Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα! Αγόρασα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας της hometest. Ξεκίνησα την 13 μέρα του κύκλου να κάνω ένα κάθε μέρα. Μέχρι εχθές δεν εμφάνιζε δεύτερη γραμμή. Σήμερα εμφάνισε δεύτερη η οποία όμως δεν ήταν τόσο έντονη. Σε παλαιότερη συζήτησα διάβασα ότι σε πολλές δεν γίνονταν τόσο σκούρα η γραμμή αλλά είχαν κάνει ωορρηξία. Η ερώτηση μου είναι η εξής, να θεωρήσω το τεστ θετικό καινα βάλω μπρος δυναμικά ή να το θεωρήσω αρνητικό και να συνεχίσω να κάνω τεστ και τις επόμενες ημέρες? Είμαι στην 18 μέρα του κύκλου μου.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ditaki είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Αγόρασα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας της hometest. Ξεκίνησα την 13 μέρα του κύκλου να κάνω ένα κάθε μέρα. Μέχρι εχθές δεν εμφάνιζε δεύτερη γραμμή. Σήμερα εμφάνισε δεύτερη η οποία όμως δεν ήταν τόσο έντονη. Σε παλαιότερη συζήτησα διάβασα ότι σε πολλές δεν γίνονταν τόσο σκούρα η γραμμή αλλά είχαν κάνει ωορρηξία. Η ερώτηση μου είναι η εξής, να θεωρήσω το τεστ θετικό καινα βάλω μπρος δυναμικά ή να το θεωρήσω αρνητικό και να συνεχίσω να κάνω τεστ και τις επόμενες ημέρες? Είμαι στην 18 μέρα του κύκλου μου.

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!Τι κύκλο έχεις ??γενικά εγώ παλιά τα χρησιμοποιήσα σχεδόν ένα χρόνο πάντα μου έβγαινε μια σκούρα γραμμή και μια πιο ανοιχτή και 12 και 13 ημέρα του κύκλου γίνονταν πιο έντονη και από την γραμμή ελέγχου

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Καλησπέρα! Απ'οσο ξέρω  η γραμμή πρέπει να γίνει σκούρη τουλάχιστον όσο η γραμμή ελέγχου. γενικά έχεις μεγάλο κύκλο, εννοώ μήπως έκανες νωρίτερα ωορρηξία?

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

30 έως 34 μέρες κύκλο έχω.

Να έκανα κάτι λάθος?

Να κάνω πάλι αύριο?

Εγώ θα σου πρότεινα αυτό το κύκλο να κάνεις μέχρι να γίνει ίδια η γραμμή με την γραμμή ελέγχου αν και τον επόμενο μήνα ίσως να ξεκηνησες λίγο πιο νωρίς 12 ημέρα του κύκλου ορμονολογικες έχεις κάνει μήπως έχεις πολυκυστυκες

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Να έκανα κάτι λάθος?

Να κάνω πάλι αύριο?

στις πριν 16 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Να έκανα κάτι λάθος?

Να κάνω πάλι αύριο?

Κι εγω που το πηρα 2 φορες εδειχνε κοκκινες και τις 2 γραμμες απο την 12η -13 η μερα και επειτα γινοταν πιο αχνη...Δεν ξερω κατι αλλο για να σε βοηθησω...

Δημοσίευση

Είχα πολυκιστικές πριν γεννήσω. Μετά την γέννα δεν είχα τίποτα πια και σταθεροποιήθηκε και ο κύκλος μου. 

