Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να ρωτήσω όσες κοπέλες (που δεν πέρασαν από επιτροπή ) πόσο σας στοίχισαν τα φάρμακά της διέγερσης?

Γιατί με πήρε τώρα ο γιατρός μου για να μου πει τι φάρμακα να πάω να αγοράσω και μου ήρθε λίγο απότομα ??????ο λογαριασμός 

Δημοσίευση

Π'ερασα επιτροπή... αλλα ξερω ότι το κόστος της διέγερσης για εξωσωματική κυμαίνεται από 800€ ως και 1800€ εξαρτάται από τις μονάδες που θα χρειαστείς και τα φάρμακα!

τι φαρμακα σου ειπε? πόσες μονάδες? μπορείς να googl-άρεις για τιμές να δεις....

Δημοσίευση

@peacockακι ναι ξέρω πόσο στοιχίζουν και έβγαλα την λυπητερη 730€.Απλά μου ήρθε λίγο απότομα. ????.

40 ? κουτια altermon, 2 κουτια orgalutran και την ovitrelle.

Απλά την προηγούμενη φορά μου είχε στοιχίσει 300€ (με πιο λίγες altermon βέβαια).

Δημοσίευση

Γιατί δε πέρασες επιτροπη; ειναι ακριβα δυστυχως... Με την επιτροπη θα στα εδιναν δωρεαν τα φαρμακα της διεγερσης. Οπως κ να χει ευχομαι ολοψυχα να ειναι τυχερα κοριτσακι μου! ?

Δημοσίευση

Δεν ξέρω μου φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία. Χαρτιά χαρτιά και πάλι εξετάσεις και πάλι τρέξιμο και άλλο άγχος.Συν ότι δεν ξέρω και τι ακριβώς ζητάνε (βέβαια δεν το έψαξα ) αλλά από όσα κορίτσια που διάβασα εδώ μέσα δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Μόνο το βρακι μας δεν μας έχουν ζητήσει να περάσει και αυτό από επιτροπή. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.???

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τόσο καιρό σας διαβάζω αλλά δεν είχα χρόνο για να σας γράψω!! 

@elena 2 σε τι φάση βρίσκεσαι αυτή τη περίοδο; Προσωπική μου άποψη είναι να περάσεις απο επιτροπή, δεν είναι δα και τοοοοσοοο δύσκολο όσο λέγεται!! Τα δικαιολογητικά όλα σου τα λέει ο γυναικολόγος ή ο εξωσωματικος και αυτοί είναι που θα σου γράψουν και τις απαραίτητες εξετάσεις!! Είναι αμαρτία να δώσεις τόσα χρήματα εφόσον τα δικαιούσαι δωρεάν!! Αν τα οργανώσεις σωστά δεν έχει ιδιαίτερο τρέξιμο.. 

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με τη mariloux. Κράτα τα χρήματα για τ παιδάκι σου! Εγώ προσωπικά έκανα όλες τις εξετάσεις στον κύκλο πριν την Επιτροπή εκτός από τη σαλπιγγογραφια π την είχα κάνει ένα χρόνο πριν. Κ τα σπερμοδιαγραμματα π θέλουν νομίζω 72 μέρες τουλάχιστον τ ένα από ρ αλλο αν θυμάμαι καλα. Εγώ π πέρασα Επιτροπή στη Θεσσαλονίκη είχε αναμονή δύο μήνες. Δ μ φάνηκε δύσκολο Ούτε με παιδεψαν. Ούτως η άλλως τα δικαιολογητικά είναι εξετάσεις π πρέπει να κάνεις πριν την εξωσωματική.

