Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εννοείται ότι μπορείς να ξεκινήσεις τις εξετάσεις όποτε θέλεις...ο ένας χρόνος που δίνουν οι γιατροί είναι ενδεικτικός..εξαρτάται από την ηλικία, το ιστορικό σου..κι εγώ θα ξεκινήσω σε λίγο να το ψάξω πιο συστηματικά αλλά εγώ είμαι 35 χρόνων , ο σύζυγος 42 και με βαρύτατο ιατρικό ιστορικό.. Έχε στο νου σου ότι από τις πρώτες εξετάσεις που θα προτείνει ο γιατρός σου είναι το σπερμοδιαγραμμα του συζύγου... Εύχομαι να πάνε όλα καλά..

Δημοσίευση
στις On 5/10/2017 at 11:18 ΜΜ, ο/η NikhNikh είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα πρέπει να μ τις γράψει γιατρός? Η μπορώ να πάω μόνη μ στ μικροβιολογικο γνωρίζετε εγώ τι εξετάσεις μπορώ να κάνω? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Scooby! είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα πρέπει να μ τις γράψει γιατρός? Η μπορώ να πάω μόνη μ στ μικροβιολογικο γνωρίζετε εγώ τι εξετάσεις μπορώ να κάνω? 

Κάποιο λάθος έκανα κ βγήκε έτσι...

Δημοσίευση

Καλημερα η γυναικα ξεκηνα με σαλπιγγογραφια ο αντρας σπερμοδιαγραμμα και μετα βλεπεις! Καλα αποτελεσματα !!!!η σαλπιγγογραφια δεν γραφετε κοστιζει γυρω στα 150€ το σπερμοδιαγραμμα στα 15€ αν το γραψεις δεν ξερω!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Καλημέρα! Συμβουλέψου το γιατρό σου γιατί υπάρχουν αρκετές εξετάσεις που αφορούν την υπογονιμότητα.Ο γιατρός που σε παρακολουθεί ξέρει το ιστορικό σου και θα σου πει με τι πρέπει να ξεκινήσεις..Μην ξεκινάς να ψάχνεσαι μόνη σου γιατί και άκρη δε θα βγάλεις, θα πελαγώσεις και τα λεφτά σου θα πετάξεις. Όσον αφορά τον άντρα θα πρέπει να κάνει σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι αρκετά ευαίσθητες, οπότε πήγαινε σε εξειδικευμένο κέντρο και όχι σε ένα απλό μικροβιολογικό.

Υποθέτω βέβαια ότι προγεννητικό έλεγχο έχεις ήδη κάνει..σωστά;

Δημοσίευση

@Scooby! Και βέβαια μπορείς να κανεις εξετάσεις οποιαδήποτε στιγμή θελεις αλλά προσωπικά θα σου συνιστούσα σε συνεννόηση πάντα με τον γιατρό!! Απο τα πρώτα πράγματα που ελέγχει ο γιατρός είναι αν γίνεται ωορρηξία και αυτό γίνεται με κολπικο υπέρηχο και κάποιες εξετάσεις αίματος γύρω στη 2η μέρα περιόδου!! 

Μετά ακολουθούν σπερμοδιαγραμμα και σαλπιγγογραφια.... Εγώ δεν πλήρωσα τη σαλπιγγογραφια γιατί την έκανα σε δημόσιο νοσοκομείο που είναι δωρεάν, αλλά γενικά αν σου γράφει ο γιατρός τις εξετάσεις η συμμετοχή είναι πολύ μικρή!! 

Δημοσίευση

@Scooby! Νας πας στον γιατρό να στης γράψει... θα σου πει εκείνος τη εξετάσεις θα κάνεις.. κορίτσια εμένα πάντως ο γιατρός πρώτα μου έδωσε να κάνω εγώ εξετάσεις και μετά έκανε ο άντρας μου είναι ανάλογος στον γιατρό. Από ότι κατάλαβα η κοπέλα δεν προσπαθεί πολύ καιρό οπότε λογικά θα κάνει απλές δλδ ορμονολογικες και μετά στα υπόλοιπα Είναι μάλλον ανάλογος στον κάθε γιατρό τι θα δώσει πρώτα για εξετάσεις.. 

