Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Τελικά δεν κατάφερα να κάνω τεστ εχθές. 

Στις οδηγίες που διάβασα πάλι πιο προσεχτικά έλεγε ότι 24-36h μετά τις 2 σκούρες γραμμές γίνεται ωορρηξία και ότι αν κάνω τεστ και βγει αρνητικό, έχει γίνει ωορρηξία.

Τώρα θα δείξει και σήμερα...

Όπως και να έχει ευχαριστώ και μακάρι....να γίνει αυτόν τον μήνα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα! Τελικά δεν κατάφερα να κάνω τεστ εχθές. 

   Δεν πειραζει..! Ασε τα τεστ κ κανε αγαπουλες!! Το θεμα ειναι να εχεις μια ιδεα για το που κινεισαι... Κανε 2-3 μηνες τα τεστ για να ξερεις στο περιππου ποτε ειναι οι μερες σου κ αν δεις οτι ειναι σταθερες, χαλαρωσε..!

    Παντως κατα την γνωμη μου, αν δεν εισαι 100% σιγουρη αν η ωορρηξια σου ειναι σημερα ή αυριο, καλυτερα να ερθεις σημερα σε επαφη γιατι πιστευω καλυτερα να ερθεις λιγο πριν την ωορρηξια παρα λιγο μετα.. (φυσικα αν θελεις κ μπορεσεις κ αυριο, εννοειται)! Ελπιζω να ειναι αυτος ο τυχερος σου μηνας.. αν δεν ειναι, να εισαι χαλαρη κ να μην βλεπεις το σεξ σαν "δουλεια" που πρεπει να γινει.. Σε εμενα τουλαχιστον αυτο, τις μετρημενες φορες που το εκανα, αποτυγχαινε. Αφου για να καταλαβεις, μετα τις αποβολες μου, ειχα ελευθερες επαφες για σχεδον εναν χρονο κ τιποτα...! Δεν ημουν με το ρολοι αλλα ειχα σταθερο  κυκλο. Τους 2 τελευταιους μηνες πριν μεινω εκανα τα hometest κ τελικα εμεινα εγκυος τον Ιουνιο, που τον ειχα ξεγραμμενο μηνα, καθως ΥΠΕΦΕΡΑ απο μυκητες (δεν ηξερα μεχρι τοτε οτι οι μυκητες μπορουν να σε τρελανουν κυριολεκτικα), ηρθα σε επαφη μονο 2 φορες σε ολο το μηνα γιατι ετσουζα, πονουσα, ματωνα κ φυσικα δεν ειχα καμια ορεξη για σεξ κ δε με ενοιαζαν κ πολυ οι μερες μερες γιατι νομιζα πως δεν ειναι κ το καλυτερο να μεινεις εγκυος ενω εχεις τοσο μεγαλο θεμα με μυκητες!! Τελικα η μια απο τις 2 επαφες ηταν μια μερα πριν την ωορρηξια μου...κ τσουπ (!!!!!!!!) εγκατασταθηκε το σπορακι μου!!! Κ μου εφυγαν κ οι μυκητες χωρις φαρμακα (ο γιατρος μου, ποτε δε δινει φαρμακευτικες θεραπειες για μυκητες ή αλλα ψιλιακινδυνα μικροβια μεσα στο καλοκαιρι-πριν τις διακοπες. Μονο ανακουφιση με φυσικες μεθοδους). Αφου ρε κοριτσια μου μπηκαν ηδεες, μηπως βοηθησαν τα γιατροσοφια που χρησιμοποιησα για τους μηκυτες....! Γιαουρτι στον κολπο, χαμομηλι, σοδονερο... Ολα τα εκανα!! Ειχα διαβασει τοτε στο ιντερνετ οτι καποια απο αυτα (δε θυμαμαι ποια) ευνοουν το ph του κολπου για να γινει συλληψη..! Καντε καμια ερωτησουλα στους γιατρους σας μηπως σαν πουν να κανετε καμια πλυση 1-2 μερες πριν την ωορρηξια!!

   (Πωπω..!! "Σκεφτομαι κ γραφω" εγραψα)!!!

Δημοσίευση

Ένα like μόνο και μόνο για το γιαούρτι στο κόλπο!!!!

Σόρρυ, δεν είχα ποτέ θέμα με μύκητες, αλλά ξέρω από την αδερφή μου ότι είναι πολύ σπαστικό.

Βγήκε πιο αχνή η γραμμή σήμερα, οπότε θεωρώ ότι σήμερα έχω ωορρηξία. Θα το τσεκάρω και με την περίοδο αν έρθει (να μην έρθει). 

Και γω και την άλλη φορά και τώρα με τις ελεύθερες επαφές δεν κατάφερα κάτι. Νομίζω εμένα μου κάνει καλό στην ψυχολογία μου, να ξέρω πότε περίπου είναι η μέρα.

Απλά πρώτη φορά τα χρησιμοποιώ αυτά και δεν ήξερα τι και πως...

Άντε με το καλό το μωράκι σου...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Ένα like μόνο και μόνο για το γιαούρτι στο κόλπο!!!!

   Aχαχαχαχα!! Κ να ξερεις αν ποτε παθεις μυκητες, το καλυτερο ειναι το αριανι!! Που ειναι κ πιο ρευστο!!!

   Τελεια! Οποτε σημερα εχεις ωορρηξια κ πρεπει να εισαι ωΟΡΕΞΑΤΗ!! Καλη συνεχεια..!

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Rena92 τελικα μάθατε τι ηταν αυτο;για να κόλλησε κ ο σύζυγος καμια ιωση λογικα;;περαστικα του κ γρηγορααα!!Τπτ πρόσεχε ιδιαίτερα μεχρι να υποχωρήσουν κ τα δικά του συμπτώματα κ καμια μέρα μετα κ αφου δεν εχεις εμφανισει κατι ήδη θα ειστε σουπερ έτοιμοι να υποδεχτείτε την μπεμπα😊   Εμεις πολυ καλα αν εξαιρεσω οτι απο την Παρασκευή άρχισα να ποναω στην τομη σαν κάψιμο κ σουβλιες σε συγκεκριμένα σημεία,εχει δημιουργηθεί πρήξιμο επάνω απο την τομη κ ποναω ιδιαίτερα αν δεν παρω τα παυσίπονα ακριβώς στην ώρα τους.Σημερα σταμάτησε κ η αντιβίωση κ περιμένουμε να δούμε πως θα παει είπε ο γιατρός.. ψυχολογικά πολυ στα κατω μου με όλο αυτο γιατι δεν χαίρομαι αυτες τις μοναδικές μερες οσο πρέπει.. ο μικρός ειδικά το βραδυ ειναι πιο δύσκολος στο να κοιμηθει,θελει ολο στήθος κ πανω μου κ δεν βολευόμαι ούτε με 5 6 μαξιλάρια , ποναω..Σχεδόν όλη μερα στο κρεβάτι την βγάζω κ ευτυχως εχω την πεθερά μου αυτη την βδομαδα που έπιασε δουλειά ο αντρας μου κ ασχολείται με την Σμαράγδα..Μακάρι να ειναι καλυτερα αύριο..
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...