Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Nandy δεν ευθυνεσε εσυ αποκλειστικα στη αποφαση που πηρες οι κυριοι υπευθυνοι ειναι η οικογενεια σου που δεν σου μιλησαν που κρυβονται μεσα στα σπιτια τους και αγνοουν τα προβληματα των παιδιων τους .Ειδες τι ειπες δεν ηξεραν οτι ειχες αγορι ποιος φταιει για αυτο αν οχι ν μητερα σου δεν επρεπε να ειναι πιο κοντασου να σου μιλησει να σου δειξει;Καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις , δεν ξερω τι λογια να σου πω για να σε παρηγορησω μονο να θυμασαι ποσο πονο σου προκαλεσε αυτη η ιστορια , δεν ξερω ποσο ετων εισαι τωρα ευχομαι αν δεν εχεις παιδακι να αποκτησεις συντομα και να γινεις μια μητερα πολυ πιο σωστη απο τη δικη σου το χρωστας αυτπ πανω απο ολα στο ευατο σου.

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δεν αντεχω να το δω ολο..με έπιασε ταχυκαρδία κ νιώθω ότι μου ανέβηκε η πίεση..:(

Ο Θεός να μην αφήσει καμιά κοπέλα να το περάσει αυτό.

Γιατί αν σου συμβεί,σε συνοδεύει μέχρι την τελευταία σου πνοή.(Δεδομένου ότι εχεις συνείδηση κ συναίσθηση).

Η μητέρα μου λίγους μήνες μετά τη γέννησή μου,εμεινε έγκυος.

Ηταν δυσκολο να το κρατήσει για διαφορους λόγους,μεταξύ όλων κ οικονομικούς.

Μετα από 4 χρόνια γέννησε ενα αγοράκι.

6 ετών πέθανε ο αδερφός μου από καρκίνο.Η ίδια μέχρι την τελευταία της πνοή μιλούσε για το παιδί της που της το πήρε ο Θεός κ για το άλλο που η ίδια ΄΄σκότωσε''..

Γι΄αυτο ευχομαι ΠΟΤΕ καμιά μας να μη βρεθεί μπροστά σε τετοιο δίλημμα.

Η κριτική είναι ανούσια΄,άκαιρη κ εντελώς περιττή,κατόπιν εορτής...

Δημοσίευση

εγω θα συμφωνησω απολυτα με το μιτσακι.ειναι αδικο να χανονται ετσι ζωουλες κ οπως ειπε η αφροδιτη γινονται χιλιαδες εκτρωσεις ποσες αραγε να ειναι απο βιασμο???ε??δε δεχομαι κ γινομαι εξαλλη με το γεγονος οτι σκοτωνουν το ιδιο τους το παιδι κ αυτο για τα 2-3 λεπτα ευχαριστησης.ελεος..μπορει να ειμαι σκληρη-το ξερω-αλλα σαυτο το θεμα ειμαι απολυτη.για ολα ευθυνονται οι γονεις.δηλαδη εγω οταν ημουν 15 γιατι δεν εβγαινα απ το σπιτι κ επινα γαλατακι πριν κοιμηθω?για να μαι ειλικρινης τοτε μου κακοφαινοταν που εβλεπα συμαθητριες μου να βγαινουν ανετα αλλα πλεον εφτασα 24 κ ευχαριστω τους γονεις μου για την υπερπροστατευτικοτητα τοοοοτε.κ εγω αν μου δωσει ο θεος παιαδκι ετσι θαμαι για να μην υπαρχουν προβληματα.

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!!

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ!!!!

ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΔΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΑΝΤΕΞΑ ΚΙ ΕΓΩ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ....

ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Δημοσίευση

Ανέκαθεν ήμουν κατά των εκτρώσεων και ειδικά από τότε που ένιωσα το δικό μου παιδάκι μέσα μου, πιστεύω ότι δεν θα το έκανα ποτέ...

Δύο παρατηρήσεις μόνο...

*Ο βιασμός δεν αποτελεί στις μέρες μας λόγος έκτρωσης, δεδομένης της ύπαρξης χαπιών (τα λεγόμενα χάπια της επόμενης μέρας) τα οποία πλέον και οι γιατροί προτείνουν όταν μία κοπέλα πέσει θύμα βιασμού και μπει στην διαδικασία να πάει άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις κλπ. Δεν χρειάζεται να περιμένει την τυχόν ύπαρξη ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης...

* Το θέμα της έκτρωσης σε περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας του εμβρύου ή τρομερής επιπλοκής της εγκυμοσύνης σε σημείο που να διακυβεύεται η ζωή της μάνας, είναι άλλο πράγμα... Ας μην θίξοθμε εδώ αυτό το θέμα γιατί αγγίζει ευαίσθητα δεδομένα που αφορούν θρησκευτικά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια για τα οποία οι μη παθούσες, δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε... Ας παρακαλάμε την Παναγιά να μην βρεθούμε σε τέτοια διλλήματα!!!

