Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα την βοήθειά σας στο περίπλοκο θέμα μου (μέχρι να πάω στον γιατρό)....

Ο κύκλος μου είναι 23 με 26 ημέρες... Γέννησα το πρώτο μου παιδάκι τον Φεβρουάριο.. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 3/6/2017 ... Επειδή κρατάω σημειώσεις με τα πάντα, είχα έρθει σε επαφή με τον σύζυγό μου στις γόνιμες μέρες (12/6 & 14/6) κ την Παρασκευή (30/6/2017 - επειδή είμαι και ανυπόμονο πλάσμα και σίγουρη) έκανα χοριακή με αποτέλεσμα 1.760 μονάδες... Πέρυσι , στη μπεμπούλα μου που είχα κάνει την εξέταση, αρχές Ιουνίου, είχα μονάδες 863. Δηλαδή, τώρα είναι διπλάσιες... Δεν κρύβω ότι είμαι αγχωμένη γιατί η τιμή είναι διπλάσια... 

Δημοσίευση

Η διπλάσια τιμή μπορεί να σημαίνει είτε διδυμα είτε ότι εμεινες έγκυος νωρίτερα από ότι νομίζεις :) μόνο ο υπέρηχος θα σου δώσει απαντήσεις οπότε τρέχα στον γιατρό! Μια καλή και ανεφελη  εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

Δημοσίευση

Πφφ έχω κλείσει ήδη ραντεβού από την Παρασκευή , μόλις έμαθα τα αποτελέσματα, για τις 24/7...  υπάρχει η περίπτωση ας πούμε η περίοδος που είχα τις 3/6 να ήταν "άκυρη" ;; Γιατί η προηγούμενη μου περίοδος ήταν 12/5 και πάλι είχα έρθει σε επαφή (ελεύθερες πάντα) στις γόνιμες μέρες και σκέφτομαι μήπως έγινε τότε η σύλληψη.. Θυμάμαι την μητέρα μου κάπου στην δεκαετία του 90 ήταν έγκυος και είχε περίοδο μέχρι που έπεσε και τότε έμαθε ότι είχε παιδί γιατί είχε πολύ αιμορραγία... υπάρχει και αυτή η περίπτωση λες;

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!! 

Στελλα μου,μήπως έπρεπε απο τη στιγμη που εχεις ενα τοοοοσο μεγαλο νουμερο χοριακης, να σε δει αμεσα ο γιατρος σου?βεβαια εγω ακομη παιδακι δςν εχω κ δε ξερω αλλα..δεν ειναι πολυ αργα στις 24)7??

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η stellaban86 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα την βοήθειά σας στο περίπλοκο θέμα μου (μέχρι να πάω στον γιατρό)....

Ο κύκλος μου είναι 23 με 26 ημέρες... Γέννησα το πρώτο μου παιδάκι τον Φεβρουάριο.. Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 3/6/2017 ... Επειδή κρατάω σημειώσεις με τα πάντα, είχα έρθει σε επαφή με τον σύζυγό μου στις γόνιμες μέρες (12/6 & 14/6) κ την Παρασκευή (30/6/2017 - επειδή είμαι και ανυπόμονο πλάσμα και σίγουρη) έκανα χοριακή με αποτέλεσμα 1.760 μονάδες... Πέρυσι , στη μπεμπούλα μου που είχα κάνει την εξέταση, αρχές Ιουνίου, είχα μονάδες 863. Δηλαδή, τώρα είναι διπλάσιες... Δεν κρύβω ότι είμαι αγχωμένη γιατί η τιμή είναι διπλάσια... 

Καλησπερα κοπελα μου!!καλως μς ήλθες..Να σου ζήσει το παιδάκι σου,να σαι γερη να το καμαρώνεις!!

καταρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!οπως δειχνει η χοριακη το τσακωσατε το σπορακι!!!ποτε εκανες την χοριακη σου γλυκια μου??καλο θα ηταν να την επαναλάβεις οπως συστήνουν ολοι οι γιατροί μετα απο δυο μερες,να δεις αν διπλασιάζεται..ισως να ισχύει αυτο που ειπες για τον περασμένο μηνα,αλλα θα συμφωνήσω με την mommy86 και μενα μεχει τις 24/7 μου φαίνεται μεγάλο το διάστημα..αν υποθέσουμε πως ισχύει σύλληψη τον Μάιο τοτε το αιματακι θα πρεπει Α αντιμετωπιστει με καποιο τροπο..δεν υπαρχει δυνατότητα Α επισκεφθείς εναν άλλο ιατρό??

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ !! Και εγώ το βλέπω μεγάλο διάστημα μέχρι τις 24/7 .. Την  χοριακή την έκανα την Παρασκευή 30/06.. Σκεφτόμουν να πάω και σε άλλον γιατρό (ο δικός μου είναι του Δημοσίου) μέχρι τότε να δω έστω ότι πάει καλά, κάτι..  και γι' αυτό κάνω την κουβέντα μαζί σας για να δω  μήπως έχω πάθει "παράκρουση" από την χαρά μου :):):) εντομεταξύ έχω και πολυκυστικές ωοθήκες.. και την μπεμπούλα πάλι δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς την πιάσαμε :) απλά το άγχος μου είναι ότι στην μπέμπα πέρυσι είχα 863 μονάδες κ τώρα, στο δεύτερο - πρώτα Ο Θεούλης - έχω 1.760 :/  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η stellaban86 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ !! Και εγώ το βλέπω μεγάλο διάστημα μέχρι τις 24/7 .. Την  χοριακή την έκανα την Παρασκευή 30/06.. Σκεφτόμουν να πάω και σε άλλον γιατρό (ο δικός μου είναι του Δημοσίου) μέχρι τότε να δω έστω ότι πάει καλά, κάτι..  και γι' αυτό κάνω την κουβέντα μαζί σας για να δω  μήπως έχω πάθει "παράκρουση" από την χαρά μου :):):) εντομεταξύ έχω και πολυκυστικές ωοθήκες.. και την μπεμπούλα πάλι δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς την πιάσαμε :) απλά το άγχος μου είναι ότι στην μπέμπα πέρυσι είχα 863 μονάδες κ τώρα, στο δεύτερο - πρώτα Ο Θεούλης - έχω 1.760 :/  

Κοριτσάρα μου μην εχεις άγχος..ιςως μιλαμε για δίδυμη κύηση..     Εγω στη θεςη Σου αυριο το πρωι θα εκανα ακομη μια χοριακη και μετα θα πήγαινα για υπερηχο!πήγαινε σε εναν άλλο γιατρό απλα για τον πρώτο σου υπερηχο(πάνω απο 1500 μονάδες αναφαιρούν ολοι πως φαίνεται σάκος) απλα για να επιβεβαιώσεις πως ολα βαίνουν καλως,και μετα πηγαινεις κανονικά στο δικο σου!!καλη επιτυχια μεσα απο η καρδιά μας!!!

Δημοσίευση

Δεν μπορει να εγινε η σύλληψη τον προηγούμενο μήνα γιατι τότε η χοριακη θα ηταν τεράστια.. μιλάμε για πανω απο 150.000 μιας και θα ήσουν ηδη 8 εβδομάδων.. γενικά κάνεις μεγάλες χοριακες.. Μια φιλη μου την ημερα που περίμενε περίοδο  είχε χοριακη 530 και εγω τηβ ημέρα που περίμενα περίοδο 50.. γεννήσαμε και οι δυο.. η χοριακη δεν εχει απόλυτη τιμή στην αρχή, πρεπει να διπλασιάζεται., τωρα σε σενα  αν εγινε η σύλληψη στις 12 Ιουνίου με ωορρηξία στις 12-13 Ιουνίου, αρα με ωορρηξία 12-13 Ιουνίου  περίμενες περίοδο στις 26-27 Ιουνίου και έκανες χοριακη στις 30, δηλαδη περίπου με 3-4 μέρες καθυστέρηση, ε δεν ειναι πολυ το 1700, ειναι μεσα στα λογικά όρια... 

