Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serpafar

Featured Replies

Δημοσίευση
στις On 30/5/2017 at 8:40 ΜΜ, ο/η Efik29 είπε:

Ρε κοριτσια εχω μια απορια. Πως η ωορηξια καθοριζει ποτε θα ερθει περιοδος αφου υπαρχουν κ κυκλοι χωρις ωορηξια η καμια φορα τυχαινει να κανουν κ ωορηξια προς το τελος του κυκλου

Τωρα είδα αυτη σου την ανάρτηση..

Οι γυναίκες με ανωορρηκτικούς κύκλους (οι πρισσότεροι κυκλοι μου ετσι είναι γι΄αυτό το ξερω) εχουν συνεχεια την επίδραση των οιστρογόνων τα οποία παχαίνουν το ενδομήτριο, ετσι λοιπόν κάποια στιγμή γίνεται ρήξη του ενδομητρίου (δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος αναλογα τον οργανισμό, αν εχεις ακούσει κοπέλες με 3,4,5 μηνες καθυστερηση και παραπάνω) και είναι σαν περίοδος κανονικά μόνο που στην ουσία δεν εχει γίνει ωορρηξία.

Αν τυχει σε αλλη περίπτωση τωρα να γίνει ωορρηξία προς το τελος του κυκλου δηλ. πιο αργα απο το κανονικό σημαίνει οτι και η περίοδος θα ερθει 14 μερες μετα την ωορρηξία, αρα ο κυκλος αυτός θα είναι μεγαλύτερος από το κανονικό.

Ελπίζω να σε βοήθησα... :)

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 15.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Petalouditsa28
    Petalouditsa28

θέλω και εγώ Ελπιδάκι μου................................θελω και εγώ να τα καταφέρω!   

• εγω κοριτσια ειχα6 μηνες ελευθερες επαφες κ 4 με σερπαφαρ......τωρα περιμενω τα αποτελεσματα της 4ης με σερπαφαρ κ πρεγκυλ...εχω ηδη κλεισει ραντεβου για επιτροπη εξωσωματικης τελος ιουνιου.....τουλαχ

• Petalouditsa28
    Petalouditsa28

Σου εύχομαι να μη χρειαστεί να πας σε εξωσωματικη κ να εισαι ηδη εγκυος!   

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα, διαβασα ολες τις  αναρτησεις κ μου λυθηκαν σχεδον ολες οι αποριες εκτος απο μια:

χθες πηγα για υπερηχο μετα απο 5 μερες αγωγη με σερπαφαρ των 50mg αλλα δεν υπηρχε ωαριο. υπαρχει περιπτωση να υπαρξει ωαριο αργοτερα? χθες ηταν η 10η μερα. γνωριζετε? ο γιατρος μου ειπε οτι δεν με επιασε η αγωγη και θα αυξησουμε τη δοση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.