Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια δεν αντεχω να το δωωωωωωω........μακαρι να μπορεσουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας σωστα και να γινουν υπευθυνα ατομα στην κοινωνια....δεν ειναι ντροπη να μιλας στα παιδια σου για αυτα τα πραγματα ..καλυτερα να προλαβαινεις καποιες καταστασεις...

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αρετη1 όχι μόνο δεν είναι ντροπή να μιλάμε στα παιδάκια μας για αυτά τα πράγματα, αλλά επιβάλλεται! Είναι υποχρεωσή μας! Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (για μένα), πρέπει να αρχίζει από τα 2 τους και να ολοκληρώνεται το πολύ μέχρι τα 10 τους!!!!

Θα κάνω και εγώ την ίδια ευχή με σένα: Μακάρι να μεγαλώσουμε σωστά και υπεύθυνα παιδιά!!! Τα παιδιά μας είναι ότι ΕΜΕΙΣ μεγαλώσαμε και τα λάθη τους είναι ότι ξεχάσαμε να τους μάθουμε!!!

Δημοσίευση

Ξεκινησα διαβαζοντας το τιτλο και στη συνεχεια σε αυτα που γραφατε ηδη με ειχε πιασει ενα σφιξιμο στο στομαχι με το που ξεκινησε φωναξα τον αντρα μου και το ειδαμε μαζι :η πρωτη του ερωτηση και απορια ;ΡΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΩς ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ;Οσα χρονια ζω εγω αυτο δεν θα το ξεχασω απλα ας το δουνε οσες περισσοτερες γινετε οπως επισης και τα αγορια η ενημερωση παντα ειναι καλυτερη απο τη πραξη.Θα ηθελα να προκαλεσω μια κοπελα που εχει κανει εκτρωση να βγει και να μας πει αν ηξερε οτι ηταν ετσι αν ο γιατρος -φονιας της ειχε εξηγησει πως ειναι τι σκεφτετε τωρα γνωριζοντας ;Δεν μπορω να τις κρινω; μονες του πρεπει να κρινουν τον ευατο τους. Παντα ελεγα οτι μπορω να δικαιολογησω γυναικες που εχουν παιδια αρρωστα η παιδια που ερχονται απο πραξη βιασμου εκει εριχνα ελαφρυντικα .Στις περιπτωσεις ανηλικων αποκλειστικα και μονο φταινει οι γονεις . Πριν λιγο καιρο εβλεπα στο βιντεο του mammyland η γεννα μεσα στο νερο εκεινη τηνωρα ηρθε μεσα ο 5χρονος γιος μου μαμα τι βλεπεις μς ρωτησε :και του απαντησα το ΘΑΥΜΑ ΤΗς ΖΩΗΣ .ΝΑ ΔΩ μου λεει , τον πηρα αγκαλια και το ειδαμε μαζι ειχε ανοιξει διαπλατα τα ματακια του δεν ειδε κατι απαισιο ηταν στη γεννα ολη η οικογενεια μου λεει μαμα και εγω ετσι και μου εδειξε την κοιλια μου :Ναι του ειπα , μου χαμογελασε με φιλησε και εφυγε . Του ειπα ενα μερος της αληθειας επιτρεπτο με την ηλικια του δεν μπορω να δειξω καισαρικη .Εχω σκοπο οταν μεγαλωσεις και φτασει στην εφηβεια να δει αυτο το βιντεο γαι να ξερει ποσο υπευθυνος πρεπει να ειναι , να δει τι κακο κανει η αγνοια και η αμαθεια. Η συγκριση των βασανιστηριων με το μωρο ειναι οτι και οΧριστος δεν πειραξε κανενα αλλα βασανιστηκε εχυσε το ιδιο αιμα ηταν το ιδιο εμποδιο οπως και το μωρο αυτο.......... Αννα καλα εκανες και το εβαλες μηπως και ξυπνησουν καποιες , αντε να δειτε καλυτερα το θαυμα της ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕς ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ .

Δημοσίευση

ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?"ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ" Κ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ?

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ(ΒΙΑΣΜΟΣ,ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ) ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ,ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΨΗΦΙΣΤΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΕΣ.

