Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανουλες καλησπερα,

Δυανυω την 15η εβδομαδα κυησης στο τριτο μου παιδακι και εχω πολυ εντονες συσπασεις-πετρωματα μητρας..Ο γιατρος μου συνεστησε ξεκουραση και 4 trofocart ημερησιως

Φοβαμαι πολυ την αποβολη σ αυτη τη φαση,εχει καποια αναλογη εμπειρια;

Δημοσίευση

Ολα καλα θα πανε!! Δεν ειδες καμια διαφορα με το μαγνησιο?? Επισης, ειναι σιγουρο οτι ηταν συσπασεις? Στο λεω γιατι εγω την 17η νομιζω βδμαδα ειχα παρα πολυ εντονα πετρωματα που κρατουσαν πολυ ωρα κ τελικα ηταν απο το εντερο.  Βεβαια επαιρνα απο την την αρχη της κυησης buscopan που ειναι σπασμολυτικο.. πιστευω οτι ολα θα σου παν καλα.. εσυ να ξεκουραζεσαι πολυ, να εισαι ηρεμη κ χαλαρη κ να τρως ελαφρια!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα διανυω κι εγω την 15 εβδομαδα και νιώθω εδω και δυο μερες περιπου κατι σαν σφίξιμο στην μητρα..τι μπορει να ειναι; ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω μαγνησιο και αν συνεχισει να κανω τοκογραφο... ειναι φυσιολογικό;ξερει κανεις; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νομίζω πάει με το πόσο ήταν η πρώτη μέτρηση του σάκου κτλ εγώ κανονικά βάση ΤΕρ είμαι 7+3 αλλά σύμφωνα με υπέρηχο 7+1 🤗 και σημείωσε ημερομηνία 22.02 τώρα φυσικά να δούμε την εξέλιξη μας. 
    • Κορίτσι μου είναι δύσκολο να γεννάς Αύγουστο μήνα με τόση ζέστη δεν παλεύεται με την κοιλιά στο στόμα και να έχεις και να φροντίσεις και την κορούλα σου  καλά έκανες και είπες την μαμά σου να έρθει να βοηθήσει δεν βγαίνει ειδικά οι τελευταίες βδομάδες  Ισως η μικρή ( σε λίγο καιρό θα είναι η μεγάλη 😊) κολλάει πάνω σου γιατί μάλλον καταλαβαίνει πως πλησιάζει η μεγάλη μέρα που θα έρθει η αδερφούλα της σπίτι και ίσως θέλει εσένα πιο πολύ κοντά της.. μπράβο που κατάφερες και την έβαλες στο δωμάτιο της (εγώ ακόμα προσπαθώ να φύγει ανάμεσα μας από το κρεβάτι 😅) όσο για το ζάχαρο θα πω πως δεν χρειάζεται να αγχωθείς θα προσέξεις λίγο τώρα στο τέλος και μια χαρα θα είναι.. και εμένα ήταν λίγο τσιμπημένα 2 από τις 3 μετρήσεις αλλά ούτε πολλά κιλά πήρα ούτε μεγάλο μωρό είχα τα αμνιακό ήταν μια χαρά το ζάχαρο νηστείας ήταν καλό και όλα ήταν μια χαρά τελικά γενικά τους πιάνει τρέλα τους γιατρούς με τους αριθμούς.. ίσως ο άλλος γιατρός έβλεπε και τους άλλους παράγοντες και για αυτό να το άφησε λίγο πιο χαλαρά.. κράτησε τον γιατρό με το οποίο νιώθεις πιο σίγουρη 😊 με το καλό πλησιάζουν οι μέρες σου εύχομαι μια εύκολη γέννα αυτήν την φορά 🥰
    • Καλά θα κάνετε κορίτσι μου να ηρεμήσεις και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας και που ξέρεις.. και εγώ αυτό πιστεύω όλα για κάποιο λόγο γίνονται!! Εισαι μικρή ακόμη δεν θα εχει διαφορά να το πας πισω 2 μήνες. Είδα ψάχνεις καινούριο  γιατρο εγώ είμαι Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω από Αθήνα.. αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιον που θα νιώσεις ασφάλεια αυτό είναι πολύ βασικό. 
    • Σία μου εύχομαι πραγματικά να μην ήταν κάτι ανησυχητικό και όπως σου είπε ο γιατρός δεν ήταν... Βέβαια λογικό να τρομάζεις και μόνο στην εικόνα αίματος...Φτου φτου όλα καλά να είναι!!🙏🙏🙏
    • Σ ευχαριστω πολυυυ...οσο για τον γιατρο εγω θα ηθελα σιγουρα εναν ανθρωπο να μου εμπνεει ασφαλεια. Παλιοτερα ειχα εναν γυναικολογο που καταλαβα οτι δε θυμοταν καθολου το ιστορικο μου. Ειχα ενα θεμα και παντα εβγαιναν περιεργες καποιες τιμες σε εξετασεις που καναμε και την τελευταια φορα μου ειπε να κλεισω επειγοντως ραντεβου για να το δουμε. Οταν πηγα θυμηθηκε το ιστορικο μου και εμμεσως παραδεχτηκε οτι τζαμπα με κουβαλησε στο ιατρειο. Ε οπως καταλαβαινεις δεν ξαναπηγα! Αν νιωθεις οτι κατι δε σου αρεσει να το ψαξεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...