Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Ξεχασα να σας πω για τις ελιτσες στο σωμα εμενα εχουν μεγαλωσει και σκουρυνει αρκετες αλλα μου το ειχε πει ο γιατρος εξ αρχης να το περιμενω γιατι εχω και αρκετες.
Φανταστειτε εγω χαπακωνομαι και εχω φουλ πετρωματα και ορισμενες φορες εχω και βαρος χαμηλα και στη μεση λες και θα αδιαθετησω. Δηλαδη συσπασεις κανονικοτατες και επανειλημμενες αλλα οριζοντιωνομαι και περιμενω, που θα παει δε θα περασει ο καιρος; Ευχομαι καλη δυναμη σε ολες και οταν φοβαστε να φερνετε μια ομορφη εικονα στο μυαλο σας που θελετε να συμβει.❤️🌹
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. Προς ολες που εχουν πονακια, τσιμπηματακια κλπ με το που μας πιανει κατευθειαν ξαπλωνουμε και γυριζουμε αριστερο πλαι, παιρνουμε ανασες, ηρεμουμε και πινουμε νερο. Εννοειται οποια θελει παιρνει και το γιατρο για επιβεβαιωση. @ΜαρίαΔημήτρης επειδη ξερω την εβδομαδα σου τωρα αρχιζουν οι συσπασουλες να ειναι πιο εντονες αλλα δε σημαινει κατι αρκει να μην κουραζεσαι και να ξαπλωνεις για να μην πληττεται ο τραχηλος. @Katerinioo μου μη φοβασαι οσως κουραστηκες και σηκωνεις και το αλλο σου παιδακι ειναι λογικο να εχεις ενοχληματα. Η κουμπαρα μου ειχε παει νοσοκομειο με συσπασεις πριν ενα μηνα, ειχε σκασει απο το αγχος και τις επιδεινωνε αθελα της και μετα που μπηκε στο μηνα της και της εφυγε το αγχος κοπηκαν τελειως οι συσπασεις και δεν γενναει για κανενα λογο. Θα τα καταφερουμε πρωτα ο Θεος και θα φτασουμε ως το τελος ολες μαζι❤️
Την πρώτη χρονιά αρρώσταιναν συνέχεια, 2 χρόνια τώρα την έχουμε βγάλει ζάχαρη.. Μη το ματιαξω… Θα δεις όσο μεγαλώνει κ μεγαλώνουν τα πνευμονακια κ τα ρουθούνια της θα είστε πολύ πιο άνετα
Κορίτσι μου καλή αρχή και περαστικά! Και μένα πρώτη χρονιά η μικρή από Δεκέμβριο και όπως καταλαβαίνεις πήραμε τις ιώσεις σβάρνα! Η γιατρός όμως μας έχει δώσει το «ελεύθερο» για κάποιες σταγόνες στην μύτη κ στο στόμα που την ανακουφίζουν όταν το μπούκωμα την ενοχλεί στον ύπνο. Εχεις ρωτήσει μήπως σου επιτρέπει;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.