Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ξενυχταω παλι και σκεφτομαι αν ειμαι τρελη

Ειμαι 6 μερες μετα την οωρηξια και εχω θερμοκρασια 36.9-37 και απτο πρωι εχω κραμπες ισα ισα οχι τιποτα να ποναει, και ενα αισθημα στο στομαχι σαν λιγη ναυτια μια μονιμη αναγουλα εχω. Και συχνοουρια ισως να παω στην τουαλετα 2 φορες παραπανω μεστη μερα απ οτι παντα.

Δεν ειναι τοσο αυτο το θεμα μου οσο το ενστικτο που εχω οτι αυτος ειναι ο μηνας μ. Σκεφτομαι βεβαια μηπως παλαβωσα αλλα γι αυτο σας ρωταω μηπως και καποια αλλη κοπελα ειχε ενστικτο οτι ειναι εγκυος απο πολυ νωρις! Το θελω πολυ αλλα σκεφτομαι μην μ δημιουργω συμπτωματα απ τη λαχταρα μου...

Ευχαριστω πολυ ❤

• Απαντήσεις 76
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η inasl είπε:

Ειμαι 6 μερες μετα την οωρηξια και εχω θερμοκρασια 36.9-37 και απτο πρωι εχω κραμπες ισα ισα οχι τιποτα να ποναει, και ενα αισθημα στο στομαχι σαν λιγη ναυτια μια μονιμη αναγουλα εχω. Και συχνοουρια ισως να παω στην τουαλετα 2 φορες παραπανω μεστη μερα απ οτι παντα.

Δεν ειναι τοσο αυτο το θεμα μου οσο το ενστικτο που εχω οτι αυτος ειναι ο μηνας μ. Σκεφτομαι βεβαια μηπως παλαβωσα αλλα γι αυτο σας ρωταω μηπως και καποια αλλη κοπελα ειχε ενστικτο οτι ειναι εγκυος απο πολυ νωρις! Το θελω πολυ αλλα σκεφτομαι μην μ δημιουργω συμπτωματα απ τη λαχταρα μου...

Ευχαριστω πολυ ❤

Κοπελα μου, για μενα τυρρανας το μυαλο σου.. ακομη κ να εισαι εγκυος (που το ευχομαι) ειναι υπερβολικα νωρις να εχεις συπτωματα κ αν αυτα υπαρχουν οφειλονται ισως οφειλονται στο αγχος σου.. σκεψου, ο,τι ακομα κ να γονιμοποιηθηκες, η εμφυτευση μπορει να μην εχει καν γινει η να εγινε πριν ελαχιστες ημερες.. οταν γινεται η εμφυτευση ανεβαινει η χοριακη που ειναι υπευθυνη κ για τις ναυτιες.. τωρα για την συχνοουρια δε γνωριζω σιγουρα.. ισως εχει σχεση κ η προγεστερονη... περιμενε μεχρι την καθυστερηση κ ελπιζω τα ενστικτο σου να βγει!! Μπορει να εισαι σιγουρη οτι ειχες επαφη την πιο γονιμη μερα, οποτε ηδη εχεις πιθανοτητες!! Καλη συνεχεια!!

Δημοσίευση

Εύχομαι με θετικο αποτέλεσμα! 

Απλα χαλάρωσε ! Όλες που προσπαθούμε καιρό το έχουμε περασει ετσι σαν να προκαλούμε το αρνητικο με τόσες σκέψεις ,φέρνουμε την απογοήτευση και χάλια ψυχολογία ! Απόλαυσε το καλοκαίρι ! 

Χαλαρωσε και όταν θα έρθει ουτε που τα το καταλάβεις!?