Δημοσίευση

Παρόλο που δεν έχω κάνει ποτέ μου έκτρωση, είμαι οπαδός της έκτρωσης όσο τραυματική

εμπειρία κι αν είναι για την γυναίκα. Είμαι οπαδός της έκτρωσης όχι μόνο σε περίπτωση

βιασμού ή άρρωστου εμβρύου αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Π.χ. μπορεί μια γυναίκα

να έχει έναν εξαιρετικά προβληματικό γάμο ή σχέση και να της τύχει εγκυμοσύνη. Μπορεί

αυτή η κοπέλα να είχε ξεχάσει να πάρει αντισυλληπτικά ή να έσπασε το προφυλακτικό ή

το σπιράλ να μην είχε μπει σωστά από τον γυναικολόγο. (γνωρίζω τέτοια περίπτωση)

Τότε τι κάνει η κοπέλα? Φέρνει ένα παιδί στον κόσμο ενώ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ? Νομίζετε πως

μετά θα την γλυκάνει η μητρότητα και θα γίνει καλή μανούλα? Βαρίδι θα θεωρεί το παιδί

της και θα το μεγαλώσει χωρίς αγάπη.

Γνωρίζω 2 κορίτσια που έμειναν επίτηδες έγκυες από πλούσιους άντρες. Εκείνοι δεν τις

παντρεύτηκαν τελικά. Τα παιδιά τους τα θεωρούν βαρίδια. Οι ίδιες μου το είπαν!! Θεωρούν

πως καταστράφηκε η ζωή τους! Τα παιδιά όμως τί φταίνε? Δεν πρέπει να είμαστε

συνειδητοποιημένες όταν φέρνουμε ένα παιδί στον κόσμο?

Εγώ θέλω να φέρω το παιδί μου στον κόσμο με απόλυτη συνείδηση και αγάπη. Το παιδί

μου δεν θα είναι "βαρίδι" και "κόπος" αλλά εκδήλωση της αγάπης μου. Αν δεν μπορώ να

το κάνω αυτό τότε θα προτιμήσω την έκτρωση. Γιατί σε χειρότερη θέση από ένα

δολοφονημένο έμβρυο βρίσκεται ένα δυστυχισμένο παιδί, το οποίο βιώνει για διάφορους

λόγους μια μαρτυρική ζωή. Ξέρετε πόσες φορές έχω ακούσει ανθρώπους να λένε

"ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκα"?

Δημοσίευση

yolanda έγραψε:

Παρόλο που δεν έχω κάνει ποτέ μου έκτρωση, είμαι οπαδός της έκτρωσης όσο τραυματική

εμπειρία κι αν είναι για την γυναίκα. Είμαι οπαδός της έκτρωσης όχι μόνο σε περίπτωση

βιασμού ή άρρωστου εμβρύου αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Π.χ. μπορεί μια γυναίκα

να έχει έναν εξαιρετικά προβληματικό γάμο ή σχέση και να της τύχει εγκυμοσύνη. Μπορεί

αυτή η κοπέλα να είχε ξεχάσει να πάρει αντισυλληπτικά ή να έσπασε το προφυλακτικό ή

το σπιράλ να μην είχε μπει σωστά από τον γυναικολόγο. (γνωρίζω τέτοια περίπτωση)

Τότε τι κάνει η κοπέλα? Φέρνει ένα παιδί στον κόσμο ενώ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ? Νομίζετε πως

μετά θα την γλυκάνει η μητρότητα και θα γίνει καλή μανούλα? Βαρίδι θα θεωρεί το παιδί

της και θα το μεγαλώσει χωρίς αγάπη.οταν λες οπαδος τι ακριβως εννοεις; Δεν μορω να δικαιολογησω ενηλικα ατομο με σκεψη και με κριση να κανει κατι τετοιο και να λεει οτι ειναι οπαδος ποσο καποια που δεν εχει κανει και ευτυχως .Δξλαδη τωρα τι λεμε οτι ενταξει μωρε ασ κανουμε σεξ και ασ μην παρουμε αντισσυληψη γιατι ειμαστε ανευθυνες και ξαχασαμε το χαπι η δεν βρηκαμε προφυλακτικο α εσπασε το προφυλακτικο και τωρα ε και παμε να κανουμε εκτρωση λες και παμε να βγαλουμε δοντι , το χαπι της επομενης μερας δεν το γνωριζει αυτη που επαθε το ατυχημα ;Οι γνωστες σου που μεινανε εγκυος και το θεωρουν βαριδι τουλαχιστον μια μερα θα δουν οτι αξιζε η γεννηση τους . Πραγματικα δεν βλεπω το λογο να ειναι μια γυναικα φαν της εκτρωσης ενταξει αλλο ετυχε και δεν υπαρχει αλλη λυση (παντα υπαρχει) και αλλο κανουμε δολοφονια . ΕΑΝ αγαπητη γιολαντα και πραγματικα δεν εχω τιποτα με σενα αλλα με τη θεωρια της σκεψης σου που ειναι σεβαστη δεν ειναι προτιμοτερο να μην ανοιγουμε με τοση ευκολια τα ποδια μας ; δεν ειναι πιο ευκολο να ενημερωνομαστε ;και να σου πω και το αλλο για πιο λογο να μπει η καθε γυναικα σε αυτη τη δοκιμασια που μπορει αργοτερα να μην ξανακανει παιδι ;

