Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δουλειά ή σπίτι?


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Σαν πρωταρα που είμαι και σε λίγους μήνες μαμά... Θέλω να ρωτήσω όλες εσάς που ήδη έχετε παιδάκια... τι είναι καλύτερο. Να επιστρέψω στη δουλειά μετά από τους 4 μήνες άδειας που δικαιούμαι... ή να καθήσω σπίτι μου και να μεγαλώσω το παιδί???? 

Δουλεύω σε γραφείο ναι μεν αλλά με πολύ κόσμο και πολλές υποχρεώσεις.... ωράριο που ξεπερνά τις 8 ώρες ... Και φυσικά και δουλειά στο σπίτι... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα !!!!αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά κ υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα σου πρότεινα ν κάτσεις να μεγαλώσεις τ παιδάκι σου από πολλές απόψεις, Μα πάνω από όλα θα ζεις κάθε στιγμή του. Εγώ αυτό επέλεξα όταν έγινα μαμα κ δεν τ μετάνιωσα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 ώρες, ο/η Puppy44 είπε:

Οικονομικά μπορούμε. Απλά αυτή τη στιγμή μετά από 8 χρόνια εργασίας βρίσκομαι ιεραρχικά σε πολυ καλη θέση και ενώ δε θέλω να το χάσω όλο αυτό γιατι έγινε σαφώς με πολύ κόπο ... σκέφτομαι παράλληλα την αξία του να είμαι δίπλα στο παιδί μου και να ζήσω την κάθε στιγμή του. Αλλιώς πρέπει να βρω γυναίκα και να το στείλω με την πρώτη ευκαιρία σε παιδικό σταθμό κάτι που και μόνο που το σκέφτομαι με στεναχωρεί. 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 ώρες, ο/η Lini είπε:

 

Κατα τη γνωμη μου, το οτι γινεσαι μανα, δε σημαινει οτι αφηνεις ολα τ'αλλα πισω σου.. ομως, δε χρειαζεται να πας ειτε στο ενα ακρο (να αφησεις τη δουλεια σου) ειτε στο αλλο (να αφησεις το παιδι σου τοσο νωρις). Εγω θα σου προτεινα να εξαντλησεις ολη την νομιμη αδεια που δικαιουσαι.. Δηλ, μετα τη γεννα 2 μηνες κ αλλους 6 αν δε κανω λαθος μεσω οαεδ. Μετα γυρνας δουλεια με 2 ωρες μειωνενο ωραριο νομιζω για καποιο χρονο κ φυσικα ολο αυτο το διαστημα δεν μπορει κανεις να σε απολυσει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εδώ εργαζόμενη μαμά...και μάλιστα όταν γέννησα ελεύθερος επαγγελματίας...ήτοι δεν υπήρχε άδεια. Μια χαρά μεγαλώνω το παιδί μου, περνάμε πολύ και ποιοτικό χρόνο μαζί, ενώ παράλληλα δεν άφησα και την δουλειά μου, που μου αρέσει πολύ. Βέβαια έχω την μητέρα μου που την φροντίζει τις ώρες που λείπω. 

Εσύ θα αποφασίσεις ποιο σου ταιριάζει πιο πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ εργαζόμενη μητέρα, ιδιωτική υπάλληλος χωρίς την δυνατότητα να πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ λόγω λίγων συναδέλφων στην δουλειά, δλδ επέστρεψα στο 2μηνο στην εργιασία μου. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο να δουλέυεις και να μεγαλώνεις παράλληλα και ένα παιδί, ωστόσο εμένα η δουλειά μου αρέσει, δεν θα ήθελα να κλειστώ μέσα σε ένα σπίτι εφ'όρου ζωής - γιατί, ας μην γελιόμαστε, δύσκολα ξαναβρίσκεις δουλειά αν απομακρυνθείς από το σπορ και έχεις και ένα παιδί, ποιος θα σε πάρει; - και φυσικά χρειαζόμαστε 2 μισθούς για να ζήσουμε. Ευτυχώς υπάρχει βοήθεια και από τις 2 γιαγιάδες αλλά μόνο στο θέμα του μωρού, στα υπόλοιπα τα μοιραζόμαστε με τον σύζυγο κατά κάποιον τρόπο και όλα έχουν βρει τον ρυθμό τους. Με το καλό το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lini καλημέρα!

