Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά στις νυν και μέλλουσες μανούλες!Σε όλα τις γυναίκες που η επιθυμία , η λαχτάρα και η αγάπη τους ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και τις κάνει μοναδικές και υπέροχες!Και να θυμάστε!Κάθε προσπάθεια είναι και μια νίκη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Athena D. είπε:

Χρόνια πολλά στις νυν και μέλλουσες μανούλες!Σε όλα τις γυναίκες που η επιθυμία , η λαχτάρα και η αγάπη τους ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και τις κάνει μοναδικές και υπέροχες!Και να θυμάστε!Κάθε προσπάθεια είναι και μια νίκη!!!

❤❤❤❤ 

Δημοσίευση

Καλημερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μανούλες..εχω ταυτιστεί απόλυτα με μια διαφήμιση που παίζει αυτες τις μερες που λέει πως η μητρότητα ειναι απο παντα μεσα σου..Το πιστευω ακράδαντα και για αυτο θα ευχηθώ και στις μανούλες..και στις εγκυουλες..και σε όσες προσπαθούμε για αυτο το θαύμα..ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τέλειο και easy gender reveal χωρίς πολλά πολλά!! Εμείς ήδη τους έχουμε πει ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι κορίτσι αλλά ακόμα κρατάμε μια πισινη μην μας το αλλάξουν.  
    • Επίσης αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω ένα πολύ μικρό gender reveal στις οικογένειές μας με cupcakes! Δεν ξέρω αν το έχετε δει, αλλά ουσιαστικά παίρνεις ας πούμε 10 cupcakes και μόνο το ένα έχει μέσα γέμιση κρέμα σε μπλε χρώμα (αγόρι για) και όλοι δαγκώνουν ταυτόχρονα και ένας βρίσκει το φύλο  πολύ χαλαρά όμως θα το κάνουμε μετά το φαγητό οικογενειακά για πλάκα θα κόψουν τις φλέβες τους γιατί απτή δικιά μου οικογένεια προς το παρόν έχουμε μόνο αγόρια και θέλουν να ψωνίσουν φουστανάκια! Εμάς πάλι δεν μας πειράζει καθόλου που τα έχουμε όλα έτοιμα!
    • Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ είχα χθες γιατρό 18 εβδομάδων ακριβώς. Όλα καλά και επίσημα αγόρι πάλι!  θα μυρίζει καλτσίλα το σπίτι μου Τώρα β επιπέδου 17/7 και άντε να δούμε. Όσο για τα κιλά στον γιο μου δεν είχα βάλει τίποτα μέχρι τώρα, άντε να ήταν 1. Τώρα συν 4 αλλά 200 γρ είναι ο μπέμπης  
    • να βγάλουμε γερά παιδάκια τπτ άλλο.. όλα καλά θα πάνε πιστεύω..   
    • Μπραβο,αυτό είναι το ζητούμενο στις δίδυμες κυήσεις και πόσω μάλλον στα μονοζυγωτικά να μεγαλώνουν το ίδιο.Εμεις έχουμε μια διαφορά που ευτυχώς μειωθηκε.Το ένα μπαρμπαδελακι σήμερα 256 γρ.κ το άλλο 223 γρ.αγορακια κ εγώ! Το ίδιο εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλα!  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...