Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

-Συμβουλευτική μέσω Skype/email για παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες στο γραπτό λόγο στα Αγγλικά (ή και τα Ελληνικά) (δυσλεξία, δυσαναγνωσία, δυσαριθμησία, δυσγραφία).

-Συμβουλευτική μέσω Skype/email για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον προφορικό λόγο στα Αγγλικά (ή και τα Ελληνικά)  (δυσαρθρία, τραυλισμό, ηχολαλία κτλ).

- Συμβουλευτική μέσω Skype/email  για ενήλικες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον προφορικό ή/και το γραπτό λόγο στα Αγγλικά (ή και τα Ελληνικά) .


- Εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, παιδιού ή ενήλικα.
 

christina-s87@hotmail.com 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου και καλώς ήρθες στην παρέα! Πρόσφατα έμαθα κι εγώ πως έχω πολυκυστική εικόνα αλλά έχω περιόδους κανονικά καθε μήνα - βέβαια μετά από μια παλίνδρομη κύηση που είχα πέρυσι, οι περίοδοί μου είναι μικρότερες και κοκκινη ροή 2-3 μέρες το πολύ. Ωστόσο 3 γυναικολόγους που έχω αλλάξει, όλες μου είπαν ότι δεν είναι λόγος ανησυχίας και το σημαντικότερο είναι ότι ε΄χω περίοδο καθε μήνα. Απ αυτά που περιγράφεις κορίτσι, είσαι ΕΓΚΥΟΣ!! 🤩 φαντάζομαι όταν έγραψες Τρίτη για χοριακή εννοούσες σήμερα;; Περιμένουμε νέα σου ❤️ εύχομαι όλα καλά να πάνε 🙏
    • Καλησπέρα! Τα τεστ που κάνουμε, πρέπει να τα κοιτάμε μέχρι την ώρα που ορίζει ο κατασκευαστής ( το γράφει στις οδηγίες). Ο,τι αποτέλεσμα κ να δείξει μετά είναι δυστυχώς άκυρο! Γενικά με τα τέστ ούρων να προτιμάτε πρωινές ώρες κι εφόσον δεν έχετε καταναλώσει πολλά υγρά!
    • Τα τεστ μέσα στις οδηγίες λένε για ποσο χρονικό διάστημα είναι έγκυρο το αποτέλεσμα .. συνήθως το αποτέλεσμα είναι έγκυρο για 10 λεπτά μετά δεν ισχύει.. αλλά για πιο σίγουρο αποτέλεσμα μπορείς να κανείς μια χοριακη με μια βοδμαδα καθυστέρηση θα έχεις σίγουρα έγκυρο αποτέλεσμα  Σου εύχομαι ότι καλύτερο !
    • Κορίτσι μου τώρα μου εμφανίστηκε το μήνυμά σου, πολύ πιθανό λόγω του ότι είσαι νέο μέλος.  Σ ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σχόλια! ❤️ Είσαι κι εσύ στη φάση των προσπαθειών, για πες μας την ιστορία σου Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Premom (Andoid: https://play.google.com/store/apps/details?id=premom.eh.com.ehpremomapp&hl=en&gl=US // iOS: https://apps.apple.com/us/app/premom-ovulation-tracker/id1279295922) για να αρχειθετώ εκεί τα τεστάκια μου, πότε είχαμε επαφές, κτλ - γενικά με βοηθάει πολύ να καταλαβαίνω τους κύκλους μου, να παρατηρώ αν υπάρχει κάτι μεπτό, κτλ. Π.χ. εδώ σου βάζω σκρινσοτ από τον τωρινό κύκλο και ένα σχεδιάγραμμα με το πως πάει η ωορρηξία μου τους τελευταίους μήνες το οποίο μοιράζομαι και με τις γιατρούς που με παρακολουθούν για να έχουν συνολική εικόνα.
    • Τι να σου πω @Raf123μου κι εγώ της το ανέφερα, αλλά επέμενε πως προτιμά να με δει πριν την αναμενόμενη περίοδο 🤷 γιατί είπε ότι ακριβώς επειδή θα έχουν περάσει 8 μερες απ' την ωορρηξία (με βάση τις δικές μου μετρήσεις απ' τα τεστακια) θέλει να δει κάτι ενδομήτριο πως είναι. Γενικά την εμπιστεύομαι, αλλά κι εμένα μου φάνηκε πολύ βιαστική. Όπως και να χει, είπε ότι δε θα αρχίσω ούτως ή άλλως την αγωγή εκείνη τη μέρα, θα μου πει εκείνη πότε.  Λέτε να κάνω εγώ κάνα τεστακι το πρωί της Δευτέρας ή είμαι τελειως delulu ότι θα δείξει τίποτα 8η ΜΤΩ;; 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...