Η απορία σου ηταν ενας απο τους λόγους που παιδεύτηκα πάρα πολύ όταν γέννησα το πρώτο μου παιδί. Εκείνη την εποχή είχα επιχείρηση, η οποία ξέσκιζε στην κυριολεξία, είχα βάλει τον πήχη πολύ ψηλά ανέκαθεν στη δουλειά μου, ήμουν μια πετυχημένη επαγγελματίας. Ξεκίνησα να αγχώνομαι όταν είχα μια μικρή αποκόλιση στην εγκυμοσύνη. Αναγκαστικά για ένα μήνα δεν έπρεπε να δουλέψω, σημιοτέον πως δεν είχα βοήθεια ούτε στη δουλειά, ούτε στο σπίτι καθότι ημουν ερωτικός μετανάστης σε μια επαρχιακή πόλη και τα πεθερικά μου σε πολύ μεγάλη ηλικία . Στην δουλειά μου απασχολούσα ένα άτομο αλλά δεν ηταν εκπαιδευμένο να αναπληρώσει τα δικά μου τα καθήκοντα τότε. Με το που γέννησα την κόρη μου, αποφάσισα να μείνω έστω 40 μέρες με το μωρό, ήθελα να το ζήσω, δικαιούμουν να το ζήσω. Γύρισα στη δουλειά με μαύρη καρδιά, να μην ξέρω τι να διαλέξω, οταν γυρνούσα στο σπίτι, έκλαιγα και χτυπούσα το κεφάλι μου στο τοίχο γιατι μου έλειπε φοβερά το παιδί μου και δεν ημουν εκεί. Είχαμε γυναίκα με 6ε την ώρα, η οποία κρατούσε το μωρό τουλάχιστον 4 ωρες το πρωί.  οταν ποια έκανα τις προσπάθειες μου να κάνω ποια ευέλικτο το ωράριο προκειμένου να είμαι και στη δουλειά εντάξη αλλά και κοντά στο παιδί μου, το μαγαζί ξεκίνησε την κάτω βόλτα. Απελπίστηκα, κουράστηκα, και είπα πρέπει να διαλέξω. Η μαγαζί με ελάχιστο χρόνο για το παιδί, η παιδί, κλείσιμο του μαγαζιού και λίγη δουλειά στη μαύρη. Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω το παιδί μου στη δουλειά , μέχρι και παιδότοπο είχα κάνει ένα δωμάτιο. Αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω οταν με  χρειαζόταν, επίσης η δουλειά μου είχε αρκετά χημικά οπότε δεν ηταν και το καλύτερο για το παιδί. Τελικά για να μην σε κουράζω, το έκλεισα το μαγαζί, αφοσιώθηκα στην οικογένεια μου, δουλεύω στο σπίτι που και που , τα παιδιά μου μεγάλωσαν, τα έζησα, τα χάρηκα, ακόμα μπορώ και βοηθάω και είμαι δίπλα τους, δεν χάνω καμιά στιγμή μαζί τους,  αλλά με έχει κουράσει φοβερά το ότι δεν έχω την δουλειά μου. Όλα θέλουν ισορροπίες , ώρες ώρες νιώθω εγκλοβισμένη μέσα σε ένα σπίτι, γιατί τα παιδιά πάνε πλέον σχολείο και δεν είναι το στυλ μου "η χαροπή νοικοκυρά " τα πρωινά που είμαι μόνη. Αν έχεις βοήθεια , να σου κρατάει κάποιος το παιδί, όπως είπαν τα κορίτσια μπορείς να εκμεταλλευτείς την άδεια και το μειωμένο και να προσπαθήσεις στην αρχή να κρατήσεις ισορροπίες και για τα δύο. Μετά βλέποντας και κάνοντας. Πίστεψε με η καρδούλα σου θα σε οδηγήσει.  Για μένα το ιδανικό είναι να κρατάει η γυναίκα και τα 2. Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!!![smilie=icon_sunny.:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mammy Demi είπε:

Πραγματικά η ιστορία σου και όλη η σκέψη σου σχεδόν με φωτογραφίζει.  Για καλή μου τύχη έχω πεθερά η οποία δεν εργάζεται στην ίδια περιοχή που ζω και η μητέρα μου είναι σε διπλανή πόλη... σκέφτομαι να πάρω και μια γυναίκα 1-2 φορές την εβδομάδα.... Και φυσικά να συνεννοηθώ με τα αφεντικά μου ότι τις περιόδους που δεν έχω δουλειά Σεπτέμβριο με Φεβρουάριο ας πούμε να πηγαίνω 4ωρο έστω με μειωμένο μισθό.  

