Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 52 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΟΥΣ 67!!ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ 5 ΜΗΝΩΝ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Δημοσίευση

εμενα ο σπορος γεννηθηκε 2950 και ειχε υψος 51 εκατοστα .1μηνα μετα και εικοσι μερες ειχε φτασει 4280 (εχασε οσο ειμασταν στο νοσοκομειο ηταν 2760 οταν πηγαμε σπιτι μας) και 56 εκατοστα και 2 μηνων ηταν 60 εκατοστα οπως καταλαβαινετε ειναι τωρα σχεδον 5 ετων ζυγιζει 15-16 κιλα πολυ αδυνατος και εχει υψος γυρω στο 1,10

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

εμενα ο σπορος γεννηθηκε 2950 και ειχε υψος 51 εκατοστα .1μηνα μετα και εικοσι μερες ειχε φτασει 4280 (εχασε οσο ειμασταν στο νοσοκομειο ηταν 2760 οταν πηγαμε σπιτι μας) και 56 εκατοστα και 2 μηνων ηταν 60 εκατοστα οπως καταλαβαινετε ειναι τωρα σχεδον 5 ετων ζυγιζει 15-16 κιλα πολυ αδυνατος και εχει υψος γυρω στο 1,10

Αχα ...βλεπω συνεχιζεις να μας προκαλλεις εκθετοντας τα προσοντα του ομορφου τεκνου( ο τονος κατ επιλογη):laugh: :laugh:

Ειναι πολυ γλυκας να τον χαιρεσαι!

Συγωμη που ειμαι off topic δεν θα το ξανακανω:blush:

Δημοσίευση

Αναβολικά παίρνετε και γεννατε τόσο μεγάλα παιδιά; :P

Η μεγάλη γεννηθηκε 3740γρ και 52εκ και τωρα ειναι κοντά 3 και γυρω στα 96εκ, 15 κιλά.

Η μικρή γεννήθηκε 3570γρ και 51εκ.

Εγω ειμαι μεσαίου μεγέθους: 58 κιλά 167εκ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πως είναι τα μπουμπουκάκια σας;;; Εμείς πήγαμε προχθές στο γιατρό, 28 εβδομάδων ακριβώς τη Δευτέρα και ο μπόμπιρας ήδη 1243γρ. Πρέπει να κάνω και την καμπύλη αυτή τη βδομάδα και μάλλον με βλέπω για Σάββατο καθώς ο άντρας μου φεύγει αξημέρωτα για τη δουλειά κ εγώ έχω τα μικρά στο σπίτι κ δουλεύω εξ αποστάσεως.. Απ όσο τα είπαμε με το γιατρό αν όλα συνεχίσουν έτσι γεννάω με το καλό 1/11.
    • Καλημέρα κορίτσι, καλές διακοπές να περάσετε όμορφα. Ίσως η αλλαγή της προκάλεσε υπερένταση. Και εμένα την πρώτη μετά πολύ κλάμα και ηρέμησε μόνο με depon. Εμείς επίσημα έχουμε μπει στο αλμα και εχεινπικυ γκρίνια, επίσης μια τρώει πολύ μια έλαχιστα για τα δεδομένα της.Μια θέλει αγκαλιά μια θέλει κάτω και με έχει τεντωσει. Σκέφτομαι σοβαρά το μαρσιπο πλέον γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι και 7 κιλα μπορεί και παραπάνω και κόβονται τα χέρια μου. Ευτυχώς με βοηθάει ο γιος μου και την απασχολεί όσο μπορεί. 
    • Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε? Ξεκίνησαν κ επισημα οι διακοπές μας. Χθες 1η μερα μας τεντωσε. Γκρινια, αγκαλια, σχεδον καθολου υπνος. Τουλ κοιμηθηκε καλα τ βραδυ. Για να δούμε σήμερα πως θα παει. Συνηθως μ κοιμαται οπου κ να ριμαστε ενα διωρο μην πω κ τριώροφο στο καροτσι όταν είμαστε έξω τ πρωί εκει 12 με οσο παει. Χθες τίποτα. Κλαμα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε κλαμα στην παραλία κλαμα στο δωμάτιο. Σήμερα με πονανε χερια πλατη ολα.
    • Σε νιωθω!! Κι εγω οταν το ανακαλυψαμε δεν πιστευα πως θα φτασω ως εδω. Μετραγα μερες σαν τους φυλακισμενους. Βδομαδα τη βδομαδα επαιρνα μια ανασα. Καταλαβαινω απολυτως τι λες. Σου υπογραφω ομως οτι τελικα θα περασει ο καιρος και θα εχουνε παει ολα καλα. Εμενα οι γιατροι που με παρακολουθουν , που γενικα ειναι και πολυ εμπειροι, ηταν αισιοδοξοι εξ αρχης οτι θα πανε ολα καλα κι οτι εχουν δει απειρες αντιστοιχες περιπτωσεις και στατιστικα κανενα τους περιστατικο δεν γεννησε πριν τις 28 εβδομαδες. Μονο το 10% μεταξυ 28 και 32. Δηλαδη το 90% φτανει μετα τις 32 και το 50% μεταξυ 35 και 37. Ξεκουρασου οσο μπορεις, κανε συχνες επισκεψεις στο γιατρο ωστε να προλαβεις ο μη γενοιτο καποια μειωση, παιρνε τα φαρμακα σου και ολα θα πανε καλα. Ειμαστε εδω να τα λεμε!
    • Απο συμπτώματα πως εισαι; Δεν εχω παραπονο ολα μου ξινιζουν και ολα μου βρωμανε. Τουκαχιστον δεν εχω εμετους.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...