Δημοσίευση

Όντως τα δικαιολογητικά είναι εξετάσεις που ούτως ή άλλως έχεις ήδη κάνει και αν όχι σίγουρα χρειάζονται για να ξεκινησεις την εξωσωματική!! Εμένα μου φάνηκε πολύ εύκολη διαδικασία, χωρίς να σου κρύβω οτι μια δόση άγχους την είχα, τελικά όμως αποδείχθηκε οτι τσάμπα αγχωνόμουν (πιο πολύ φόβος νομίζω ήταν για το αν θα πάρω την έγκριση ή οχι)!! Στην Αθηνα η αναμονή πριν 1 χρόνο ήταν μόνο 4 μερουλες και την απάντηση την παιρνεις την ίδια κιολας στιγμή!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η elena 2 είπε:

Δεν ξέρω μου φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία. Χαρτιά χαρτιά και πάλι εξετάσεις και πάλι τρέξιμο και άλλο άγχος.Συν ότι δεν ξέρω και τι ακριβώς ζητάνε (βέβαια δεν το έψαξα ) αλλά από όσα κορίτσια που διάβασα εδώ μέσα δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Μόνο το βρακι μας δεν μας έχουν ζητήσει να περάσει και αυτό από επιτροπή. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.???

Καλημέρα !! :)

Είναι λιγάκι ακριβούτσικα η αλήθεια είναι :?

Την πρώτη φορά που πήγα με μακρύ μου στοίχισε πολύ περισσότερο από οτι τώρα με το βραχύ, λίγο παραπάνω από όσο λες ! 

Μια φίλη μου πάντως που πέρασε επιτροπή μου είπε οτι αν χρειαστεί πάλι (αν δεν πετύχει τώρα) δεν πρόκειται να ξαναμπει στην διαδικασία να περάσει.

Δημοσίευση

Δεν είναι τόσο δυσκολο όσο νόμιζα το θεμα "επιτροπή εξωσωματικής"... περισσότερο θα έλεγα είναι το αγχος να σε περασουν, νομίζω όλες μας λίγο πολυ που περασαμε από κατι τετοιο το είχαμε σαν σκέψη "κι αν δε με περασουν?"  :)

Δημοσίευση

Ούτε κι εμένα με δυακόλεψε αυτή η διαδικασία. Είναι συνολο 11 δικαιολογητικα. Καποια απο αυτα ειναι αιματολογικες που οπως ειπαν κ τα κοριτσια πριν ουτως ή αλλως πρεπει να γινουν. Μετα εχει καποια οπως ταυτοτητες, ληξιαρχικη πραξη γαμου, βιβλιαρια κ τετοια. Οπότε δεν ειναι κατι δυσκολο. Κι εγω θεωρώ κριμα να δινουμε ετσι τα χρηματα μας ακομη κι αν τα εχουμε δηλαδη. Αφου το κρατος τα χορηγει γιατι να τους τα χαρισω;;; Εγω ετσι το βλεπω. 

Δημοσίευση

Σαλπιγγογραφια, σπερμοδιαγραμμα, υπερηχογραφημα,υστεροσκοπηση,  ορμονικες, hiv ( όλα τα παρελκόμενα ), ολα αυτά έχουν γίνει. Δηλαδή μόνο αυτά θέλουν? Και δεν χρειάζεται να τα ξανακάνουμε πάλι? 

Έχω ακούσει ότι σε εξετάζουν και οι δικοί τους εκεί γιατροί?ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσίευση

Σε καμία περίπτωση δεν σε εξετάζουν οι δικοί τους γιατροί.. Ποιοι τα λένε αυτα? 

Θέλουν:

-ειδικό έντυπο παραπομπής το οποίο στο φτιάχνει ο εξωσωματικος

-βιβλιαριο υγείας 

-ταυτοτητα

-ληξιαρχική πράξη γαμου

-ανοσολογικό έλεγχο (hiv 1 & 2, ηπατίτιδα B & C, σύφιλη)

-ορμονολογικό έλεγχο (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιες εξετάσεις θέλουν, αλλά θα σου πει ο γιατρός)

-σπερμοδιαγραμμα (2 με απόσταση τουλάχιστον 75 μερών το ένα απο το άλλο, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα στις σάλπιγγες όπου θέλουν μόνο 1 σπερμοδιαγραμμα)

-σαλπιγγογραφια

-υπέρηχος εξαμήνου (μήτρας-ωοθηκών)

