Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 179.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Καλημέρααα κορίτσια! Χαθήκαμε! 

Ναι ελα ντε! Εμας εχει πεσει τρομερη δουλεια στο γραφειο λογω γιορτων και φευγω πιο αργα... Ευτυχως σταματησα τωρα για λιγες μερες!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τ ωραία!.! Κ εγώ από βδομάδα κάθομαι...! 

Δημοσίευση

Καλημέρα....Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη!!!

@babybaby @MarilouxΚορίτσια συγχαρητήρια!!!Εύχομαι εύκολες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες να έχετε!!!!:x

Δημοσίευση

Καλημερα κ χρονια πολλα! Καλως τη νινα! Σ ευχαριστω κοπελα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Καλημέρα χρόνια πολλά..!!

χρονια πολλα με υγεια και αισιοδοξια!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Scooby! είπε:

Αυτο να δω!Τις 2 κοκκινες γραμμες να πεταξω απ τη χαρα μου!2 κοκκινες γραμμες!

Δημοσίευση

καλα ειμαι νικη μου, εμεις σημερα θα βγουμε με φιλους, χριστουγεννα στους δικους μ παραμονη πρωτοχρονιςς ολοι σπιτι μας κ πρωτοχρονια στα πεθερικα μ. Τα μοιρασαμε.

Δημοσίευση

Καλώς σας βρήκα....αύριο στα πεθερικά μου και μεθαύριο στην μάνα μου που κάνει reunion για τα παιδιά της!!χαχαχα

Μετά ανάλογα πώς θα δουλεύω,θα δούμε!!!

Δημοσίευση

Κι εμεις αποψε θα βγουμε με φιλους,αυριο σε συγγενεις και πρωτοχρονια στους δικους μου!Ολοι θα παρουν απο μια δοση μας!Χαχχαχα!Να ειμαστε καλα με αγαπημενους μας ανθρωπους!

Δημοσίευση

Α πολύ ωραία κορίτσια εμείς όπως λέω μίζερα εδώ που μένω δεν θέλει να έρθει κανείς οπότε εμείς σπίτι σήμερα η 3μας αύριο στα πεθερικά μου θα έχουν κόσμο και παραμονή πρωτοχρονιάς πάλι η 3μας. Εκτως αν αλλάξει τίποτα..

Δημοσίευση

Η μαμά μου καλέ.! Συγγνώμη που δεν είπα απλά τγννεχω αναφέρει πολλές φορές ότι μένουμε πανό κάτω για αυτό δεν είπα

@babybaby

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μ να σας ρωτήσω κάτι υπάρχει διαφορά στα υγρά αν πρόκειται για εγκυμοσυνη? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Scooby! είπε:

Κορίτσια μ να σας ρωτήσω κάτι υπάρχει διαφορά στα υγρά αν πρόκειται για εγκυμοσυνη? 

Ειναι μια ερωτηση που ηθελα κι εγω να κανω.... @Mariloux @babybaby ?? Εγω τις τελευταιες μερες εχω εντελως διαφανα υγρα, δεν εχουν την μορφη βλεννης... εινάι απλα διαφανα υγρα εντελως ρευστα.... εσυ @Scooby!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Scooby! είπε:

Εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχω μια αισθηση υγρασιας κ κατι σαν ελαφρια βλεννα ο γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο, καπου διαβασα οτι δημιουργειται για να προστατευει το εμβρυο.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είπε:

Ειναι μια ερωτηση που ηθελα κι εγω να κανω.... @Mariloux @babybaby ?? Εγω τις τελευταιες μερες εχω εντελως διαφανα υγρα, δεν εχουν την μορφη βλεννης... εινάι απλα διαφανα υγρα εντελως ρευστα.... εσυ @Scooby!

Στην κάθε εγκυούλα πιθανότατα να είναι διαφορετικά, κι εμένα δεν είναι ακριβώς βλέννη, σαν αυτή που έχω ας πούμε στη μέση του κύκλου, είναι κάπως αλλιώς...

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κοριτσάρες μου με υγεία, αγάπη και πολλά πολλά μωράκια!!!! 

@ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μου και εμένα ακριβώς έτσι είναι, εντελώς διάφανα και ρευστά αλλά εγώ δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να σας πω για συμπτώματα γτ είναι και τα φάρμακα που παίρνω απο την εξωσωματική!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.