Δημοσίευση

Νομίζω ότι καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες... οι γιατροί σου λένε πρώτα προσπάθησε και μετά σε περίπτωση που δεν.... Τότε ξεκινούν να κάνουν εξετάσεις. Θεωρούν ότι το πιθανότερο είναι να μην έχεις κάτι και έτσι σου λένε προσπάθησε και βλέπουμε... Εσύ βέβαια έχεις το άγχος σου και η προσπάθεια γίνεται ακομα πιο αγχωτική όταν δεν βλέπεις αποτελέσματα. Οι περισσότερες εξετάσεις γράφονται και έτσι δε χρειάζεται να πληρώσεις καθώς επίσης και δεν μπορείς να ξέρεις ποιες είναι αυτές που πρέπει να κάνεις... Καλό θα ήταν να πεις στο γιατρό σου ότι εγώ θέλω να ξέρω ότι ειμαι εντελώς καλά και παράλληλα να προσπαθώ... Αλλιώς πες του θα πρέπει να αλλάξω γιατρό ο οποίος να με καταλαβαίνει.  

Γιατί τέτοια μου κάνει Κ ο δικος μου που θελω να κάνω και κάποιες άλλες εξετάσεις και δε μ αφήνει Γιατί θεωρητικά δεν υπάρχουν  ενδείξεις ανησυχίας και έτσι δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία αυτή.  Και εκνευρίζομαι... λες και αυτός θα της κάνει. Και σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό.

Δημοσίευση

Αυτό ακριβώς κορίτσια μου είπε να προσπαθήσω για ένα χρόνο κ μετά να πάω για παραπάνω έλεγχο προσιτό παρόν παίρνω inofert έχω καλό κύκλο απλά για ένισχυση μ είπε... Στο τέταρτο μήνα μπαίνω τώρα προσπάθειας.. Κ έχω βέβαια πάρα πολύ ανχος κάθε φορά... Και απο σύμπτωματα έχω αρχίσει και με εκνευρίζω μόνο εμετό δεν κάνω ακόμα... Γιαυτό ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάτι μόνη μ το μόνο π έχω. Κάνει είναι αυτά τα τεστ fsh του εμπορίου... Αυτό το μήνα σκέφτομαι να ξεκινήσω τα ωορηξιας... 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

Καλημέρα! Συμβουλέψου το γιατρό σου γιατί υπάρχουν αρκετές εξετάσεις που αφορούν την υπογονιμότητα.Ο γιατρός που σε παρακολουθεί ξέρει το ιστορικό σου και θα σου πει με τι πρέπει να ξεκινήσεις..Μην ξεκινάς να ψάχνεσαι μόνη σου γιατί και άκρη δε θα βγάλεις, θα πελαγώσεις και τα λεφτά σου θα πετάξεις. Όσον αφορά τον άντρα θα πρέπει να κάνει σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι αρκετά ευαίσθητες, οπότε πήγαινε σε εξειδικευμένο κέντρο και όχι σε ένα απλό μικροβιολογικό.

Υποθέτω βέβαια ότι προγεννητικό έλεγχο έχεις ήδη κάνει..σωστά;

Όχι δεν έχω κάνει προγεννητικό μόνο καλλιέργεια κολπικόυ... Κ τίποτα άλλο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Scooby! είπε:

Αυτό αν δεν είναι αγχωτικό!!! Τα τεστ ωορρηξίας ... Εγώ προσπαθούσα 4-5 μήνες πριν μείνω έγκυος και το μήνα που δεν έκανα τεστ ... εκείνο το μήνα έμεινα! 

Αν θέλεις στείλε μου με μήνυμα τη διεύθυνση σου να σου στείλω τα δικά μου.... Έχω καμία 25 ρια ακόμα.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Scooby! είπε:

Όχι δεν έχω κάνει προγεννητικό μόνο καλλιέργεια κολπικόυ... Κ τίποτα άλλο.. 

