Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υψηλή χοριακή η κανονικη???

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια ,ειμαι καινουρια στο φορουμ.

θα ηθελα να μου πειτε αν η χοριακη μου ειναι αυξημενη και αν καποια εχει την ιδια χοριακη:confused:

τελευταια περιοδος 15/09 και στις 18/10 εκανα χοριακη 2146,5.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια!! Ειχα την ιδια απορια οταν πηρα την χοριακη μου.. Την 31η ημερα του κυκλου μου ηταν πανω απο 1400 οποτε την 33η (την ημερα που εκανες εσυ δλδ χοριακη) λογικα θα ηταν γυρω στις 2500!! Στην αρχη σκεφτηκα πως εχω διδυμα αλλα τελικα κλεινω τον 5ο μηνα κ εχω ενα υγιεστατο νινακι!! Πηρα ανησυχη τηλ τον γιατρο μου κ μου ειπε "ποτε δε μας αγχωνει η πολυ υψηλη χοριακη, οσο υψηλοτερη, τοσο καλυτερα. Μας αγχωνει μονο η χαμηλη που δεν ανεβαινει καλα"..

Η δικη σου χοριακη σημαινει οτι αυξανοταν πολυ καλα απο την στιγμη της εμφυτευσης.. Επισης εχω την εντυπωση οτι εχεις κυκλο κατω των 28 ημερων (ισως κανω κ λαθος αλλα καπως ετσι τα εχω κατανοησει). Να δεις που θα εχεις κ μια τεραστια τιμη προγεστερονης (που δειχνει ποσο "γερη" ας το πουμε ειναι η εγκυμοσυνη σου)!!

Καλη αρχη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 😅😅 Υπάρχει ήδη σχετικό επάγγελμα και είναι οι μαίες!! Ότι έμαθα είναι από τα μαθήματα!! Ναι και εμένα μου έκαναν εντύπωση για αυτό και μου έμειναν..😂 Με τις αγορές γενικότερα μη τρελαίνεσαι.. πάρε τα άκρως βασικά και με τα υπόλοιπα θα σε καθοδηγήσει το δικό σου μωράκι στο τι θα σου χρειαστεί.. και τα μαγαζιά δεν κλείνουν εφόσον γεννησουμε..! Εκεί θα είναι!! Το τι βόλεψε τη κάθε μανούλα έγκειται στο εκάστοτε μωράκι..  Τη καλύτερη δουλειά θα κάνεις με τη παιδίατρο.. κάνε από πριν ένα διερευνητικο ραντεβού να δείς αν σου κάνει ως γιατρός του παιδιού και αν είναι και σύμβουλος θηλασμού ακόμα καλύτερα!! Υπάρχει και σχετική πλατφόρμα με όλους τους πιστοποιημένους συμβούλους θηλασμού στην Ελλάδα αν θέλεις να διασταυρώσεις ότι όντως είναι..!
    • Α! Δεν το είχα καταλάβει.. είναι η μαία του γιατρού ή είναι εξωτερική μαία που συνεργάζεται με το γιατρό σου και θα είναι μαζί σου στο τοκετό αποκλειστικά; Γιατί οι μαίες των γιατρών συνήθως δεν ασχολούνται κάν.. Πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι και ο γιατρός θα σε στηρίξει.. περιμένουμε το πλάνο τοκετού!!  Για δες μήπως έχει φερμουάρ τίποτα γύρω γύρω και βγαίνει.. δεν το έχουν όλα δυστυχώς.. αλλιώς δώστο για βιολογικό καθαρισμό! 
    • Με το καλό κοριτσάκι μου να πάτε σπιτάκι σας οικογενειακώς!!!  Αναμένουμε νέε περιγραφές λατρείας και γέλιου με το μεγάλο σου γιό και το μωράκι!!! 😍😍😍😍
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...