ΠΑΝΤΩΣ "ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ,ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ" ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ "ΠΑΤΕΡΑ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!'

Δημοσίευση

η προσωπικη μου αποψη στο θεμα των εκτρωσεων ειναι απολυτα ξεκαθαρη και σαφης. την εχω εκθεσει και στο παρελθον, εχω ξαναπει πως ειμαι απολυτα αντιθετη (και ειναι ελαχιστα τα ζητηματα για τα οποια ειμαι απολυτη σ'αυτη τη ζωη!)

η αληθεια ειναι μια και φαινεται ξεκαθαρα σ'αυτο το βιντεο...

προσπαθω ομως στη ζωη μου να εφαρμοζω το "μην κρινεις, ινα μη κριθεις" και γι αυτο το λογο, σε καμια περιπτωση δεν θεωρω τον εαυτο μου αξιο να κρινει τη κοπελα που το εκανε για τους χ, ψ, ζ λογους, περ/ρο ή λιγοτερο σοβαρους. επαναλαμβανω ειμαι καθετα αντιθετη με τις αμβλωσεις, απλα την αποψη μου την κρατω για τον εαυτο μου. αλλωστε ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του σ'αυτη τη ζωη και υφισταται τις συνεπειες τους...

ειμαι αντιθετη και πολυ πιο ευαισθητοποιημενη με το ζητημα, ειδικα απ' τη στιγμη που εγινα μανουλα... ειδικα απο τοτε που ΕΙΔΑ οτι μεσα απο τη κοιλιτσα, βγηκε ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ενας μικρος ανθρωπος, για του οποιου τη συλληψη, τη γεννηση, την αναπτυξη, την ανατροφη (την...την...) ειμαι αποκλειστικα υπευθυνη!!!!

δεν διαφωνω καθολου με την πληροφορηση... γιατι δεν μας παρεχεται... γιατι πραγματικα μια εικονα = χιλιες λεξεις!!

ομως αν μου επιτρεπεις βρε annaki μου, δεν αμφιβαλλω για τις αγνες και πολυ σωστες προθεσεις σου, μα προσωπικα βρηκα το θεαμα αποτροπαιο... εγω δεν αντεξα να δω περ/ρο απο 2 λεπτα, κοντεψα να λιποθυμησω... ειναι κριμα νομιζω ειδικα για τις εγκυουλες μας...:( τα περ/ρα μελη του φορουμ ειναι ειτε μανουλες, ειτε κοπελες που προσπαθουν για παιδακι, ειτε κοπελες σε ενδιαφερουσα... νομιζω ειναι ελαχιστες, αν οχι ανυπαρκτες, οι περιπτωσεις στις οποιες θα βοηθησει πραγματικα ενα τετοιο βιντεο, εδω, στο δικο μας φορουμ.... ταπεινη μου αποψη, περ/ρο κακο κανει...:(

για να μη παρεξηγηθω, θεωρω οτι αν χρειαζεται εικονα για να "ξυπνησουμε", πολυ καλως να την παρεχουμε, για να συνειδητοποιησουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... εντελως φιλικα ομως, νομιζω πως εδω, μαλλον κακο κανει, παρα καλο.......

Δημοσίευση

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΕ ΣΟΚΑΡΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ;;;;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΕΛΕΟΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Δημοσίευση

Όταν ήμουν 16 έκανα έκτρωση αλλά πιστέψτε με δεν γινόταν διαφορετικά, ούτε ήξερα τι σημαίνει έκτρωση. Το έκανα γιατί φοβόμουν τους γονείς μου.Δεν ήξεραν καν ότι έχω σχέση.Από τότε προσπαθώ να το ξεχάσω αλλά δεν μπορώ.Το βίντεο αυτό με έκανε να ντραπώ ακόμα πιο πολύ.Σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Μακάρι να μην φοβόμουν τους γονείς μου τότε και να μην τρόμαζα για το τι θα πει ο κόσμος. Είναι το μυστικό μου. Φυσικά με εκέινο το αγόρι χώρισα.

Δεν ήξερα ότι ήταν έτσι.Πίστευα ότι είναι κάτι απλό.

Τώρα ο Θεός μπορεί να με συχωρέσει, εγώ όμως τον εαυτό μου ποτέ δεν θα τον συχωρήσω.

