Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θα ερθει το μωρακι???

Featured Replies

Δημοσίευση

@Κατερινάκι/only love μου ειπε στον μηνα..αρα πεμπτη μου τελειωνει η προγεστερονη και παρασκευη 24/03 που ειναι 30 μερες κυκλου θα κανω χοριακη...γιατι αν μια στο εκατομμυριο ειμαι δεν πρεπει να μεινω χωρις προγεστερονη γιατι λογω ενδομητριου θα το χασω......ονειρα που κανω ε......

• Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κατερινάκι/only love
    Κατερινάκι/only love

Εγω κοριτσια μου αυτο το μηνα ημερολόγιο δεν εχω κοιτάξει..καταλαβαίνω την ωορρηξία και οντως ειχαμε επαφες,αλλα εχω προσπαθήσει..και εχω καταφέρει ευτυχως σε ενα σημείο,να χαλαρώσω..κανουμε ελεύθερα

• Σε ευχαριστωωωω πολυ για την απαντηση σ.. ??ευχομαιιι λοιπον να μην ειναι συμτωματα περιοδου κ θαβπροσπαθωω να μην το σκεφτομαι κ θα δω σε λιγες μερουλες...

• Κατερινάκι/only love
    Κατερινάκι/only love

Ετσι θα γίνει κοπελα μου!!!θα δεις!!εχουμε τρανταχτό παράδειγμα της φίλης μας της @Παρασκευαιδου που αμέσως μολις χαλαρωσε..ηρθε η εγκυμοσυνη..ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τους εαυτούς μας για τα μωρ

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η geozak είπε:

@Κατερινάκι/only love μου ειπε στον μηνα..αρα πεμπτη μου τελειωνει η προγεστερονη και παρασκευη 24/03 που ειναι 30 μερες κυκλου θα κανω χοριακη...γιατι αν μια στο εκατομμυριο ειμαι δεν πρεπει να μεινω χωρις προγεστερονη γιατι λογω ενδομητριου θα το χασω......ονειρα που κανω ε......

Δεν ειναι ονειρα αγαπη..στόχος ειναι και ειναι λογικο να ψάχνεσαι..εμενα ο γιατρός μου χε πει να παω για χοριακη 15 μερες μετα την πρεγνυλ..μια απο τις δυο φορές που εκανα την διαδικασία ημουν ακριβως στη φάση τη δικη σου..Σάββατο π.χ ειχα να κανω την χοριακη αλλα παρασκευη μου τελείωναν τα χαπια..τον πηρα τηλ και μου είπε να παω παρασκευη για την εξεταση(μια μερα νωρίτερα δλδ) γιατι αν ειμαι έγκυος δεν πρεπει να μείνω ακάλυπτη..οποτε θα σου προτινα να του κανεις ενα τηλ..αν στις 23/3 εχουν περάσει 15 μερες μετα την πρεγκνυλ άνετα μπορεις να κανεις χοριακη(αυτες τις μερες τις λενε για να χει περάσει η επίδραση της ένεσης και να μην ανιχνεύσει τιποτα που οφείλεται στην ένεση..)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.