Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τιμές προγεστερονης στην αρχή της εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια !θα ηθελα τα φώτα σας γιατί έχω αγχωθεί ..μετά από μια βίοχημικη ήρθε πάλι η εγκυμοσύνη με β χοριακη 5500 στην 5η μέρα καθυστέρησης κ ο γιατρός μου είπε να κάνω κ εξέταση προγεστερονης που είναι 27,5 ρώτησα το γιατρό κ είπε ότι είναι καλη ;είναι όντως ή είναι χαμηλή ;δεν ξέρω καθόλου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω πως ειναι μεσα στις φυσιολογικες τιμες.. Σου ειπε να παρεις προγεστερονη προληπτικα?? Για την χοριακη σου τι σου ειπε?? Ειναι ντουκι!!!!!  Σουπερ!! Συγχαρητηρια!!!

Σ ευχαριστω πολύ !!!Μόνο τηλεφωνικά μίλησα για να δω ποτέ πρέπει να πάω κ μου είπε όταν ειπα την τιμή της χοριακης να πάω τη Δευτέρα κ κάνω κ προγεστερονη κ μόλις πήρα τα αποτελέσματα του τηλ για να τον ρωτήσω αν είναι οκ κ μου είπε ότι είναι καλη!η αληθεια είναι η κοπέλα που σήκωσε το τηλ μου μίλησε αφού ρώτησε τον γιατρό !τον ίδιο θα τον δω πρώτη φορά τη Δευτέρα !κ εγώ ξέρω ότι είναι πολύ καλη η τιμή της χορισκης απλά μετά ήρθε κ η προγρσετρονη κ επειδή για αυτή δεν ήξερα αγχώθηκα !!!μακαρι να πάνε όλα καλα !!

στις πριν 18 ώρες, ο/η ΕυηΚ είπε:

Γεια σας κορίτσια !θα ηθελα τα φώτα σας γιατί έχω αγχωθεί ..μετά από μια βίοχημικη ήρθε πάλι η εγκυμοσύνη με β χοριακη 5500 στην 5η μέρα καθυστέρησης κ ο γιατρός μου είπε να κάνω κ εξέταση προγεστερονης που είναι 27,5 ρώτησα το γιατρό κ είπε ότι είναι καλη ;είναι όντως ή είναι χαμηλή ;δεν ξέρω καθόλου..

ειναι μια χαρα κοριτσι μου ! Μην αγχωνεσαι ! Και εμενα μου ειχε πει να ειναι πανω 25 για να ειναι καλη :) Ολα καλα, μην αγχωνεσαι!

Ευχαριστώ πολυ!!!με βοηθήσατε πολυ να μην σκεφτομαι αρνητικα!Αν και εχω και πονακια τακτικα αλλα μου χουν πει οτι κ αυτο ειναι φυσιολογικο!Ευχαριστώ πολύ και πάλι !!δε ξερω αν ειστε ηδη μανουλες ή περιμένετε ευχομαι τα καλυτερα  και για εσας οπωσ και να εχει!! :-)

Μην ανησυχεις για τα πονακια περιοδου.. ειναι φυσιολογικα!! Η τιμη σου ειναι φυσιολγικη αλλα μπορει ο γιατρος σου να σου χορηγησει προληπτικα utrogestan. Ρωτησε τον κιολας. Περινενουμε νεα σου!!

στις On 8/7/2017 at 10:18 ΠΜ, ο/η ΕυηΚ είπε:

Ευχαριστώ πολυ!!!με βοηθήσατε πολυ να μην σκεφτομαι αρνητικα!Αν και εχω και πονακια τακτικα αλλα μου χουν πει οτι κ αυτο ειναι φυσιολογικο!Ευχαριστώ πολύ και πάλι !!δε ξερω αν ειστε ηδη μανουλες ή περιμένετε ευχομαι τα καλυτερα  και για εσας οπωσ και να εχει!! :-)

Τα πονακια περιοδου ειναι στανταρ :) Η μαμα μου μου εχει πει οτι γινονται εντονοτερα κοντα στην αλλαγη μηνα !!!! Ειμαι στην 9η εβδομαδα ! Με το καλο τα αστερια μας :)

στις On 8/7/2017 at 9:05 ΠΜ, ο/η ΔεσποιναGR είπε:

ειναι μια χαρα κοριτσι μου ! Μην αγχωνεσαι ! Και εμενα μου ειχε πει να ειναι πανω 25 για να ειναι καλη :) Ολα καλα, μην αγχωνεσαι!

Οσο για την τιμουλα της χοριακης σου : ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!! Εγω στις 10 μερες καθυστερηση πηρα 1634 μοναδες !!! Και 3 μερες μετα 4521 :)  Ειχες εξαιρετικη χοριακη :) Ολα καλα θα πανε :)

Αχ ποσό σας ευχαριστω !!Εχτες είχα πολύ ώρα πόνους χαμηλά κ φοβερή ναυτία κ φοβήθηκα αλλά ούτε αίμα ούτε τπτ..πέρασε μετά απο αρκετή ώρα βέβαια !!σνυπομονω να έρθει το αύριο να πάω στο γιατρό κ να έχω μόνο ευχάριστα να σας πω !!!???

στις πριν 6 ώρες, ο/η ΕυηΚ είπε:

Αχ ποσό σας ευχαριστω !!Εχτες είχα πολύ ώρα πόνους χαμηλά κ φοβερή ναυτία κ φοβήθηκα αλλά ούτε αίμα ούτε τπτ..πέρασε μετά απο αρκετή ώρα βέβαια !!σνυπομονω να έρθει το αύριο να πάω στο γιατρό κ να έχω μόνο ευχάριστα να σας πω !!!???

Ολα θα παν καλα!! Μαλλον διανυουμε κοινη βδομαδα! εγω απο πονους περιοδου, αλλο τιποτα...! Βεβαια δεν εχω καθολου ναυτια σε σημειο που αγχωνομαι κ λιγο..

Καλύτερα που δεν εχεισ γιατί η αίσθηση δεν είναι κ πολύ ευχάριστη !!!?Αλλά δεν παραπονιέμαι άλλες έχουν πολύ χειρότερα ..μια ναυτία δεν είναι τίποτα ...???κ μην αγχώνεσαι γιατί δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις ..άλλες δεν έχουν κανένα τέτοιο σύμπτωμα !!

• 4 years later...

Καλησπέρα! Η δικιά μ πρώτη χοριακη ήταν 152 με προγεστερονη φουλ 114. Η δεύτερη 299 με προγεστερονη 105. Ο γιατρός είπε όλα καλά, Ελα σε 10 μέρες να σε δω. Εγώ έκανα από μόνη μ ξανά χοριακη σε 2 μέρες κ από 299 πήγε 445. Δλδ μόνο 50% αύξηση. Ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά κ να πάω να με δει τότε που κανονίσαμε. Εγώ ανησυχώ γιατί διπλασιάστηκε η χοριακη έστω μια αύξηση του 60%. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...