Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν απο χρονια στην Ακαδημιας βρηκα ενα παιδακι 9 ετων, τσιγγανικης εθνικοτητας,να αιμοραγει ζαλισμενο, στο πεζοδρομιο και βοηθησα να μεταφερθει με ασθενοφορο στο νοσοκομειο, ενω ολοι απλα το χαζευαν. ενας ενηλικας "ανδρας", το γρονθοκοπησε επειδη εκλεψε 100δρχ! για να μην πω για το ρατσισμο που αντιμετωπισε απο νοσοκομες και γιατρους που δεν το αγγιζανε για να το εξετασουν, επειδη "βρωμουσε"! αν δεν ημουν εκει ειμαι σιγουρη θα το παρατουσαν εξω απο την πορτα του νοσοκομειου.. δυστυχως το προβλημα εχει ριζες παντου και πρεπει να λυθει απο εκει που ξεκιναει.. απο εκει που ειναι η ριζα του.. απο εμας τους ιδιους τους ανθρωπους, οποιοι κ αν ειμαστε.. οποια θεση κ αν κατεχουμε στο κοινωνικο συνολο.. λειπει η καταλληλη παιδεια και ενημερωση.. για να παρουμε ολοι το "πτυχειο του ανθρωπου"...

Δημοσίευση

να ειστε καλα κοριτσια για τον κοπο σας για ενα γρηγορο σχολιο. ειμαι καινουριο μελος και οπως περιεργαζομουν την αρχικη σελιδα, ειδα το θεμα και μπηκα. αυτο που με εκανε να λυπηθω, εκτος από το θεμα, ηταν που διαπιστωσα οτι κανεις δεν ειχε κατι να πει.. ολα πρεπει να μας αφορουν. και τα καλα και τα κακα. τα καλα για να περνάμε καλα.. και τα κακα για να ζουμε καλα...

Δημοσίευση

Η παιδικη κακοποιηση ειναι κατι που αφορα ολους μας .Δεν πρεπει να κλεινουμε τα ματια και να λεμε δεν συμβαινει σε μενα , αλλα στο διπλανο μου η δεν με αφορα .Δυστυχως μπορει να συμβει ακομα και σε μας .Η παιδκη κακοποιηση δεν ξεχωριζει αν το παιδι που κακοποιηθει ειναι ελληνας η ξενος αν η οικογενια του ειναι πλουσια η φτωχη , αν οι γονεις ειναι μορφωμενοι η αγραμματοι.Η παιδικη κακοποιηση μας αφορα ολους γιατι το χαμγελο των παιδιων πρεπει να ειναι σε ολα τα ιδια.:P:( Ας σταματησουμε να συμπεριφερομαστε σαν να μην υπαρχει ας ανοιξουμε τα ματια μας ολοι και να βοηθησουμε .Οτιδηποτε αντιληφθουμε σε βαρος μικρων παιδιων το οποιο θα μας ξενισει ας το πουμε ας ενημερωσουμε τους αρμοδιους φορεις.Τι κακοποιηση ενηλικοι τι κανουν και ενηλικοι πρεπει να τη σταματησουν .Τερμα οχι αλλες βασανισμενες ψυχουλες.:(

Δημοσίευση

Αχ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος χτυπάει ένα παιδάκι...:( Είναι πραγματικα λυπητερο και ταυτοχρονα εξοργηστικό:angry: Πόσο μάλλον όταν ο θήτης ειναι ο ίδιος ο γονέας:angry: :angry: Πιστευω πως τα ατομα που χτυπανε τα αγγελουδια θελουν απλα σκοτωμα!:S

• Προσθήκη...