Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια, ξερει καμια τι σημαινει η πολυ υψηλη προγεστερονη στην αρχη της εγκυμοσυνης? Για 5η εβδομαδα δεν ειναι τεραστιος αριθμος το 130nmol/l (χωρις utrogestan)?? Ειχε καμια παρομοια εμπειρια κ αν ναι, πως ελελιχθηκε η εγκυμοσυνη??

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

Κοριτσια, ξερει καμια τι σημαινει η πολυ υψηλη προγεστερονη στην αρχη της εγκυμοσυνης? Για 5η εβδομαδα δεν ειναι τεραστιος αριθμος το 130nmol/l (χωρις utrogestan)?? Ειχε καμια παρομοια εμπειρια κ αν ναι, πως ελελιχθηκε η εγκυμοσυνη??

Kοριτσι μου δεν εχω προσωπικη πειρα μιας και δεν εκανα ποτε αυτη την εξεταση. Ομως ψαχνοντας στο ιντερνετ (που επουδενι δεν αντικαθιστα τον γιατρο σου απλα μια πρωτη πληροφορηση κατανοω οτι θες) βρηκα το εξης: http://www.pharmacybee.gr/health/97-progesteroni

Μπες&διαβασε, η τιμη σου ειναι φυσιολογικη για τη βδομαδα σου, τι σε ανησυχησε; η προγεστερονη βοηθα στο να προχωρησει ομαλα η εγκυμοσυνη. Αυτο που θα κοιτας παντα μα παντα στα αποτελεσματα των εξετασεων ειναι η μοναδα μετρησης, σε εσενα ειναι nmol/l, το οποιο αν το κανεις μετατροπη σε ng/ml ειναι περιπου 40,8 αρα μια χαρα βασει και του ανωτερω αρθρου.

Παρολα αυτα ξαναλεω μπορει να λεω σαχλαμαρες, απλα ειπα να σου αναφερω αυτα που βρηκα μεχρι να μιλησεις με τον γιατρο σου. Ελπιζω να ναι ολα καλα!

Επισης: http://www.wantbaby.info/calculators/progesterone-levels-in-pregnancy?mode=lmp&dpo=&week=5&cd=&cycle=28&pg=130&unit=nmol

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ.. εγω ειχα στο μυαλο μου, οτι αφου πχ 30-160 ειναι οι φυσιολογικες τιμες του 1ου τριμηνου, θα επρεπε στην αρχη να ειναι γυρω στο 30-50 ετσι ωστε σταδιακα να φτασει τα 160 μεχρι το τελος του τριμηνου. Με επιασα αγχος γιατι διαβαδα σε ενα side οτι η πικυ υψηλη προγεστερονη στην κυηση συνδεεται με προβληματα στον πλακουντα.. Οπως κ να 'χει, σ'ευχαριστω ιδιαιτερως!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...