Οι γιατροί κάνουν τόσο εύκολα τις εκτρώσεις που το θεωρούσα τότε φυσιολογικό.

Δημοσίευση

Με τίποτα δε θα αντεχα να το δω... Σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα και διχάζει επίσης. Τι γίνεται βρε κορίτσια αν μια κοπέλα μείνει έγκυος επειτα απο βιασμό? Δε ξέρω...Υπαρχουν και περιπτώσεις που δε ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Αλλα οι περισσοτερες εκτρωσεις είναι αποτέλεσμα ανωριμότητας και ανευθυνοτητας

Δημοσίευση

εγώ το είδα το βιντεάκι και κόντεψα να κάνω εμετό. Είναι ιδιαίτερα φρικιαστικό.

Το πρόβλημα ανακύπτει όντως στο θέμα μιας διακοπής εγκυμοσύνης μετά από βιασμό. Εκεί ας μην είμαστε απόλυτοι άνθρωποι στην κρίση μας ούτε στις απόψεις μας. Σε άυτή την περίπτωση, δυστυχώς,τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Σκεφτείτε αυτήν την γυναίκα που έμεινε έγκυος μετά από έναν απάνθρωπο βιασμό....Είναι ότι χειρότερο και δικαίως του λόγου να έχει συναισθήματα αρνητικότερα των αρνητικών !!!!

Δεν ξέρω, εκεί νομίζω ότι τα πράγματα αλλάζουν....

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

Εγώ δεν μπόρεσα να δω όλο το βίντεο το έτρεξα για να δω και παρακάτω. Εδώ στην Γερμανία απαγορεύονται με νόμο οι εκτρώσεις. Κανένας γιατρός δεν τις κάνει εκτός και συντρέχουν λόγοι υγείας, δηλ. σύνδρομο Ντάουν και οι γονείς επιθυμούν ή κίνδυνος υγείας της μητέρας. Ακόμη και αν πρόκειτε για ανήλικη μητέρα πάλι απαγορεύεται.

Και αναρρωτιέμαι εδώ στην Γερμανία η θρησκεία τους είναι Χριστιανοί Καθολικοί ή Προτεστάντες, ωστόσο απαγορεύουν τις αμβλώσεις και εμείς Χριστιανοί Ορθόδοξοι επιτρέπουμε τις αμβλώσεις γιατί άραγε? μήπως γίνεται στα πλαίσια της Δημοκρατίας πάλι? :huh:

Δημοσίευση

Diafwnw me to oti i dimosieusi

autou tou video

sto Mammy voithaei kapou!

Eimai se endiaferousa kai opws

eipa exthes, den mporw na to dw

katholou!

Kapoia koritsia einai nees manoules

kai oi ypoloipes kopeles tou Mammy

"palevoun" na kanoun mwraki!!!

Poia katigoria aforoun oi amvlwseis?

Ta koritsia ta "elafria", pou tha thelame oles

na doun kai na enimerwthoun apo auto

to videaki, PISTEVW oti den einai meloi tou

Mammyland, oute kan episkeptes!!!

Sto sxoleio, an "epaize" auto to thema

isws voithouse POLY TOUS NEOUS!!!

Δημοσίευση

προσωπικα, ακομα και στο θεμα του βιασμου εξακολουθω να ειμαι απολυτη στην αποψη μου -για να μην παρεξηγηθω, μονο στην αποψη μου, οχι στην κριση μου!- δεν κρινω την κοπελα που επεσε θυμα βιασμου, ειναι απολυτα λογικο να εχει συναισθηματα τραγικα. οπως δεν κρινω και την κοπελα που οδηγηθηκε στην αμβλωση για λογους ιατρικους, αφου οδηγηθηκε στην απογνωση... γενικα, δεν κρινω!!

κατα τη γνωμη μου, το ζητημα ειναι βαθια κοινωνικο...:( αν υπηρχαν φορεις που να βοηθουν τη κοπελα που επεσε θυμα βιασμου, να σταθει στα ποδια της και να προχωρησει, μαζι με το παιδι της...

