Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα διαβαζω για αρκετο διαστημα το site αλλα ποτε δεν πηρα το θαρρος να γραψω... εχθες το βραδυ εκανε ραμματα ο γιος μου 11 ΜΗΝΩΝ στο κεφαλι, απο το νοσοκομειο μου ειπαν να συμβουλευτω την παιδιατρο μας αν θα πρεπει να κανει αντιτετανικο ορο η οχι μεσα σε 12 ωρες η το πολυ 24 αναλογα με τα εμβολια που εχει κανει!

Η παιδιατρος εχει κλειστο το κινητο και δεν εχει ουτε τηλεφωνητη ειναι η δευτερη φορα που τη χρειαζομαι σαβ/κο και εχει κλειστο κινητο και αλλη μια φορα που ηταν παλι επειγον καθημερινη ειχε ξεχασει να το ανοιξει!!!

Οπως καταλαβαινετε ειμαι απελπισμενη ειναι καλη ως γιατρος αλλα συνηθως τη βρισκω σε ωρες ιατρειου μονο.

Αν μπορειτε να μου προτεινετε παιδιατρο που να ειναι συμβεβλημενος με το ΥΕΘΑ (ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) περιοχες κοντα στον Κορυδαλλο.

Δημοσίευση

AFRODITH ευχαριστω για τις απαντησεις σου εχω και εγω τον καταλογο αλλα δεν θα ηθελα να επιλεξω καποιον παιδιατρο στην τυχη απο τον καταλογο, η παιδιατρος που εχω τωρα μου την ειχαν συστησει δεν ειναι και τοσο κοντα μας αλλα την επελεξα επειδη ηταν καλη, στην αρχη ηταν πολυ συνεργασιμη τωρα ουτε στο ιατρειο δεν μπορω να τη βρω!

Θα ρωτησω μηπως γνωριζει κανεις απο τους συναδελφους του αντρα μου τη ΜΠΟΖΙΚΗ-ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚ. γιατι θα προτειμουσα γυναικα παιδιατρο,διαβασα οτι και εσυ τωρα ψαχνεις αν εχω νεα θα σε ενημερωσω.

Δημοσίευση

billy sou euxomai na breis tin kaliteri paidiatro giati auto to axgos eixa kai egw..emena o mpempis mou einai 4 minvn kai 10 imerwn kai apo otan gennithike mporw na sou pw oti tin pernw kathe mera tilefwno..panta to sikwnei kai otan den to sikwnei me pairnei ayti amesws..kai mou eksigei..kserw egw eimouna stin toualeta gia auto den to sikwna...kt.l.panta omws!!!!!!alla distixws eimai larisa gia na sou tin sustisw

Δημοσίευση

και εγω ειμαι απο τις τυχερες...την βρισκω οποιαδηποτε μερα και ωρα..μαλλον πρεπει να αλλαξεις γιατρο....κοιταξε το γιατι ειναι πολυ σημαντικο να εχεις την βοηθεια του οποιαδηποτε στιγμη χρειαστεις..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
    • Αχ και γω πεθαίνω με το παραμικρό κουράζομαι με πονάει η μέση μου και σαν μη φτάνουν αυτά σήμερα νόμιζα όταν θα κατουρηθω πάνω μου σαν κάτι να με παταει 🤦
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Κοίτα όμως κι εσύ να είσαι καλά, και ότι έγινε έγινε.. ας το πίσω και συνέχισε τη ζώη σου..!!! Με πολύ αγάπη..!!! 🫶🏻
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...