Γνωρίζω 2 κορίτσια που έμειναν επίτηδες έγκυες από πλούσιους άντρες. Εκείνοι δεν τις

παντρεύτηκαν τελικά. Τα παιδιά τους τα θεωρούν βαρίδια. Οι ίδιες μου το είπαν!! Θεωρούν

πως καταστράφηκε η ζωή τους! Τα παιδιά όμως τί φταίνε? Δεν πρέπει να είμαστε

συνειδητοποιημένες όταν φέρνουμε ένα παιδί στον κόσμο?

Εγώ θέλω να φέρω το παιδί μου στον κόσμο με απόλυτη συνείδηση και αγάπη. Το παιδί

μου δεν θα είναι "βαρίδι" και "κόπος" αλλά εκδήλωση της αγάπης μου. Αν δεν μπορώ να

το κάνω αυτό τότε θα προτιμήσω την έκτρωση. Γιατί σε χειρότερη θέση από ένα

δολοφονημένο έμβρυο βρίσκεται ένα δυστυχισμένο παιδί, το οποίο βιώνει για διάφορους

λόγους μια μαρτυρική ζωή. Ξέρετε πόσες φορές έχω ακούσει ανθρώπους να λένε

"ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκα"?

Δημοσίευση

Σίγουρα δεν μπορούμε να βάλουμε μυαλό σε κοπέλες που έχουν αποφασίσει να κάνουν έκτρωση, αλλά ας κάνουμε μια παράκληση σαν μέλλουσες μανούλες και μανούλες βρε κορίτσια

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ, ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ...:(:( :( :( :( :(

Δημοσίευση

Τεράστιο θέμα η έκτρωση.Εγώ προσωπικά είμαι κατηγορηματικά εναντίον.Το θεωρώ κάτι εντελώς αφύσικο να σκοτώνεις το παιδί σου μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να αντιδράσει.Βρέθηκα και εγώ σε μια απρόσμενη -και σε καμία περίπτωση ανεπιθύμητη-εγκυμοσύνη.Είμαι 23 ετών και 4,5 μηνών έγκυος.Οι περισσότεροι που το εκμυστηρεύτηκα μου είπαν να ''το ρίξω''.Και τα επιχειρήματα;''Θα σου καταστρέψει τη ζωή'',''Θα είναι ένα μόνιμο βάρος''.Μα το παιδι μου θα μου καταστρεψει τη ζωη;Το μωρο μου θα ειναι βαρος;Εγω αντιθετα πιστευω,πως αυτο το παιδι θα ομορφυνει την ζωη μου.Θα μας χαρισει χαμογελα και ευτυχια.Μονο αυτο θα κανει.Ευτυχως ο συντροφος μου θελει το ιδιο αυτο το μωρο.Μπορει να μην εχουμε παντρευτει ακομα,μπορει να τελειωσαμε μολις περυσι τις σπουδες μας,μπορει...μπορει...μπορει...Τι σημασια έχουνε ομως ολα αυτα;Ερχεται ενα μωρο.ΠΟυ χρειαζεταια πνω απ ολα ΑΓΑΠΗ για να μεγαλωσει.Και ευτυχως απ αυτο εχουμε και οι δυο παρα πολυ.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πώς καποιες κοπελες το αποφασιζουν...Εμενα ολοι με κοιτανε σαν να ειμαι απο αλλο πλανητη οταν μαθαινουν οτι περιμενω μωρο...Πλεον στην κοινωνια που εχουμε φτιαξει πρεπει να απολογουμαστε γιατι φερνουμε τα παιδια μας στον κοσμο...:unsure:

Δημοσίευση

αν ειναι δυνατον να σε κοιταζουν καπως οπψς λες κ συ.εγκλημα δεν ειναι που εισαι εγκυις κ θα κρατησεις το μωρο εγκλημα θαταν αν δε θα το κρατουσες:unsure: κ πλεον αυτα ειναι ξεπερασμεναοτι δηλαδη δε μπορεις να μεινεις εγκυος εαν δεν εισαι παντρεμενη:)

• Προσθήκη...