αν η επιστημη δεν εστιαζε στο πως θα προαγουμε τις αμβλωσεις, στο πως θα ανιχνευσουμε οσο το δυνατον νωριτερα τις οποιες ανωμαλιες του εμβρυου, αλλα στο πως θα διευκολυνει τη ζωη ενος ανθρωπου με συνδρομο Down για παραδειγμα, στο πως θα τον ενσωματωσει στη κοινωνια, θα του επιτρεψει να ζησει με αξιοπρεπεια, να νιωσει πως μπορει να φανει χρησιμος...

αν δεν υπηρχαν τοσοι αισχροι γιατροι, να συστηνουν "διακοπη της κυησης" με τη παραμικρη ανησυχια...

αν δε γινουμε εμεις οι μαναδες του μελλοντος που θα φροντισουν να μη φτασει ποτε η κορη μας στο σημειο να αντιμετωπισει μια εγκυμοσυνη πριν ακομα ενηλικιωθει, αλλα κι αν ακομα φτασει, να εχουμε αναπτυξει τη σωστη σχεση μαζι της, που να της δινει τη σιγουρια πως εμεις θα σταθουμε στο πλαι της, για να μεγαλωσει το παιδακι της...

κατα τη δικη μου αποψη, η εκτρωση ειναι φονος κι ετσι θα επρεπε να αντιμετωπιζεται... αυτο που προσπαθω να πω, ειναι οτι η κοινωνια και η επιστημη θα επρεπε να εστιασουν στο πως θα βοηθησουν και θα εξομαλυνουν τις οποιες "ανωμαλες" συνθηκες φερνουν ενα παιδι στο κοσμο... ειτε αυτο το παιδι ειναι παιδι βιασμου, ειτε ειναι παιδι ανυπαντρης ή ανηλικης μητερας, ειτε δεν ειναι υγιες, ειτε, ειτε... γιατι σ'ολες αυτες τις περιπτωσεις, το παιδακι, δεν ειναι λιγοτερο παιδακι, η διαδικασια δεν ειναι διαφορετικη απ'αυτη που ειδαμε στο βιντεο, δεν ειναι λιγοτερο σοκαριστικη, δεν ειναι λιγοτερο αποτροπαια....:(

και η επιστημη και η κοινωνια, ειμαστε εμεις...

Δημοσίευση

μιτσακι...merikes fores den mporoume na eimaste apolites stin apopseis mas...diladi an eisouna 15 xronwn kai se biaze enas albanos i enas roumanos..i den kserw egw ti...tha eixes tin psixologia na skefteis oti mesa stin koilia mou exw ena mwraki kai...llalalalla...paidiaaa entaksei!!!!!!!

Δημοσίευση

jovanna μου, συμμεριζομαι την αποψη σου και προφανως για τετοιου ειδους περιπτωσεις δε μπορει κανεις να πει τιποτα...

θα σου πω βεβαια οτι η μητερα μου, πιστευω δεν θα με οδηγουσε στην αμβλωση κι αυτο με βρισκει συμφωνη... απλα δεν θα μου εθετε αυτη την εκβαση ως "λυση".

η περιπτωση ομως που περιγραφεις μαλλον δεν ειναι και τοσο συχνη... ειναι μια περιπτωση, στα τοσα εκατομμυρια αμβλωσεων...:( εναι τραγικη, συμβαινει, αλλα ευτυχως σπανια...αντιθετα με τις παμπολες περιπτωσεις αμβλωσεων που κανουν ανα το κοσμο, πολλα 15χρονα κοριτσια...:( λογω επιπολαιοτητας, λογω ελλειπους ενημερωσης απο τους ανευθυνους γονεις, λογω -αν θες τη γνωμη μου- του οτι ξεκινησαν την ερωτικη τους ζωη, πολυ νωριτερα απ'οσο θα πρεπε...:dry:

