Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρειάζομαι βοηθεια

Lenafaroou

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η Lenafaroou είπε:

Καλησπέρα σας, εχω σταθερό κύκλο 28-30 μέρες. Βρίσκομαι στην 24η μέρα και δεν εχω συμπτώματα περιόδου, πρέπει να ανησυχώ;

Όταν λες να ανησυχείς; Για εγκυμοσύνη εννοείς ή για καποιο άλλο πρόβλημα; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΤΕΣΤ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ.

στις πριν 21 ώρες, ο/η Lenafaroou είπε:

Για εγκυμοσύνη...

Lenafaroou κάνε μια υπομονή και βλέπεις. όπως είπε και stirella μας καλοκαίρι είναι και επηρρεάζεται ο κύκλος! τον περασμένο μήνα είχα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 25 μέρες...ουσιαστικά έχασα εναν κύκλο πρώτη φορά στη ζωή μου, λόγω καλοκαιριού. 

Απο την άλλη αν προκύψει εγκυμοσύνη, γιατι να ανησυχείς;;;;;  Να πετάς απ΄την χαρά σου, γιατί κάποιες απο εμάς εδω μέσα παλεύουμε για κάτι τέτοιο!! 

Σου εύχομαι οτι είναι για καλό κορίτσι μου! 

Θα ηθελα να ειμαι εγκυος πραγματικα!!! Εχουν ξεκινησει πονακια χαμηλα και ενω λεω τωρα αδιαθετησα δεν υπαρχει περιπτωση εξαφανιζονται... παντως το στηθος μου δεν ειναι καθολου πρισμενο. Εκανα και τεστ εγκυμοσυνης σημερα και βγηκε αρνητικο. Αν ειμαι εγκυος υποθετικα θα ειμαι γυρω στις δυο εβδομαδες οποτε μαλλον γιαυτο και δεν εδειξε κατι θετικο... ομως μετα απο ποσες εβδομαδες εγκυμοσυνης η ακομη και μερες σου βγαινει το τεστ θετικο ενω εισαι εγκυος;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...