-αρνητική χοριακή το πολύ προ 15 ημερών 

Νομιζω πως τα έγραψα όλα. Και κάτι που θέλω να επισημάνω είναι οτι με μια επιτροπή παιρνεις έγκριση για 2 προσπάθειες, επομένως σε περίπτωση που η 1η εξωσωματική δεν πετύχει πας και παιρνεις τα φάρμακα για τη 2η χωρίς καθόλου ταλαιπωρία, αχρείαστα να ναι βέβαια!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η elena 2 είπε:

Οι ανθρωποι εκεί στην επιτροπή βαριούνται να κουνηθουν.. θα εξετασουν κιόλας τις κοπέλες??? :D Οοοοχι καλε δεν ισχυει αυτό που σου εχουν πει! Βλέπουν τα δικαιολογητικά και σε φωναζουν να σου δωσουν το χαρτί της εγκρισης. 

Δημοσίευση

Θα απαντησω στην αρχικη αναρτηση (με 46 σελιδες που εχετε γραψει δεν σας προλαβαινω) και θα σας πω οτι χρειαζεται πολυ πολυ μα πολυ θετικη ενεργεια και αισιοδοξια. Ολα τα αλλα τα εχουν αναλαβει οι γιατροι.

Καλη επιτυχια κοριτσια μου ?

Δημοσίευση

@elena 2 εγώ πέρασα πέρυσι την επιτροπή και πραγματικά δεν μου πέρασε ούτε μια στιγμή απο το μυαλό να πληρώσω τα φάρμακα!! Αρκετά δίνουμε σε όλα τα άλλα... Εύχομαι πραγματικά να μην χρειαστεί και να σου έρθουν όλα όπως τα θελεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena 2 είπε:

Σαλπιγγογραφια, σπερμοδιαγραμμα, υπερηχογραφημα,υστεροσκοπηση,  ορμονικες, hiv ( όλα τα παρελκόμενα ), ολα αυτά έχουν γίνει. Δηλαδή μόνο αυτά θέλουν? Και δεν χρειάζεται να τα ξανακάνουμε πάλι? 

Οχι δεν σε εξεταζει κανεις εκει τα χαρτια δεν ειναι τιποτα οι εξετασεις ισχυουν αρα πες να σου κανει και το χαρτι  ο γιατρος και θα δςις θα τα μαζεψεις τακα τακα !!!ουτε που θα το καταλαβεις!

Δημοσίευση

Ενταξει πληρωνουμε τοσα αυτο μας ελειπε να παρουμε και τα φαρμακα και σε νοσοκομειο να εκανα εξωσωματικη τα φαρμακα δεν θα τα επερνα ετσι ασχετα που δινουμε για καθε εξωσωματικη 3.000 χιλιαρικα και περνουμε πισω 350€ θα πληρωσω και τα φαρμακα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Οχι δεν σε εξεταζει κανεις εκει τα χαρτια δεν ειναι τιποτα οι εξετασεις ισχυουν αρα πες να σου κανει και το χαρτι  ο γιατρος και θα δςις θα τα μαζεψεις τακα τακα !!!ουτε που θα το καταλαβεις!

Και που πρέπει να πάω για να τα καταθέσω ξέρεις? Μωρέ λέτε? Θα προλάβω?

Δεν σας κρύβω ότι με βάλετε σε σκέψεις. 

Δημοσίευση

Θα παρεις τηλ να κλεισεις ραντεβου και θα σου πουνε που θα πας να περασεις επιτροπη!!!!παρε ρωτα και θα δεις δεν ειναι τιποτα!εγω ειμαι απο καρδιτσα και περασα Λαρισα παλια ειχα περασει και Αθηνα και Θεσσαλονικη!

Δημοσίευση

@elena 2 σε τι φάση βρίσκεσαι; Συμφωνώ με τα κορίτσια οτι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κανεις είναι να πάρεις τηλ για να δεις πότε θα έχει διαθέσιμο ραντεβού η επιτροπή στην οποία ανήκεις!! Απο εκει και πέρα τα υπόλοιπα τα φτιάχνεις γρήγορα!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...