Καλημέρα! Καλό είναι να κάνεις ένα προγεννητικό έλεγχο..Σε εμένα ο γιατρός μου πρότεινε  να κάνω καλλιέργεια ούρων και κολπικού υγρού, γενική αίματος ,ορμονολογικες που σχετίζονται με τον θυρεοειδή και αντισώματα ερυθράς..από κει και έπειτα Scooby μου προσπαθείς πολύ μικρό διάστημα για να μπλέξεις με άλλες εξετάσεις...μπορείς να πάρεις τεστ ωορρηξίας αν θέλεις για να σε βοηθήσουν να καταλάβεις την ωορρηξία σου. Σκέψου ότι εμένα ο γιατρός μου, που είμαι 35 και προσπαθώ 8 μήνες τώρα αρχίζει να το συζητάει για περαιτέρω εξετάσεις και αυτό με δική μου πίεση...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

Καλημέρα! Καλό είναι να κάνεις ένα προγεννητικό έλεγχο..Σε εμένα ο γιατρός μου πρότεινε  να κάνω καλλιέργεια ούρων και κολπικού υγρού, γενική αίματος ,ορμονολογικες που σχετίζονται με τον θυρεοειδή και αντισώματα ερυθράς..από κει και έπειτα Scooby μου προσπαθείς πολύ μικρό διάστημα για να μπλέξεις με άλλες εξετάσεις...μπορείς να πάρεις τεστ ωορρηξίας αν θέλεις για να σε βοηθήσουν να καταλάβεις την ωορρηξία σου. Σκέψου ότι εμένα ο γιατρός μου, που είμαι 35 και προσπαθώ 8 μήνες τώρα αρχίζει να το συζητάει για περαιτέρω εξετάσεις και αυτό με δική μου πίεση...

Καλημέρα εγώ είμαι 23 δεν μπορώ να αποβαλω το ανχος με τίποτα.. Έχω γίνει πολύ κατάθλιπτικη κλαίω με το παραμικρό χώρις λόγο κ όλο αρνητικές σκέψεις.... 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lini είπε:

Καλημέρα...αν δεν τα χρειάζεσαι θα τα ήθελα και να στα πληρώσω κανονικά! 

Δε τα χρειάζομαι και δε θέλω να μου τα πληρώσεις. Λήγουν τον 6/2018. Εγώ τον Φλεβάρη πρώτα ο Θεός θα γεννήσω... τι να τα κάνω?

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Καλημέρα εγώ είμαι 23 δεν μπορώ να αποβαλω το ανχος με τίποτα.. Έχω γίνει πολύ κατάθλιπτικη κλαίω με το παραμικρό χώρις λόγο κ όλο αρνητικές σκέψεις.... 

Είμαστε την ίδια ηλικία πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου της αρνητικές σκέψεις και το άγχος. Είσαι στην αρχή ακόμη και θα έρθει πολύ σύντομα αν χαλαρώσεις Ναι το ξέρω δεν είναι εύκολο αλλά προσπάθησε και να ευχαριστείς της στιγμές με τον άντρα σου/σύντροφο σου (δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένη για αυτό έβαλα και τα δύο) θα έρθει και σύντομα σου εύχομαι...!!! Καλό είναι να κάνεις εξετάσεις όπως είπαν τα κορίτσια τον προγεννητικο ελεγχο.. Όπως και ορμονολογικες.! 

Δημοσίευση

Καλά με 4 μηνες μόνο αγχώνεσαι βρε κορίτσι μου??? Εγώ πχ τι να πω που έμεινα έγκυος μετά από 2 χρόνια, είχα 2 πάλινδρομες κ εδώ κ 6 μήνες ψάχνω να βρω τον λόγο για να μην ξανασυμβεί... Δηλαδή αν βρεις προβλήματα μπροστά σου τι θα κάνεις??? Ηρέμησε κ απολαυσε τη στιγμή! Δεν ειναι εύκολο να μείνεις έγκυος και δεν σου εγγυάται κάνεις ότι και να μείνεις θα γεννήσεις κιόλας! Ηρέμησε κ ψυχραιμία γιατί δεν ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου! Απολαυσε τον άντρα σου, σεβασμού το σώμα σου και θυμήσου ότι προέχει η δική σου σωματική και ψυχολογική ακεραιότητα γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις ότι σου βγει μπροστά! Και να είσαι αγαπημένη με τον σύντροφο σου γιατί εσείς τα τραβάτε όλα στο κάτω κάτω! Κ πάλι ΗΡΈΜΗΣΕ! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Lini είπε:

Δε τα χρειάζομαι και δε θέλω να μου τα πληρώσεις. Λήγουν τον 6/2018. Εγώ τον Φλεβάρη πρώτα ο Θεός θα γεννήσω... τι να τα κάνω?