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είσαι πολύ πολύ τυχερή που θα έχεις βοήθεια!! Θα δεις που όλα θα δρομολογηθούν και θα βγάλεις άκρη!! Αν μπορείς να απολαύσεις την μητρότητα παράλληλα με την καταξίωση και την αποδοτικότητα στη δουλειά  θα είναι ιδανικό! πρώτα πόλλα θα είσαι οικονομικά αυτόνομη! Καμιά φορά η π****να η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει, να μπορείς να βασιστείς στις δικές σου πλάτες! Να μπορείς προσφέρεις στα παιδιά σου το κάτι παραπάνω η και τα απολύτως απαραίτητα! Υπάρχουν φορές που δεν έχω λεφτά να πάρω στα παιδιά ούτε ένα κουλούρι!  Δεν υπερβάλλω !  Έχω ρίξει πολύ κλάμα και άγχος γιατί δεν μπορώ να συνεισφέρω στο σπίτι οταν υπήρχε μεγάλη ανάγκη! Έχω στρεσαριστεί αφάνταστα για το αν θα φτάσουν τα γ***να τα λεφτά για να έχουν τα παιδιά μου φρούτα, κρέας και τα απαραίτητα του σπιτιού! Παρόλα αυτά τα βγάζουμε πέρα και στα παιδιά μου δεν λείπει τίποτα, αλλά έχω θυσιάσει σχεδόν τα πάντα απο προσωπικής άποψης που όσο και να λες το κάνω για τα παιδιά μου, κάποιες φορές πονάει πολύ να μην μπορείς σαν γυναίκα να κάνεις κάτι για σένα. Η να κάνεις ένα δώρο ξεκάρφωτο στον άντρα σου η στα παιδιά σου. Μπορώ να σου γράψω ολόκληρη έκθεση γιαυτό. Να είσαι αισιόδοξη και πάλεψε το! Όλα θα τα καταφέρεις θα το δεις! Σου εύχομαι να έχεις ένα πανέμορφο ταξίδι στη μητρότητα! Τα παιδιά μας είναι η μεγαλύτερη πηγή αγάπης και τρυφερότητας! Αξίζουν το καλύτερο και το δημιουργικότερο κομμάτι μας, την στοργική και τρυφερή φροντίδα μας, το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειας μας ! Το να καταφέρει μια γυναίκα να συνδιάσει τη δουλειά με την ουσιαστική και ποιοτική φροντίδα των παιδιών της είναι για μένα κατα την ταπεινή μου γνώμη ιδανικό !  Όλα θα πάνε καλά θα το δείς!   Να νιώθεις ευγνώμων που έχεις ανθρώπους δίπλα σου για να σε βοηθήσουν όλα αυτά να τα ισορροπήσεις !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια εγω μαμα δεν ειμαι ακομα.... τωρα εμαθα πως ειμαι εγκυος .... Ειχα και εγω αυτη την γνωμη μετα για τη δουλεια αλλα με το που μαθανε στη δουλεια πως ειμαι εγκυος θελανε να με απολυσουνε και ετσι ειπα με εκμεταλευτηκανε τους εβγαζα τοση δουλεια και τωρα τι?????? Και θα γυρισω και αμεσως ....δεν νομιζω εγω θα εξαντλουσα ολη την αδεια και μετα!!!!! Με το καλο το μωρακι σου @Lini...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 19 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Γεια σας κοριτσια εγω μαμα δεν ειμαι ακομα.... τωρα εμαθα πως ειμαι εγκυος .... Ειχα και εγω αυτη την γνωμη μετα για τη δουλεια αλλα με το που μαθανε στη δουλεια πως ειμαι εγκυος θελανε να με απολυσουνε και ετσι ειπα με εκμεταλευτηκανε τους εβγαζα τοση δουλεια και τωρα τι?????? Και θα γυρισω και αμεσως ....δεν νομιζω εγω θα εξαντλουσα ολη την αδεια και μετα!!!!! Με το καλο το μωρακι σου @Lini...

   Παντως, για 18 μηνες μετα την γεννα ΔΕΝ μπορουν να σε απολυσουν-ουτε φυσικα στην εγκυμοσυνη... Κ αλλωστε, τις αναρρωτικες, τα επιδοματα λοχειας κ την αδεια μητροτητας, δεν την πληρωνει ο εργοδοτης σου, οποτε αυτος δεν εχει καμια επιβαρυνση...