Και επειδή διπλασιάζεται ταχύτατα και έχουν περασει ηδη 3 μέρες απο τις 30 Ιουνίου που εκανες χοριακη και ο υπέρηχος δείχνει σακο απο 2500 και πανω οταν ειναι η χοριακη, αρα εσυ θα εχεις ηδη 3500 και βάλε, μη ξοδεύεις λεφτά για χοριακη πάνε κανε υπέρηχο κατευθείαν., άπαξ και φανεί ενδομήτριο σταματάς να ασχολείσαι με τις χοριακες. Οποτε ναι και σημερα να πας θα δεις τη κουκιδα. 

Δημοσίευση

Κοπελα μου, αφου εχεις πολυκυστικες, δεν μπορεις να εισαι σιγουρη για το ποτε εγινε η ωορρηξια... Αν πχ η ωορρηξια σου εγινε νωριτερα απ΄'οσο νομιζεις, θεωρω την τιμη της χοριακης σου, ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια.. στο μικροβιολογικο που παω λεει: "φυσιολογικες τιμες 4η-5η βδομαδα (εννοει απο την τελευταια περιοδο) 75 με 2600" . Θεωρητικα, εισαι μεσα στα ορια! Επισης εχω ακουσει παραδειγματα με πολυ μεγαλυτερες χοριακες που εξεληχθηκαν μια χαρα!! εννοειται να εισαι συγκρατημενη, αλλα μην βαζεις στο νου σου το κακο! Κανε εναν υπερηχο για να χαλαρωσεις! Πιστευω οτι ολα θα παν καλα!!! Περιμενουμε τα υπεροχα νεα σου!!

Δημοσίευση

Το πρώτο μου λάθος που  έκανα είναι ότι έκανα σύγκριση με τις τιμές της μπέμπας και το δεύτερο που με άγχωσε ήταν η υπάλληλος που κάλεσα να κλείσω ραντεβού για την Αυχενική Διαφάνεια (με τις οδηγίες της γραμματέας του γιατρού). Που στην τελική η γραμματέας καλά έκανε γιατί σου λεει μέσα στο καλοκαίρι είναι δύσκολο να βρεις. Εντάξει και στην τελική αν γίνει κάτι το ακυρώνουμε... γιατί να δημιουργήσει η υπάλληλος θέμα, δεν μπορώ να καταλάβω.. λες και έχω την διάθεση να κάνω πλάκα ή να κλείσω ραντεβού για να μη πάει άλλη κοπέλα .. έλεος.. 

Δημοσίευση

Επειδή ο γιατρός μου θα με δει στις 24/7 , η γραμματέας έκανε τους υπολογισμούς για να κλείσω ραντεβού για την αυχενική διαφάνεια από τώρα ώστε να μην έχω πρόβλημα και μη δε βρω αργότερα... 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η stellaban86 είπε:

Επειδή ο γιατρός μου θα με δει στις 24/7 , η γραμματέας έκανε τους υπολογισμούς για να κλείσω ραντεβού για την αυχενική διαφάνεια από τώρα ώστε να μην έχω πρόβλημα και μη δε βρω αργότερα... 

Αα οκ τώρα το καταλαβα!  Καλα αποτέλεσματα να εχεις!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η stellaban86 είπε:

Κορίτσια επεστρεψα κ θέλω να σας ανακοινώσω τα ευχάριστα νέα!!!! Ε λοιπόν είναι δίδυμα!!!!!!!!!!!!!!! :)

Κοριτσι συγχαρητηρια! Αχ τι ωραια διδυμακια!! Αντε μια υπεροχη εγκυμοσυνη σου ευχομαι! Ολα να πανε ομορφα! ??????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...