Αχ μπράβο με το καλο όλα σ ευχομαι κορίτσι μ! Το πρώτο σου!? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η joy2 είπε:

Καλά με 4 μηνες μόνο αγχώνεσαι βρε κορίτσι μου??? Εγώ πχ τι να πω που έμεινα έγκυος μετά από 2 χρόνια, είχα 2 πάλινδρομες κ εδώ κ 6 μήνες ψάχνω να βρω τον λόγο για να μην ξανασυμβεί... Δηλαδή αν βρεις προβλήματα μπροστά σου τι θα κάνεις??? Ηρέμησε κ απολαυσε τη στιγμή! Δεν ειναι εύκολο να μείνεις έγκυος και δεν σου εγγυάται κάνεις ότι και να μείνεις θα γεννήσεις κιόλας! Ηρέμησε κ ψυχραιμία γιατί δεν ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου! Απολαυσε τον άντρα σου, σεβασμού το σώμα σου και θυμήσου ότι προέχει η δική σου σωματική και ψυχολογική ακεραιότητα γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις ότι σου βγει μπροστά! Και να είσαι αγαπημένη με τον σύντροφο σου γιατί εσείς τα τραβάτε όλα στο κάτω κάτω! Κ πάλι ΗΡΈΜΗΣΕ! 

Το ξέρω δεν είναι λογικό να κάνω έτσι από τώρα κάθε φορά λέω πως θα ηρεμησω κ δεν θα τα σκέφτομαι να μην δημιουργω πρόβλημα χωρίς να υπάρχει αλλά δεν μπορώ Ν το βγάλω από το μυαλό μ! 

Δημοσίευση

@Scooby! εγώ σε συμβουλεύω να συζητήσεις τις ανησυχίες σου με τον γιατρό σου και πιστεύω πως και εκείνος θα σε καταλάβει και θα ξεκινήσετε σιγά σιγά τη διερεύνηση.. Αν και κατα τη γνώμη μου είναι παααααρα πολύ νωρίς ακόμα, και είσαι πολύ μικρούλα για να έχεις τόσο άγχος... Στο θέμα της εγκυμοσύνης πέρα απο την υγεία τεράστιο ρόλο παίζει και ο παράγοντας τύχη... 

Δημοσίευση

Θα γίνει βρε κορίτσι μου! Αργά ή γρήγορα, έτσι η αλλιώς! Μόνο όταν το χωνέψεις αυτό θα μείνεις έγκυος! Και ναι είναι κλισέ αλλά θα μείνεις όταν δεν θα το κυνηγάς καν! Έτσι έμεινα κ εγώ! Μην το σκέφτεσαι!! :) :*

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η joy2 είπε:

Θα γίνει βρε κορίτσι μου! Αργά ή γρήγορα, έτσι η αλλιώς! Μόνο όταν το χωνέψεις αυτό θα μείνεις έγκυος! Και ναι είναι κλισέ αλλά θα μείνεις όταν δεν θα το κυνηγάς καν! Έτσι έμεινα κ εγώ! Μην το σκέφτεσαι!! :) :*

Όλο αυτό ακούω όταν σταματάς να το σκέφτεσαι κ να το κυνηγάς να είσαι με ένα ημερολόγιο στο χέρι τότε έρχεται..!! ? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Scooby! είπε:

Όλο αυτό ακούω όταν σταματάς να το σκέφτεσαι κ να το κυνηγάς να είσαι με ένα ημερολόγιο στο χέρι τότε έρχεται..!! ? 

Όταν μου το έλεγαν και εμένα τρελαινομουν από το θυμό... Αλλά η ζωή μου απέδειξε ότι το κλισε αυτό ισχύει.. Για αυτό απολαυσε τη ζωή σου, να ευχαριστιεσαι τον σύντροφο σου και όλα θα γίνουν! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...