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η inasl είπε:

Ευχαριστω πολυ ❤

Καλημέρα! Εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτός ο μήνας σου, αλλά νομίζω ότι ακόμα και να είσαι έγκυος είναι σχεδόν απίθανο να έχεις από τώρα συμπτώματα.  Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι γτ απλά δεν έχει νόημα να βασανίζεις το μυαλό σου. Άσε που όσο πιο πολύ άγχος έχεις λειτουργεί ανασταλτικά. Βέβαια είναι λογικό όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ συνέχεια το μυαλό να τριγυρίζει εκεί. Όσον αφορά το ένστικτο τι να σου πω, νομίζω ότι σε κάθε κύκλο όλες λίγο πολύ είχαν ένστικτο ότι έμειναν και εγώ το πίστευα κάποιες φορές, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν. Με το καλό να κρατήσεις ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης!

Δημοσίευση

Μου έτυχε και εμένα το ένστικτο που λες και επιβεβαιώθηκε! Είχα φοβερό πρήξιμο στο στήθος πριν ξεκινήσει η καθυστέρηση σε βαθμό που δεν μπορούσα να κοιμηθώ μπρούμυτα ούτε για αστείο, μικρά τσιμπηματάκια χαμηλά και μια βλέννα στο εσώρουχο και σαν να είχα πάρει 2 κιλά σε μια νύχτα... Το ήξερα ότι είμαι έγκυος αλλά δεν το έλεγα ούτε καν στον εαυτό μου για να μην χαρώ και μετά στεναχωρηθώ. Με 1 μέρα καθυστέρηση έκανα τεστ και βγήκε με τα μπούνια θετικό....Στο εύχομαι ολόψυχα, σε όλες τις γυναίκες γνωστές και άγνωστες μέσα απο την ψυχή μου!!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια!

Σημερα εχω απ το πρωι ασπρα υγρα το πρωι λιγα και τωρα ειναι σαν ζελε, τοσο πολυ και εχουν γλυκια μυρωδια οχι οξεα οπως παντα (συγνωμη για την πολλη λεπτομερεια??)

Ευχομαι να συμβει το θαυμα ???❤❤❤

Δημοσίευση

@inasl μου και εγώ με την σειρά μου θα συμφωνήσω με τα κορίτσια παραπάνω. Όσο μπορείς (δύσκολο βέβαια )χαλάρωσε και προσπάθησε να ασχολησε με κάτι άλλο για να ξεχνιέσαι μέχρι την καθηστεριση γιατί αλλιώς θα τρελαθείς.Και εγω αυτό κάνω (βέβαια μια τα καταφέρνω και μια το μυαλό μου πάλι τρελενετε) μέχρι να κάνω και εγώ την β.χοριακη 

Σου εύχομαι ένα καραμπινάτο ➕ που να βγάζει μάτι.Και σύντομα το άνχος σου να γυρίσει σε ευτυχία. 

Δημοσίευση

@elena 2

Εχω καθυστερηση 3 μερες ?????

Στις 18 επρεπε να μ ερθει περιοδος, αλλα αντι γι αυτο ειχα μονο κατι ροζ σταγονιτσες που δεν ξαναεμφανιστηκαν.

Αν αυτο ηταν εμφυτευση λογικα αυριο μεθαυριο αν κανω τεστ θα διξει σωστο αποτελεσμα πιστευω??

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον παντως, οποιο ειναι το αποτελεσμα θα το γραψω εδω! ❤

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η inasl είπε:

@elena 2

Στις 18 επρεπε να μ ερθει περιοδος, αλλα αντι γι αυτο ειχα μονο κατι ροζ σταγονιτσες που δεν ξαναεμφανιστηκαν.

Αν αυτο ηταν εμφυτευση λογικα αυριο μεθαυριο αν κανω τεστ θα διξει σωστο αποτελεσμα πιστευω??

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον παντως, οποιο ειναι το αποτελεσμα θα το γραψω εδω! ❤

@inasl Στείλε μας ευχάριστα νεα!!! :)

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η inasl είπε:

@elena 2

Εφοσων εχεις σταθερο κυκλο με 3 μερες καθυστερηση κ τωρα να κανεις τεστ κατι θα δειξει!! Απορω πως κρατιεσαι!! Μακαρι!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η inasl είπε:

@elena 2 μου ευχαριστω φοβαμαι παρα πολυ το αρνητικο τεστ φοβαμαι να κανω??