   Ημαρτον, φοβομαστε να κανουμε οικογενεια... Εμενα με ρωτουσε ο εργοδοτης μου "πως το κοβω" κ αν θα λειπω ολους τους μηνες της εγκυμοσυνης... ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ??? Το πρωτο τριμηνο ημουν κρεβατωμενη λογο αιματος, τωρα δεν μπορω να σταθω ορθια πανω απο 3ωρο κ ουτε ξερω τι αλλο θα βρω μπροστα μου... Αγχωνομαι για το αν θα παν ολα καλα με το μωρο μου, να αγχωνομαι και για τη δουλεια???? Μου ηρθε να του πω, να ελεγε στην γυναικα του οταν ηταν εγκυος να δουλευε 9 ωρες την ημερα ορθια με ολα αυτα τα θεματα.. Κ ευτυχως, οσο τουρμπο βλεπει οτι γινομαι με κατι τετοια, τοσο μαζευεται γιατι ξερει οτι δεν ειμαι μονο λογια. Ετσι κ με απελυε εγκυο, οχι επιθεωρησεις κ μηνυσεις.... καταληψη θα του εκανα... ειμαι τρελη εγω αν μου πατας το δικιο... Πολλα πλουτη απολαμβανουν ηδη απο τη δουλεια μας που μας βγαζουν το ζουμι, δε θα μας βγαλουν κ την εγκυμοσυνη απο τη μυτη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετσι ακριβως @Rosemary εμενα με ασφαλιζει 4ωρη δουλευω 7ωρο και πληρωνομε για 5ωρο και λεει πως τα λεφτα ειναι κανονικα αυτα πρεπει να περνω!! Και εκανα πισω τωρα θα περνω οτι θα δεινει το ικα τα υπολοιπα  που δουλευα εφταωρο πανε τωτρα θα δω και τι θα κανει το δωρο χριστουγεννων που το δικαιουμε ολο!!!!!! Αλλα ας κανει οτι θελει το περιμενα 12 χρονια δεν θα βαλω τιποτα πανω απο ολο αυτο!!!!!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα είδανε στο fb που έβαζα φώτο προφίλ αριθμούς δλδ τους μήνες που βρίσκεται το μωρό μου και με ρώτησε η λογίστρια της εταιρείας με τρόμο μήπως είμαι έγκυος πάλι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε οκ ειναι απαραδεκτοι εμενα το αφεντικο ρωτησε τη φιλη μου που δουλευουμε μαζι το ηξερες λεει πως προσπαθουσε ???και του λεει συγνωμη δεν θα σε ρωτησει ειναι τοσα χρονια με τον αντρα της δεν θα πεις εσυ το αν και το ποτε !!!! Αυτος τρομαξε σου λεει θα καθετε και θα την πληρωνω εγω αλλα μετα ρωτησε και ετσι δεν μου ειπε να παρετηθω ακουτε μα να παρετηθω????? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε αυτό πάντως εχω σταθεί τυχερη... Το αφεντικό και ο προισταμενος μου γνωρίζουν τα πάντα, όλη μου τη προσπάθεια αυτό το καιρό και είναι μαζί μου σε όλα! Λειπω καποιες ωρες πολλες φορες για υπέρηχο κτλ και δε μου λενε απολύτως τιποτα. Μου εχουν πει οτι χρειάζεται να κανω και να μην σκεφτομαι τη δουλεια γιατί η οικογενεια είναι πιο σημαντική. Βεβαια το αφεντικό εκανε τα παιδάκια του με εξωσωματική οπότε υπάρχει μια ευαισθησία επί του θεματος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@peacock μου ειναι συμαντικο αυτο bravo το ξερουν οτι θα λειψεις μετα για καιρο και αυτο δεν τους ενοχλει γιατι περασε και αυτος απο αυτη τη διαδικασια και μπορει να σε καταλαβει!!!!εμενα δεν ξερουνε τιποτα........γιατι το ηξερα τι θα ελεγε ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η love30 είπε:

Γεια σας κοριτσια εγω μαμα δεν ειμαι ακομα.... τωρα εμαθα πως ειμαι εγκυος .... Ειχα και εγω αυτη την γνωμη μετα για τη δουλεια αλλα με το που μαθανε στη δουλεια πως ειμαι εγκυος θελανε να με απολυσουνε και ετσι ειπα με εκμεταλευτηκανε τους εβγαζα τοση δουλεια και τωρα τι?????? Και θα γυρισω και αμεσως ....δεν νομιζω εγω θα εξαντλουσα ολη την αδεια και μετα!!!!! Με το καλο το μωρακι σου @Lini...

