Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 23/12/2017 at 7:38 ΠΜ, ο/η Scooby! είπε:

Καλημέρααα κορίτσια! Χαθήκαμε! 

Expand  

Ναι ελα ντε! Εμας εχει πεσει τρομερη δουλεια στο γραφειο λογω γιορτων και φευγω πιο αργα... Ευτυχως σταματησα τωρα για λιγες μερες!

Δημοσίευση

Κι εμεις αποψε θα βγουμε με φιλους,αυριο σε συγγενεις και πρωτοχρονια στους δικους μου!Ολοι θα παρουν απο μια δοση μας!Χαχχαχα!Να ειμαστε καλα με αγαπημενους μας ανθρωπους!

Δημοσίευση

Α πολύ ωραία κορίτσια εμείς όπως λέω μίζερα εδώ που μένω δεν θέλει να έρθει κανείς οπότε εμείς σπίτι σήμερα η 3μας αύριο στα πεθερικά μου θα έχουν κόσμο και παραμονή πρωτοχρονιάς πάλι η 3μας. Εκτως αν αλλάξει τίποτα..

Δημοσίευση
  στις On 24/12/2017 at 4:41 ΜΜ, ο/η Scooby! είπε:

Κορίτσια μ να σας ρωτήσω κάτι υπάρχει διαφορά στα υγρά αν πρόκειται για εγκυμοσυνη? 

Expand  

Ειναι μια ερωτηση που ηθελα κι εγω να κανω.... @Mariloux @babybaby ?? Εγω τις τελευταιες μερες εχω εντελως διαφανα υγρα, δεν εχουν την μορφη βλεννης... εινάι απλα διαφανα υγρα εντελως ρευστα.... εσυ @Scooby!

Δημοσίευση
  στις On 24/12/2017 at 4:41 ΜΜ, ο/η Scooby! είπε:

Κορίτσια μ να σας ρωτήσω κάτι υπάρχει διαφορά στα υγρά αν πρόκειται για εγκυμοσυνη? 

Expand  

Εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχω μια αισθηση υγρασιας κ κατι σαν ελαφρια βλεννα ο γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο, καπου διαβασα οτι δημιουργειται για να προστατευει το εμβρυο.

Δημοσίευση
  στις On 24/12/2017 at 9:32 ΜΜ, ο/η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είπε:

Ειναι μια ερωτηση που ηθελα κι εγω να κανω.... @Mariloux @babybaby ?? Εγω τις τελευταιες μερες εχω εντελως διαφανα υγρα, δεν εχουν την μορφη βλεννης... εινάι απλα διαφανα υγρα εντελως ρευστα.... εσυ @Scooby!

Expand  

Στην κάθε εγκυούλα πιθανότατα να είναι διαφορετικά, κι εμένα δεν είναι ακριβώς βλέννη, σαν αυτή που έχω ας πούμε στη μέση του κύκλου, είναι κάπως αλλιώς...

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κοριτσάρες μου με υγεία, αγάπη και πολλά πολλά μωράκια!!!! 

@ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μου και εμένα ακριβώς έτσι είναι, εντελώς διάφανα και ρευστά αλλά εγώ δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να σας πω για συμπτώματα γτ είναι και τα φάρμακα που παίρνω απο την εξωσωματική!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ngsofia καλησπέρα κορίτσι μου! Εγώ πέρασα σχεδόν πρόσφατα επιτροπή 10/2024 στην Αλεξανδρούπολη και δεν χρειάστηκε η φυσική μου παρουσία. Έστειλα τα δικαιολογητικά με courier και μου ήρθε πίσω η απόφαση επίσης με courier.
    • Καλησπέρα Σοφία, Πήρες να κλείσεις τελικά? Καλή αρχή κ εύχομαι να μην σου χρειαστεί!!!😊 Πέρασα τον Φεβρουάριο επιτροπή στη Θεσσαλονίκη κ τα έχω φρέσκα. Δεν χρειάζεται φυσική παρουσία. Στέλνεις τον φάκελο με κούριερ, καλό θα είναι να το στείλεις 2-3 μέρες πριν, βέβαια αυτοί λαμβάνουν την ημερομηνία αποστολής αλλά καλό θα είναι να τον έχουν τον φάκελο πριν τις 20/6 κ μετά σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο για την απόφαση που πάλι εκεί στε΄λνεις κούριερ για παραλαβή.😉
    • Ναι κοριτσάκι μου χωρίς φυσική παρουσία, εγώ τα έστειλα με courier. Απλά βλέπουν τις εξετάσεις κ σας περνάνε. Δεν κόβουν εύκολα, να φανταστείς στην πρώτη μου επιτροπή επειδή δε συμφωνούσαν με το λόγο παραπομπής που έγραψε ο εξωσωματικός δε μας έκοψαν απλά με πήρε η γραμματεία κ ζήτησε να γράψει ανεξήγητη υπογονιμότητα κ μας πέρασαν έτσι..
    • Καλησπέρα κορίτσια,έλεγα και εγώ να πάω να φτιάξω μαλλιά αλλά επειδή δεν έχω λευκα μόνο 2-3 τρίχες και τα είχα κουρεψει και κοντο καρε έλεγα να τα αφήσω να βγει το φυσικό μου. Βέβαια μόλις γεννήσω ξέρω πως μετά από κάνα δίμηνο θα μου την βαρέσει και θα θέλω να κάνω αλλαγή. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι να πάω και στο κομμωτήριο τόσες ώρες μην με πιάσει κανένας πονος γεννας και μείνω με την βαφή στο κεφάλι 🤣🤣 Σε άλλα νέα το έντερο μου αρνείται να συνεργαστεί και όλο το βράδυ έμεινα ξύπνια. Να μου πεις με το στομάχι τόσες μέρες έπινα τσάι και έτρωγα όλο ζυμαρικά και ρύζι οπότε στουμπωσε το καημένο. 
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Γράφω πρώτη φορά στο θέμα εδώ..  Εν συντομία να σας πω είμαι 38 ετών με χαμηλη ΑΜΗ και μια σάλπιγγα κλειστή,  σπέρμα με μέτρια κινητικότητα. Επισκεφτήκαμε γιατρό υπογονιμοτητας και λόγο ηλικίας κ ΑΜΗ μας είπε να προσπαθήσουμε κάνα τετράμηνο και αν δεν γίνει κάτι να πάμε σε εξωσωματική. Έστειλα λοιπόν εγώ ένα μειλ στην επιτροπή Θεσσαλονίκης για να δω πότε θα πρέπει να κλείσω ραντεβού από Ιούνιο και μετά γιατι ακουσα πως υπάρχει αναμονη. Και μου έκλεισαν ραντεβού 20 Ιουνιου. Στο μειλ που μου απάντησαν λέει πως  στης 20 Ιούνιου θα πρέπει να στείλουμε τον φάκελο στην επιτροπή και μετά από περίπου 20 εργάσιμες θα βγει η απόφαση όπου και θα ενημερώθουμε με μειλ. Γίνεται όλη η διαδικασία χωρίς φυσική παρουσία; νόμιζα πως θα πρέπει να πάμε και οι ίδιοι μας στην επιτροπή. Όσες περάσατε πρόσφατα πήγατε η οχι;  Συγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα είμαι εντελώς άσχετη...  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...