Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Αχ κοριτσια μου μακαρι να πανε ολα καλα αυτηβη φορα. Ειχα μια παλλινδρομη 2 μηνων κ μια αλλη στη 15η βδομαδα σπασανε τα νερα κ γεννησα κανονικα. Καταλαβαινετε το αγχος μου ε? Σημερα ξνα εκανα κ περιμενω τα αποτελεσματα. Φφφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η ΜΑΡΙΑΑΑ είπε:

Αχ κοριτσια μου μακαρι να πανε ολα καλα αυτηβη φορα. Ειχα μια παλλινδρομη 2 μηνων κ μια αλλη στη 15η βδομαδα σπασανε τα νερα κ γεννησα κανονικα. Καταλαβαινετε το αγχος μου ε? Σημερα ξνα εκανα κ περιμενω τα αποτελεσματα. Φφφφφ

Ολα καλα θα πανε !!! δε γινεται ολα τα στραβα επανω μας. Πρωτα ο Θεος κ ας σκεφτομαστε θετικα. Σκεψου οτι αν ειναι δίδυμα έρχονται πισω 2 μωρα που εφυγαν κάποτε ????.

Δημοσίευση

Κ εμεις μολις ακουσαμε απο το γιατρο οτι ειναι δυο αυτο σκεφτηκαμε. Καποτε μας τα πηρε ο Θεος κ τωρα μας τα δινει πισω. Μακαρι ολα καλα να ειναι μεχρι το τελος. Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια. Ειναι πολυ χαλαρωτικο να μιλαμε εδω μεσα

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η ΜΑΡΙΑΑΑ είπε:

Κοριτσια ειμαι καινουρια στο foroum. Λοιπον ειμαι εγκυος στην 5ηβδομαδα καναμε υπερυχο και ειδαμε δυο σακους. Μ ειπε ο γιατος να κανω χοριακη δυο φορες. Η πρωτη βγηκε 2234. Τι λετε?

Καλησπερα! Κι εγω καπου εκει ειμαι....Μολις σημερα πηρα θετικο τεστ, δεν εχω κανει ακομη χοριακη γτ ειμαι σε χωριο και δεν ειναι ευκολο να πας αμεσως! Κι εμενα η τιμουλα σου για διδυμα μου κανει....Ολα να πανε καλαααααααααααααα....Με το καλοοοοο !!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η ΜΑΡΙΑΑΑ είπε:

ΔεσποιναGR με το καλο σου ευχομαι. Ειμαστε κ μαζι στη βδομαδα θα τα περασουμε μαζι.με το καλοοοο... πηρα τωρα κ την δευτερη χοριακη με τιμη 3790. Ειναι καλα η ειναι χαμηλα???

Κοπελα μου καλως ήλθες!!συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου..τα διδυμάκια ερχονται!!!μιλα με τον γιατρό σου..ολα δείχνουν να πηγαίνουν τελεια!!!εχεις καθε ευχή μας για μια καλη,τελειομηνη και ήρεμη εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η ΜΑΡΙΑΑΑ είπε:

ΔεσποιναGR με το καλο σου ευχομαι. Ειμαστε κ μαζι στη βδομαδα θα τα περασουμε μαζι.με το καλοοοο... πηρα τωρα κ την δευτερη χοριακη με τιμη 3790. Ειναι καλα η ειναι χαμηλα???

Μαρακι μια χαρα ειναι, μην αγχωνεσαι κοπελα μου :) Φαντασου εγω αγωνια που δεν εχω ιδεα ακομα τι επιπεδα χοριακης εχω !!!!!!! Μην αγχωνεσαι και τα αρνητικα περασαν κοριτσι μου...Παμε γερα και αισιοδοξα :)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΔεσποιναGR είπε:

Μαρακι μια χαρα ειναι, μην αγχωνεσαι κοπελα μου :) Φαντασου εγω αγωνια που δεν εχω ιδεα ακομα τι επιπεδα χοριακης εχω !!!!!!! Μην αγχωνεσαι και τα αρνητικα περασαν κοριτσι μου...Παμε γερα και αισιοδοξα :)

Φφφφφ οντως πρεπει να ειμαστε ηρεμες γιατι δε κανει καλο ουτε σε εμας ουτε στα νινακια μας. :)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Κοριτσια συγχαρητηρια!!!!ηρεμηστε και απολαύστε!!καντε οτι σας λενε οι γιατροί σάς..και ΧΑΛΑΡΑ!!!!με το καλο να πάρετε τα μωρά σας στην αγκαλιά σας..

Ευχαριστουμε μου Κατερινακι μου. Θα τα λεμε καθημερινα εδω μεσα. Μ εκανε πολυ καλο που μιλησαμε ολες μαζι

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ΜΑΡΙΑΑΑ είπε:

Ευχαριστουμε μου Κατερινακι μου. Θα τα λεμε καθημερινα εδω μεσα. Μ εκανε πολυ καλο που μιλησαμε ολες μαζι

Ευχαριστουμε πολυ Κατερινακι, κι εμενα μου εκανε καλο ! Εφυγε καπως η αγωνια ! Εξαλλου...οτι ειναι να γινει θα γινει ! Ψυχραιμια !!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜΑΡΙΑΑΑ είπε:

Ειμαστε όμορφο παρεάκι εδωμεσα..λέει η καθεμία τι σκέφτεται και νιωθει χωρις καμθα να την κρίνει!!!εχουμε ολες αυτον τον ιερό σκοπό..την μητρότητα..και αυτο μας ενώνει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΔεσποιναGR είπε:

Ευχαριστουμε πολυ Κατερινακι, κι εμενα μου εκανε καλο ! Εφυγε καπως η αγωνια ! Εξαλλου...οτι ειναι να γινει θα γινει ! Ψυχραιμια !!!

Ετσι κοπελα μου γλυκια..ψυχραιμια και θετική σκέψη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Ειμαστε όμορφο παρεάκι εδωμεσα..λέει η καθεμία τι σκέφτεται και νιωθει χωρις καμθα να την κρίνει!!!εχουμε ολες αυτον τον ιερό σκοπό..την μητρότητα..και αυτο μας ενώνει!!!

Ετσι ακριβως...κ ευχομαι ολες να το ζησουμε...

Δημοσίευση

Κ εγω εχω τετοιους πονους κ μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι φυσιολογικο γιατι προετοιμαζεται η μητρα.μεγαλωνει. αλλα αμα ειναι πολυ εντονοι κ ε φευου τοτε να τον παρω τηλ. Απο συπτωματα τι εχεξς εσυ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜΑΡΙΑΑΑ είπε:

Κ εγω εχω τετοιους πονους κ μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι φυσιολογικο γιατι προετοιμαζεται η μητρα.μεγαλωνει. αλλα αμα ειναι πολυ εντονοι κ ε φευου τοτε να τον παρω τηλ. Απο συπτωματα τι εχεξς εσυ???

Κι εμενα ετσι ακριβως μου ειπε, η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι εντονοι, απλα ταραζομαι λιγακι ! Απο συμπτωματα εγω δεν εχω απολυτως τπτ, περα απο υπερευαισθητο στηθος και πονεμενο! Και τουμπανιασμενο !!!!!! Κατα τα αλλα απολυτως τπτ....Μονο σημερα ειδα οτι μου εχουν πρηστει τα ποδαρακια! Εσυ ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...