Love μου δε νομίζω ότι μπορούν να σε απολύσουν για 2 χρόνια! Και έχεις και δικαίωμα 4 μήνες να πάρεις άδεια κ άλλους 6 από τον ΟΑΕΔ. Σου εύχομαι να είναι όλα καλα στη εγκυμοσύνη σου και το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι το μωράκι σου ❤

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

 

Δεν είσαι τρελή... Είσαι θεά! Με το καλό το μωράκι σου!!! Ξέρεις τι γίνετε... Όλα τα αφεντικά θέλουν να έχουν την οικογένειά τους και εμείς οι εργαζόμενοι σε ένα ιδανικό σύμπαν να είμαστε όλες γεροντοκόρες!  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

   Παντως, για 18 μηνες μετα την γεννα ΔΕΝ μπορουν να σε απολυσουν-ουτε φυσικα στην εγκυμοσυνη... Κ αλλωστε, τις αναρρωτικες, τα επιδοματα λοχειας κ την αδεια μητροτητας, δεν την πληρωνει ο εργοδοτης σου, οποτε αυτος δεν εχει καμια επιβαρυνση...

   Ημαρτον, φοβομαστε να κανουμε οικογενεια... Εμενα με ρωτουσε ο εργοδοτης μου "πως το κοβω" κ αν θα λειπω ολους τους μηνες της εγκυμοσυνης... ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ??? Το πρωτο τριμηνο ημουν κρεβατωμενη λογο αιματος, τωρα δεν μπορω να σταθω ορθια πανω απο 3ωρο κ ουτε ξερω τι αλλο θα βρω μπροστα μου... Αγχωνομαι για το αν θα παν ολα καλα με το μωρο μου, να αγχωνομαι και για τη δουλεια???? Μου ηρθε να του πω, να ελεγε στην γυναικα του οταν ηταν εγκυος να δουλευε 9 ωρες την ημερα ορθια με ολα αυτα τα θεματα.. Κ ευτυχως, οσο τουρμπο βλεπει οτι γινομαι με κατι τετοια, τοσο μαζευεται γιατι ξερει οτι δεν ειμαι μονο λογια. Ετσι κ με απελυε εγκυο, οχι επιθεωρησεις κ μηνυσεις.... καταληψη θα του εκανα... ειμαι τρελη εγω αν μου πατας το δικιο... Πολλα πλουτη απολαμβανουν ηδη απο τη δουλεια μας που μας βγαζουν το ζουμι, δε θα μας βγαλουν κ την εγκυμοσυνη απο τη μυτη...

Αχ τι τραβάμε οι γυναίκες με αυτό το θέμα στις δουλειές!εμενα με απολύσανε μετά από 12 χρόνια ...αφου τα χα δώσει όλα...δεύτερο σπιτι η δουλειά...ήξερα όλα τα τμήματα...κ αφου αντικατέστησα κ αρκετές έγκυες...όταν παντρεύτηκα κ ξέρανε τις προσπάθειες μου θεώρησαν ότι ειμαι σε άλλη φάση πια....κ καλύτερα. να κρατήσουν έναν πρακτικάριο ...εννοειται με λιγότερα χρήματα κ βεβαίως χωρίς μήτρα!

ακομα δε το χω ξεπεράσει....δυστυχως πολύ ρατσισμός!

Α κ τώρα που έψαχνα Κάμα τύχη να ρωτήσουν σπουδές προϋπηρεσία η συνάντηση!απλα...ειστε παντρεμένη;έχετε παιδάκια;...όχι...θέλετε όμως ε ;βεβαίως....καμία άλλη επικοινωνία!

