Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Τα τεστ ωορρηξίας όπως τα τεστ εγκυμοσύνης έχουν 2 γραμμές. Η μια είναι η γραμμή ελέγχου π γίνεται πάντα κόκκινη κ βλέπεις ότι τ τεστ είναι κατάλληλο. Κ στο τεστ εγκυμοσύνης πάντα βγαίνει μια γραμμή στο ένα κουτάκι. Όσο πλησιάζει η ωορρηξία η ορμόνη lh αυξάνεται στον οργανισμό. Πχ 2 μέρες πριν την ωορρηξία ξεκινάει κ ανεβαίνει έτσι την ανιχνεύει τ τεστ κ βγάζει μια άχνη γραμμή. Όσο πλησιάζει η ωορρηξία τόσο πιο έντονη γίνεται. Όταν γίνει τ ίδιο έντονη με τ γραμμή ελέγχου έχεις επαφες εκείνη τη μέρα την επόμενη κ την παρεπόμενη. Η ωορρηξία γίνεται 24 με 48 ώρες μετά όπως είπε κ το ditaki.

Τι ωραία που τα είπες!

Δημοσίευση

@ditaki ανταντε μακαρι περιμενουμε ευχαριστα νεα σου!!!κρατησου μεχρι αυριο χιχιχι

Εγω κοριτσια ποναω στο στηθος εβγαλα κ κατι σπυρακια, κλασικα...με προετοιμαζει για τον ερχομο της.....μακαρι να με ξεχασει αυτον το μηνα...?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα!

Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

Πω πω μακαρι στο ευχομαι ολοψυχα!!! Αντε αυριο περιμενουμε τα ευχαριστα! Ειναι και σαββατο το πιο τελειο σκ θα κανεις!!!

Δημοσίευση

@Scooby! αν δεν κανω λάθος την ζωνη της παναγιας. Να πας κοπέλα μου αλλά η πολύ νωρίς η πολύ αργά.. Εγώ πήγα στης 4 και φύγαμε στης 6 αν δεν έλεγε ο άντρας μου ότι δεν μπορούσε και μας άφησαν. Και όντως δεν μπορούσε να αναπνεύσει όπως κι εγώ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...