Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτος υπερηχος...τι να περιμενω?

Recommended Posts

Κοριτσια τη τριτη εχω ραντεβου στο γυναικολογο για τον πρωτο υπερηχο.Τελευταια περιοδο ειχα στις 5 ιουνιου οποτε αν υπολογιζω σωστα τη τριτη θα μαι 5 βδομ και 1 μερα.Τι να περιμενω??Φανταζομαι ακομα δε φαινονται και πολλα ε???Υπαρχει περιπτωση να φαινεται το νινι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 ώρες, ο/η Cecilaki είπε:

Κοριτσια τη τριτη εχω ραντεβου στο γυναικολογο για τον πρωτο υπερηχο.Τελευταια περιοδο ειχα στις 5 ιουνιου οποτε αν υπολογιζω σωστα τη τριτη θα μαι 5 βδομ και 1 μερα.Τι να περιμενω??Φανταζομαι ακομα δε φαινονται και πολλα ε???Υπαρχει περιπτωση να φαινεται το νινι???

με το καλό κοριτσάκι μου! Σίγουρα θα δείτε τον σάκο ώστε να επιβεβαιώσει ο γιατρός ότι η κύηση είναι ενδομητρια και εμβρυικα στοιχεία μεσα σ αυτον. Και την επόμενη μαγική φορά μετά την 6 εβδομάδα θα ακούσετε καρδούλα!!! καλή εγκυμοσύνη να έχεις.

στις πριν 2 ώρες, ο/η jazz είπε:

με το καλό κοριτσάκι μου! Σίγουρα θα δείτε τον σάκο ώστε να επιβεβαιώσει ο γιατρός ότι η κύηση είναι ενδομητρια και εμβρυικα στοιχεία μεσα σ αυτον. Και την επόμενη μαγική φορά μετά την 6 εβδομάδα θα ακούσετε καρδούλα!!! καλή εγκυμοσύνη να έχεις.

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.Αχ περιμενω πως και πως!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• εννοείται...ας είμαστε καλά και όλα έρχονται!  
    • 😅😅 Υπάρχει ήδη σχετικό επάγγελμα και είναι οι μαίες!! Ότι έμαθα είναι από τα μαθήματα!! Ναι και εμένα μου έκαναν εντύπωση για αυτό και μου έμειναν..😂 Με τις αγορές γενικότερα μη τρελαίνεσαι.. πάρε τα άκρως βασικά και με τα υπόλοιπα θα σε καθοδηγήσει το δικό σου μωράκι στο τι θα σου χρειαστεί.. και τα μαγαζιά δεν κλείνουν εφόσον γεννησουμε..! Εκεί θα είναι!! Το τι βόλεψε τη κάθε μανούλα έγκειται στο εκάστοτε μωράκι..  Τη καλύτερη δουλειά θα κάνεις με τη παιδίατρο.. κάνε από πριν ένα διερευνητικο ραντεβού να δείς αν σου κάνει ως γιατρός του παιδιού και αν είναι και σύμβουλος θηλασμού ακόμα καλύτερα!! Υπάρχει και σχετική πλατφόρμα με όλους τους πιστοποιημένους συμβούλους θηλασμού στην Ελλάδα αν θέλεις να διασταυρώσεις ότι όντως είναι..!
    • Α! Δεν το είχα καταλάβει.. είναι η μαία του γιατρού ή είναι εξωτερική μαία που συνεργάζεται με το γιατρό σου και θα είναι μαζί σου στο τοκετό αποκλειστικά; Γιατί οι μαίες των γιατρών συνήθως δεν ασχολούνται κάν.. Πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι και ο γιατρός θα σε στηρίξει.. περιμένουμε το πλάνο τοκετού!!  Για δες μήπως έχει φερμουάρ τίποτα γύρω γύρω και βγαίνει.. δεν το έχουν όλα δυστυχώς.. αλλιώς δώστο για βιολογικό καθαρισμό! 
    • Με το καλό κοριτσάκι μου να πάτε σπιτάκι σας οικογενειακώς!!!  Αναμένουμε νέε περιγραφές λατρείας και γέλιου με το μεγάλο σου γιό και το μωράκι!!! 😍😍😍😍
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...