αφηστετα... μεγάλο θέμα πραγματικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημεραααα δυστηχως ετσι ειναι κοριτσια εμενα ειπε τι ηθελα και επερνα γυναικες στη δουλεια......αυτοι θελουν υποχρεωσεις ελευθερου μισθο πενταχρωνου και πειρα πενηνταρας,,,,,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Ζητημα που με "ποναει" πολυ.Ειχα μαθει μια ζωη να δουλευω και να εχω το πορτοφολι μου, και μαλιστα αρκετα γερο σε σχεση με τα δεδομενα των πρωτων χρονων κρισης. Ημουν ελευθερος επαγγελματιας οταν εμεινα εγκυος στο μεγαλο μου παιδι. Την ιδια εποχη προτειναν προαγωγη στον συζυγο μου με καποιες ωρες παραπανω δουλεια την βδομαδα αλλα ενα πολυ καλο χρηματικο εξτρα. Οι γονεις μας δεν θα μπορουσαν ευκολα να μας προσεχουν τα παιδια συστηματικα. Ετσι αποφασισαμε να κλεισω το μαγαζι μου και να ασχοληθω με τα παιδια αφου με τον μισθο του συζυγου θα ειμασταν καλα. 8 χρονια μετα ομως η αλήθεια ειναι πως εχω βαλτωσει. Ναι μεν περναω πολυ καλα με τα παιδια μου,κανουμε πολλα πραγματα μαζι θελω λιγη "ενηλικη" συναναστροφη. Γενικα ειμαι πολυ δραστηρια και ολα τα χρονια δεν εμεινα κλεισμενη,ασχοληθηκα με διαφορους συλλογους και διαφορες εθελοντικες ομαδες.Ηρθε ομως το πληρωμα του χρονου να κανω κατι πιο επαγγελματικο. Διαβαζα για την γυναικεία επιχειρηματικότητα τελευταια και συζητουσα και με πολλες μαμαδες που εχουν αντιστοιχες σκεψεις. Σκεφτομαι να δοκιμασω λιγο τον χωρο των e-shops. Ειμαι στην φαση που συλλεγω πληροφοριες δεδομενα κτλ. Ακομα δεν εχω αποφασισει το επομενο βημα αλλα ολα μπαινουν σε μια σειρα! Ακομα πολλοι δεν εχουν καταλαβει οτι η γυναικα δουλευει και για δικια της ευχαριστηση,γιατι εχει στοχους και ονειρα και δεν ειναι απλα μια αναγκη για να μπουν εξτρα χρηματα στο σπιτι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Ελεναλδα είπε:

Ζητημα που με "ποναει" πολυ.Ειχα μαθει μια ζωη να δουλευω και να εχω το πορτοφολι μου, και μαλιστα αρκετα γερο σε σχεση με τα δεδομενα των πρωτων χρονων κρισης. Ημουν ελευθερος επαγγελματιας οταν εμεινα εγκυος στο μεγαλο μου παιδι. Την ιδια εποχη προτειναν προαγωγη στον συζυγο μου με καποιες ωρες παραπανω δουλεια την βδομαδα αλλα ενα πολυ καλο χρηματικο εξτρα. Οι γονεις μας δεν θα μπορουσαν ευκολα να μας προσεχουν τα παιδια συστηματικα. Ετσι αποφασισαμε να κλεισω το μαγαζι μου και να ασχοληθω με τα παιδια αφου με τον μισθο του συζυγου θα ειμασταν καλα. 8 χρονια μετα ομως η αλήθεια ειναι πως εχω βαλτωσει. Ναι μεν περναω πολυ καλα με τα παιδια μου,κανουμε πολλα πραγματα μαζι θελω λιγη "ενηλικη" συναναστροφη. Γενικα ειμαι πολυ δραστηρια και ολα τα χρονια δεν εμεινα κλεισμενη,ασχοληθηκα με διαφορους συλλογους και διαφορες εθελοντικες ομαδες.Ηρθε ομως το πληρωμα του χρονου να κανω κατι πιο επαγγελματικο. Διαβαζα για την γυναικεία επιχειρηματικότητα τελευταια και συζητουσα και με πολλες μαμαδες που εχουν αντιστοιχες σκεψεις. Σκεφτομαι να δοκιμασω λιγο τον χωρο των e-shops. Ειμαι στην φαση που συλλεγω πληροφοριες δεδομενα κτλ. Ακομα δεν εχω αποφασισει το επομενο βημα αλλα ολα μπαινουν σε μια σειρα! Ακομα πολλοι δεν εχουν καταλαβει οτι η γυναικα δουλευει και για δικια της ευχαριστηση,γιατι εχει στοχους και ονειρα και δεν ειναι απλα μια αναγκη για να μπουν εξτρα χρηματα στο σπιτι..

Ελεναλδα είσαι καινούργια στο φόρουμ φαντάζομαι.. 

Απλά ήθελα να σου πω οτι τα θέματα που απαντάς είναι πάρα πολύ παλιά κ δεν παρακολουθούνται πια.. 

Βλέπε από πάνω τις ημερομηνίες για να μην γράφεις τσάμπα τόσα πολλά.. 

?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...