Το ξέρω κορίτσι μου,και σε νοιώθω. Και εγώ κάθε φορά που έκανα, έτσι ήμουν.Τώρα που έχω φάει τα "αρνητικά" με το κουτάλι πηγαίνω με το σκεπτικό ότι είναι αρνητικό για να μου έρχεται πιο ομαλά. Έχω πάψει να ενθουσιαζομαι πια.

Εσυ κοίτα να χαλαρώσεις όσο μπορείς και να κάνεις το τεστ σε μια ήρεμη στιγμη σου.

Δημοσίευση

@inasl κοριτσι μ απορω πως κρατιεσαι !! εφοσον εχει καθυστερηση το αποτελεσμα εχει κριθει!! εγω προτιμω να το μαθω νωρις ακομα και αν ειναι αρνητικο γτ οσο εχω καθυστερηση ελπιζω και μετα απογοητευομαι διπλα!

ο καθενας φυσικα λειτουργει τελειως διαφορετικα!! ευχομαι να μην σου ρθει για τους επομενους 9 μηνες!! :)

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η inasl είπε:

@elena 2 μου οσα αρνητικα και να ειδα δεν το παιρνω αποφαση.. τι να πω.. ισως να περιμενω λιγο ακομα δεν ξερω τι να κανω....

Σου συμβαινει να εχεις συχνα καθυστερηση?? Κανε κατευθειαν β χοριακη αν θεωρεις οτι δε θα φανει στο τεστ λιγο καθυστερημενης εμφυτευσης..

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Rosemary είπε:

Σου συμβαινει να εχεις συχνα καθυστερηση?? Κανε κατευθειαν β χοριακη αν θεωρεις οτι δε θα φανει στο τεστ λιγο καθυστερημενης εμφυτευσης..

Κοριτσακι μου, χωρις να θελω να σε αγχωσω.... διαβασα ξανα την συζητηση κ κατι δε μου κολλαει... το πρωτο σου μηνυμα το εστειλες 10 ιουλη κ αναφερες οτι 6 ημερες πριν (δηλ 4 ιουλη) ειχες ωορρηξια. Αρα στις 18 θα επρεπε να σου ερθει περιοδος.. μηπως το αιματακι που ειδες ηταν η περιοδος σου? Μου κανει υπερβολικο η εμφυτευση να γινεται 14 μερες μετα την ωορρηξια.. ισως κανω κ λαθος, αλλα για μενα ψαξ'το..

Δημοσίευση

18 επρεπε να μου ερθει περιοδος ναι ακριβως οπως το λες και τοτε ειχα το αιματακι. 2 ροζ σταγονες και μετα τιποτα ομως δεν ειναι περιοδος.. εχω ψαχτει πολυ στο ιντερνετ κ εχω δει να συμβαινει.

Κοριτσια απλα φοβαμαι να ξαναδω αρνητικο γι αυτο δεν κανω. Σκεφτομαι να κανω στις 25 να εχω κλεισει πρωτα βδομαδα καθυστερηση..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η inasl είπε:

18 επρεπε να μου ερθει περιοδος ναι ακριβως οπως το λες και τοτε ειχα το αιματακι. 2 ροζ σταγονες και μετα τιποτα ομως δεν ειναι περιοδος.. εχω ψαχτει πολυ στο ιντερνετ κ εχω δει να συμβαινει.

Κοριτσια απλα φοβαμαι να ξαναδω αρνητικο γι αυτο δεν κανω. Σκεφτομαι να κανω στις 25 να εχω κλεισει πρωτα βδομαδα καθυστερηση..

παντως οσο νωριτερα το γνωριζεις τοσο καλυτερα! δεν θελω να σε ξεσηκωσω αλλα αν ειχες οωρηξια 4 Ιουλιου εχεις παρα πολλες πιθανοτητες να εισαι εγκυος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...