Θα κάνω και αύριο και θα δω μήπως γίνει πιο σκούρα η γραμμή.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Να συνεχισεις να τα κανεις σιγουρα μεχρι την 21! Ειχα ανοιξει παρομοιο θεμα καποιο καιρο πριν μεινω εγκυος.. εμενα δε μου γινοταν ποτε πιο σκουρα η γραμμη κ εκανα κανονικα ωορρηξια κ εμεινα κ εγκυος! Αν τα κανεις τον 1ο μηνα, τον 2ο μηνα θα ειναι πολυ πιο ευκολο.! κανε το τεστ καθε μερα την ιδια περιπου ωρα. Αν δεις οτι σκουραινει καπως η γραμμη μπορεις να κανεις κ 2 την ημερα (για να μην χασεις το αποτελεσμα). Αν τωρα δε σκουρυνει ποτε η γραμμη περισσοτερο απο την γραμμη αναφορας, θεωρησε θετικο, το πιο σκουρο χρωμα που θα δεις..! Εμενα εφτανε στο ζενιθ οταν γινοταν σχεδον ιδιο χρωμα με την γραμμη ελεγχου. Την αλλη μερα ξεθωριαζε αρα ηξερα εχω ωορρηξια. Αλλωστε, οταν ειναι θετικι το τεστ, την επομενη εχεις ωορρηξια..! Καλη επιτυχια κ καλα.....χαδακια!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Αν η γραμμή που εμφανίστηκε είναι πιο αχνή από τη γραμμή ελέγχου σημαίνει ότι ο οργανισμός σου ετοιμάζεται για ωορρηξία και γι αυτό ανίχνευσαι την LH στα ούρα. Πιθανώς ωορρηξία θα κάνεις αύριο γι αυτό καλό θα ήταν να επαναλάβεις το τεστ! Εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία... είχα αγοράσει αυτά τα τεστ ωορρηξίας και τα έκανα για 4 περίπου μήνες... Να φανταστείς ότι ξεκινούσα να τα κάνω από την 6η Κ όλας ημέρα!!! Τελικά... το μικρό ήρθε το μήνα που δεν έκανα κανένα! 

Θεωρώ ότι όλο αυτό προκαλεί μια ψυχολογική πίεση την οποία αρχικά δεν αντιλαμβάνεσαι Αλλά υποσυνείδητα σε καταβάλει...?

Φυσικά σου εύχομαι να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από εμένα και σε 9 μήνες το μωράκι σου ?

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα κάνω και αύριο να δω αν γίνει πιο σκούρο. 

Προς το παρόν δεν νοιώθω πίεση, αλλά θέλω να ξέρω πότε περίπου κάνω ωορρηξία. Την προηγούμενη φορά λόγω άστατού κύκλου και με πολλές περιόδους χωρίς ωορρηξία, τον μήνα που πήρα θεραπεία για να κάνω ωορρηξία και ήξερα ακριβώς την ημέρα έμεινα έγκυος. Ελπίζω και τώρα να πιάσει....Χωρίς θεραπεία!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η ditaki είπε:

@ditaki καλημερα κ σε μενα το ιδιο συνεβη και τα εβγαλα φωτο ολα και τους τα εστειλα και με πηραν σε 30 λεπτα τηλ. Εμενα μου ειχαν πει θετικο.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η STIRELLA είπε:

@ditaki καλημερα κ σε μενα το ιδιο συνεβη και τα εβγαλα φωτο ολα και τους τα εστειλα και με πηραν σε 30 λεπτα τηλ. Εμενα μου ειχαν πει θετικο.

Καλημέρα, θα δω και το σημερινό και μπορεί να επικοινωνήσω και εγώ μαζί τους.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα, θα δω και το σημερινό και μπορεί να επικοινωνήσω και εγώ μαζί τους.

εγω τα κολουσα σε μια λευκη σελιδα απο την 11η μερα και με βοηθησε αυτο. το ειχα διαβασει εδω απο μια κοπελα που το εκανε και το θεωρησα καλη ιδεα.

Δημοσίευση

Λοιπόν....έκανα και έχει μια γραμμή ίδια με την γραμμή αναφοράς. Άρα αύριο κάνω ωορρηξία...Σωστά τα λέω?

Να κάνω μήπως και ένα αύριο να δω αν χαθεί η γραμμή για να είμαι σίγουρη ότι είναι όλα οκ ή δεν χρειάζεται?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Λοιπόν....έκανα και έχει μια γραμμή ίδια με την γραμμή αναφοράς. Άρα αύριο κάνω ωορρηξία...Σωστά τα λέω?

