Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν απο χρονια στην Ακαδημιας βρηκα ενα παιδακι 9 ετων, τσιγγανικης εθνικοτητας,να αιμοραγει ζαλισμενο, στο πεζοδρομιο και βοηθησα να μεταφερθει με ασθενοφορο στο νοσοκομειο, ενω ολοι απλα το χαζευαν. ενας ενηλικας "ανδρας", το γρονθοκοπησε επειδη εκλεψε 100δρχ! για να μην πω για το ρατσισμο που αντιμετωπισε απο νοσοκομες και γιατρους που δεν το αγγιζανε για να το εξετασουν, επειδη "βρωμουσε"! αν δεν ημουν εκει ειμαι σιγουρη θα το παρατουσαν εξω απο την πορτα του νοσοκομειου.. δυστυχως το προβλημα εχει ριζες παντου και πρεπει να λυθει απο εκει που ξεκιναει.. απο εκει που ειναι η ριζα του.. απο εμας τους ιδιους τους ανθρωπους, οποιοι κ αν ειμαστε.. οποια θεση κ αν κατεχουμε στο κοινωνικο συνολο.. λειπει η καταλληλη παιδεια και ενημερωση.. για να παρουμε ολοι το "πτυχειο του ανθρωπου"...

Δημοσίευση

να ειστε καλα κοριτσια για τον κοπο σας για ενα γρηγορο σχολιο. ειμαι καινουριο μελος και οπως περιεργαζομουν την αρχικη σελιδα, ειδα το θεμα και μπηκα. αυτο που με εκανε να λυπηθω, εκτος από το θεμα, ηταν που διαπιστωσα οτι κανεις δεν ειχε κατι να πει.. ολα πρεπει να μας αφορουν. και τα καλα και τα κακα. τα καλα για να περνάμε καλα.. και τα κακα για να ζουμε καλα...

Δημοσίευση

Η παιδικη κακοποιηση ειναι κατι που αφορα ολους μας .Δεν πρεπει να κλεινουμε τα ματια και να λεμε δεν συμβαινει σε μενα , αλλα στο διπλανο μου η δεν με αφορα .Δυστυχως μπορει να συμβει ακομα και σε μας .Η παιδκη κακοποιηση δεν ξεχωριζει αν το παιδι που κακοποιηθει ειναι ελληνας η ξενος αν η οικογενια του ειναι πλουσια η φτωχη , αν οι γονεις ειναι μορφωμενοι η αγραμματοι.Η παιδικη κακοποιηση μας αφορα ολους γιατι το χαμγελο των παιδιων πρεπει να ειναι σε ολα τα ιδια.:P:( Ας σταματησουμε να συμπεριφερομαστε σαν να μην υπαρχει ας ανοιξουμε τα ματια μας ολοι και να βοηθησουμε .Οτιδηποτε αντιληφθουμε σε βαρος μικρων παιδιων το οποιο θα μας ξενισει ας το πουμε ας ενημερωσουμε τους αρμοδιους φορεις.Τι κακοποιηση ενηλικοι τι κανουν και ενηλικοι πρεπει να τη σταματησουν .Τερμα οχι αλλες βασανισμενες ψυχουλες.:(

Δημοσίευση

Αχ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος χτυπάει ένα παιδάκι...:( Είναι πραγματικα λυπητερο και ταυτοχρονα εξοργηστικό:angry: Πόσο μάλλον όταν ο θήτης ειναι ο ίδιος ο γονέας:angry: :angry: Πιστευω πως τα ατομα που χτυπανε τα αγγελουδια θελουν απλα σκοτωμα!:S

• Απαντήσεις

• Μράβο τα μπουμπούκια!!!!!! Κ νόμιζα εγώ ότι έχω μεγάλο μώρο...
    • Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πως είναι τα μπουμπουκάκια σας;;; Εμείς πήγαμε προχθές στο γιατρό, 28 εβδομάδων ακριβώς τη Δευτέρα και ο μπόμπιρας ήδη 1243γρ. Πρέπει να κάνω και την καμπύλη αυτή τη βδομάδα και μάλλον με βλέπω για Σάββατο καθώς ο άντρας μου φεύγει αξημέρωτα για τη δουλειά κ εγώ έχω τα μικρά στο σπίτι κ δουλεύω εξ αποστάσεως.. Απ όσο τα είπαμε με το γιατρό αν όλα συνεχίσουν έτσι γεννάω με το καλό 1/11.
    • Καλημέρα κορίτσι, καλές διακοπές να περάσετε όμορφα. Ίσως η αλλαγή της προκάλεσε υπερένταση. Και εμένα την πρώτη μετά πολύ κλάμα και ηρέμησε μόνο με depon. Εμείς επίσημα έχουμε μπει στο αλμα και εχεινπικυ γκρίνια, επίσης μια τρώει πολύ μια έλαχιστα για τα δεδομένα της.Μια θέλει αγκαλιά μια θέλει κάτω και με έχει τεντωσει. Σκέφτομαι σοβαρά το μαρσιπο πλέον γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι και 7 κιλα μπορεί και παραπάνω και κόβονται τα χέρια μου. Ευτυχώς με βοηθάει ο γιος μου και την απασχολεί όσο μπορεί. 
    • Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε? Ξεκίνησαν κ επισημα οι διακοπές μας. Χθες 1η μερα μας τεντωσε. Γκρινια, αγκαλια, σχεδον καθολου υπνος. Τουλ κοιμηθηκε καλα τ βραδυ. Για να δούμε σήμερα πως θα παει. Συνηθως μ κοιμαται οπου κ να ριμαστε ενα διωρο μην πω κ τριώροφο στο καροτσι όταν είμαστε έξω τ πρωί εκει 12 με οσο παει. Χθες τίποτα. Κλαμα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε κλαμα στην παραλία κλαμα στο δωμάτιο. Σήμερα με πονανε χερια πλατη ολα.
    • Σε νιωθω!! Κι εγω οταν το ανακαλυψαμε δεν πιστευα πως θα φτασω ως εδω. Μετραγα μερες σαν τους φυλακισμενους. Βδομαδα τη βδομαδα επαιρνα μια ανασα. Καταλαβαινω απολυτως τι λες. Σου υπογραφω ομως οτι τελικα θα περασει ο καιρος και θα εχουνε παει ολα καλα. Εμενα οι γιατροι που με παρακολουθουν , που γενικα ειναι και πολυ εμπειροι, ηταν αισιοδοξοι εξ αρχης οτι θα πανε ολα καλα κι οτι εχουν δει απειρες αντιστοιχες περιπτωσεις και στατιστικα κανενα τους περιστατικο δεν γεννησε πριν τις 28 εβδομαδες. Μονο το 10% μεταξυ 28 και 32. Δηλαδη το 90% φτανει μετα τις 32 και το 50% μεταξυ 35 και 37. Ξεκουρασου οσο μπορεις, κανε συχνες επισκεψεις στο γιατρο ωστε να προλαβεις ο μη γενοιτο καποια μειωση, παιρνε τα φαρμακα σου και ολα θα πανε καλα. Ειμαστε εδω να τα λεμε!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...