο λαιμό (!!!!!) και κάτι μικρά στο πρόσωπο. Δεν θέλω...δεν θέλω...δεν θέλω...μμμ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.