Να κάνω μήπως και ένα αύριο να δω αν χαθεί η γραμμή για να είμαι σίγουρη ότι είναι όλα οκ ή δεν χρειάζεται?

Σιγουρα να κανεις κ αυριο!! Αν δε σκουρυνει πιο πολυ, σημαινει οτι αυριο εχεις ωορρηξια!! Αν σκουρυνει ακομα περισσοτερο, εχεις ωορρηξια μεθαυριο..! Στη θεση σου θα εκανα ενα κ αργα το απογευμα (γιατι μπορει να σκουρυνει τοτε κ να ερθει στα ιδια με σημερα μεχρι αυριο). Εχεις ερθει καθολου σε επαφη αυτες τις μερες? Καλο θα ειναι να κανεις σεξ 2-3 μερες πριν την ωορρηξια για να ειναι "ντουρο" το σπερμα!!

Δημοσίευση

Τελεια ditaki !! Κ συμφωνα με τον κυκλο σου, ειναι κ σωστη η ημερα της ωορρηξιας..! Αυτο ειναι πολυ καλο (ειδικα σε κοπελες που εχουν πολυκυστικες) !! Ευχομαι στην μπουμπουκα σου να εχει συντομα αδερφακι!!

Δημοσίευση

ditaki , ηθελα να σου πω, οτι αν το τεστ το εκανες το πρωι κ ειναι αυτο το θετικο  σου (δηλ αν δε γινει πιο σκουρο το απογευμα) μπορει να κανεις ωορρηξια κ το βραδυ.. Οποτε εσυ ελα σε επαφη το βραδυ ή αυριο το πρωι.. Αν γινει θετικο το βραδυ, εχεις ολη την αυριαμη ημερα μπροστα σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Θα κάνω το τεστ πιο μετά και αναλόγως θα πράξω.

Όλη μέρα δεν την έχω....δεν ήμαστε μόνοι στο σπίτι!

Ditaki εγώ  ξέρω ότι το τεστ γίνεται μεσημέρι, ούτε πρωί ούτε βράδυ. Τότε η LH κορυφώνεται! Αν αύριο είναι μόνο μια γραμμή σημαίνει ότι έκανες ωορρηξια σήμερα :)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η joy2 είπε:

Ditaki εγώ  ξέρω ότι το τεστ γίνεται μεσημέρι, ούτε πρωί ούτε βράδυ. Τότε η LH κορυφώνεται! Αν αύριο είναι μόνο μια γραμμή σημαίνει ότι έκανες ωορρηξια σήμερα :)

Εισαι σιγουρη οτι ισχυει αυτο? Γιατι η LH που ανιχνευει αυτο το τεστ,κορυφωνεται 24-36 ωρες ΠΡΙΝ την ωορρηξια.. Τημ ημερα της ωορρηξιας, πεφτει (κ το πιο πιθανο ειναι να εμφανιστει αχνη γραμμη). Γι αυτο ολα τα τεστ γραφουν στις οδηγιες οτι αν το τεστ βγει θετικο, σημαινει πως θα κανεις ωορρηξια την επομενη ημερα..

Δημοσίευση

@RosemaryΤο ίδιο λέμε! Αν δει αύριο μια γραμμή η ωορρηξια ήταν σήμερα η κ χτες! Εγώ επειδή έκανα τα τεστ  έτσι από περιέργεια, όταν είχα ωορρηξια είχα δύο σκούρες γραμμές κ την επόμενη μέρα ήταν μια γραμμή. Ξέρω σίγουρα ποτέ έκανα  ωορρηξια γιατί ποναω  πολύ εκείνη την ημερα!  Από ότι διάβασα στις οδηγίες έλεγε η LH κορυφώνεται το μεσημέρι οπότε καλό είναι τα τεστ να γίνονται μεσημέρι κάθε ημέρας που θα κάνει το τεστ :) Αα επίσης νομίζω είναι μέσα στις επόμενες 36 ώρες, άρα θα μπορούσε να είναι κ στις επόμενες 2 η 3 :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...