Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χαμηλή (αρνητική) χοριακη


Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Ειμαι καινούργια εδω και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.... στις 29 Αυγούστου ήταν η τελευταία μου περίοδος... έχω κύκλο 30-31 μέρες... στις 28/9 ήταν η τελευταία επαφή... από εκεί και μετά έχω καθυστέρηση.. ήταν να μου έρθει η ακατανόμαστη 29/9... αυτή την Παρασκευή έκανα τεστ και βγήκε μια πολύ αχνη γραμμουλα.. και το Σάββατο έκανα χοριακη και βγήκε 1,4.... υπάρχει περίπτωση βα ειναι κάτι την αρχή και να μη δείχνει ανεβασμένη?εχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο? Να σημειώσω οτι μου ζήτησαν επαναληπτική μετά από μια εβδομάδα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Marianthi96 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ειμαι καινούργια εδω και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.... στις 29 Αυγούστου ήταν η τελευταία μου περίοδος... έχω κύκλο 30-31 μέρες... στις 28/9 ήταν η τελευταία επαφή... από εκεί και μετά έχω καθυστέρηση.. ήταν να μου έρθει η ακατανόμαστη 29/9... αυτή την Παρασκευή έκανα τεστ και βγήκε μια πολύ αχνη γραμμουλα.. και το Σάββατο έκανα χοριακη και βγήκε 1,4.... υπάρχει περίπτωση βα ειναι κάτι την αρχή και να μη δείχνει ανεβασμένη?εχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο? Να σημειώσω οτι μου ζήτησαν επαναληπτική μετά από μια εβδομάδα.

 

Δημοσίευση

Marianthi η χοριακη ειναι θετική όταν ειναι πάνω από πέντε! Μήπως το τεστ το είδες μετα από τα λεπτά που συνιστάται? Επίσης το τεστ δείχνει με χοριακη πάνω από 25 άρα μάλλον ή πήγε κάτι να γίνει ή κάτι έκανες λάθος! 

Δημοσίευση

Joy2 σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!!Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αρχή ή καθυστερημένη σύλληψη? Άρα η επαναληπτική δεν θα είναι ανεβασμένη.... τότε γιατί μου ζήτησαν επανάληψη!? Μπερδεύτηκα....?  

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Marianthi96 είπε:

Joy2 σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!!Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αρχή ή καθυστερημένη σύλληψη? Άρα η επαναληπτική δεν θα είναι ανεβασμένη.... τότε γιατί μου ζήτησαν επανάληψη!? Μπερδεύτηκα....?  

Το να σου ζητησει το μικροβιολογικο επαναληπτικη το κρινω εντελως περιττο.. Αν ειχες πχ 5-6 μερες καθυστερηση κ  η χοριακη σου ηταν 40 (μικρη δηλ), οκ, εκει να το καταλαβω (για να δουν αν παει καλα η κυηση η αν ειναι βιοχημικη). Αλλα με χοριακη 1,...?? Σαν να θελουν να παρουν απλα τα λεφτα σου.. μιλα καλυτερα με εναν γιατρο.. να σε ρωτησω κατι? Το τεστ ποσες μερες πριν απο τη χοριακη το εκανες?

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Marianthi96 είπε:

Και επειδή είμαι άσχετη... αυτό το 1,4 από που προκύπτει? Κανονικά δεν έπρεπε να είναι μηδέν? ?

    Οχι κοριτσακι μου, υπαρχουν καποια στοιχεια χοριακης μεσα μας. Πολυ σπανια βγαινει ακριβως 0. (σε καποιες περιπτωσεις μπορει να αυξηθει κ για λλους λογους εκτος κυησης, οπως καποιους καρκινους) Γι αυτο μεχρι 5 θεωρειται αρνητικη.. Μαλιστα πολλα μικροβιολογικα, οπως το δικο μου γραφουν: "κατω απο 5 αρνητικο, πανω απο 50 θετικο" Δηλ για τις ενδιαμεσες τιμες, υπαρχει μια συγχιση... Ειναι αυτο που λεν πολλοι, κατι πηγε να γινει αλλα δεν εγινε..  Σε ρωτησα ποτε εκανες το τεστ γιατι αν ειχαν περασει πολλες μερες μπορει να ειχες βιοχημικη.. Δηλ να ηταν πχ η χοριακη σου 30 την ημερα του τεστ κ καθε μερα να επεφτε.. Αλλα σε μια μερα δε νομιζω οτι πεφτει τοσο πολυ.. Πηγαινε ομως καλου κακου σε εναν γιατρο να δει την αιτια της καθυστερησης...

Δημοσίευση
στις On Monday, October 09, 2017 at 6:32 ΜΜ, ο/η Marianthi96 είπε:

Μίλησα σήμερα με τον γιατρό μου και μου είπε να επαναλάβω την χοριακη. Θα δούμε την Πέμπτη τι γίνεται... 

Περιμενουμε τα νέα σου!!!!!μήπως έκανες κανένα τεστακι ακόμα? ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Περιμενουμε τα νέα σου!!!!!μήπως έκανες κανένα τεστακι ακόμα? ??

Δεν έκανα ακόμη... την Πέμπτη θα πάω για χοριακη.... πάντως οι αναγούλες και οι καουρες καλά κρατούν..... θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα!! Ελπίζω να ειναι καλά!! ??

Δημοσίευση
στις On 10/10/2017 at 11:14 ΜΜ, ο/η Marianthi96 είπε:

Δεν έκανα ακόμη... την Πέμπτη θα πάω για χοριακη.... πάντως οι αναγούλες και οι καουρες καλά κρατούν..... θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα!! Ελπίζω να ειναι καλά!! ??

Κορίτσι έκανες χοριακη??? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...