Δημοσίευση

KORITSIA TO THEMA EINAI PIO MEGALO KAI DEN PREPEI NA KOLAME STO SIMBAN TOU BIASMOU.EINAI POLU SPANIO .OI 140.000 AULOSEIS POU GINONTE KATHE XRONO DEN EINAI APO BIASMOUS.!!!!MHN TRELENOMASTE ME MIA KATIGORIA MONO POU EINAI H MIKRH MIOPSIFIA.OI PERISSOTERES AULOSEIS POU GINONTE EINAI GIATI DEN PERNONTE PROFILAKSEIS APO ANILIKA KAI ENILIKA ATOMA ANIPANTRA H KAI PANTREMENA.TO THEMA EINAI H PAIDIA KAI TO KRATOS OPOS EIPAI KAI TO MITSAKI.TO THEMA EINAI TO "ELA MORE DEN THA SIMBEI TIPOTA" EPANW STO PATHOS POU LENE KAI DEN PERNONTE PROFILAKSEIS .STO OTI OI ANTRES EKBIAZOUN OTI DEN MPOROUNE NA TO KANOUN ME PROFILAKTIKO ,STO OTI H AULOSH EINAI TOSO MA TOSO KINH PIA POU THEORITE ANTISILIPSH.EINAI POLA AUTA POU ODIGANE EKEI KAI AS MHN KOLAME SE EKSERETIKES PERIPTOSEIS BIASMOU H KAPOIAS PATHISHS .AS UPHRXAN MONO AUTES KAI OXI OI ADIKES APO APROSEKSIA .TELOS H KATHE KOPELA MPOREI NA EXEI THN APOPSH THS OSO APOLITH KAI NA EINAI GIA KAPOIES ALES ,EINAI O PISTEUOTHS KAI AUTO LEEI .EDW MESA ANTALASOUME APOPSEIS KAI DEN KRINOME POSO APOLITH H OXI EINAI H KATHE KOPELA.EIMASTE DIAFORETIKOI ANTHROPOI ME DIAFORETIKES PEPITHISEIS KAI BIOMATA.

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Κ ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙ-Α Κ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.:(

Δημοσίευση

Η θεια μου εχει κανει 5 εκτρωσεις παντρεμενη εχοντας ενα παιδακι(ηταν για αυτην απλα μεθοδος αντισυλληψης)-μεχρι στιμγης το αναφερει σαν το πιο φυσικο πραγμα στο κοσμο

Η μητερα μου οταν θαψαμε τη μπεμπα μας μου εξομολογηθηκε κλαιγοντας οτι ειχε κανει μια εκτρωση αφου ειχε εμενα και τον αδερφο μου (δεν τους "εβγαινε" οικονομικα επειδη αν και 30νταρηδες παραλληλα σπουδαζαν τοτε) Επαθα σοκ ποτε δεν πιστευα οτι η μητερα μου ενας τοσο υπευθυνος και ευαισθητος ανθρωπος θα εκανε χαλαρα κατι τετοιο με την προτροπη του πατερα μου Μου εξομολογηθηκε οτι ποτε δεν το σκεφτηκε ιδιαιτερα, ποτε δεν εκλαψε εδω και 27 χρονια Οταν ομως ειδε το παιδι του παιδιου της νεκρο μετα απο ενα συγκλονιστικο αγωνα για τη ΖΩΗ τοτε συνειδητοποιησε τι ειχε κανει ελαφρα τη καρδια, τοτε

Πιστευω πως η αγαπη για το σωμα μας η αυτοεκτιμιση και ο αυτοσεβασμος ειναι στοιχεια της προσωπικοτητας που κατακτωνται ή οχι απο τη συλληψη της ζωης μας μεχρι το κατωφλι της προεφηβειας ΟΛα αυτα τα ερεθισματα που πηραμε σαν εμβρυα σαν βρεφη και ως παιδια μας καθοριζουν για τη σταση ζωης που θα ακολουθησουμε σαν εφηβοι και ενηλικες

Τα ειπα αυτα για να θιξω λιγο το γεγονος της χαλαροτητας με την οποια αντιμετωπιζουμε την εκτρωση και οχι την ιδια την πραξη

Δε θα τολμουσα να δειξω το βιντεο αυτο σε μια γυναικα που βιαστηκε ή που εκανε διακοπη κυησης γιατι πιστευω πως δεν θα της προσφερει τιποτα γιατι στην ουσια ι πονα περισσοτερο απο τον καθενα για την εκτρωση της

Συγνωμη αν σας κουρασα...

• Προσθήκη...