Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ...ΕΛΕΟΣ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΜΕΙΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ:) :) . ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!!:)

Δημοσίευση

Ontos megalo provlima ayth h endomhtriwsh!

Kai egw eixa kai se megalo vathmo malista.

Me talaipwrise afantasta 5 xronia me apeires

kystes kai 6 laparoskopiseis!Mou dhmiourgise

kai ypogonimotita kai anagastika na kanw

exwswmatikh.Eimoun apo tis tyxeres omws pou

petyxe me thn prwth fora!

Eyxomai se kamia na mhn symvei! :kiss:

Δημοσίευση

Μακάρι να θεραπευόταν εύκολα!

Ή τουλάχιστον μακάρι και από τη στιγμή που θεραπευόταν να έμεναν οι γυναίκες αμέσως έγκυες!

Εγώ τώρα περιμένω τα αποτελεσματα της εγχείρησης και της θεραπείας, από τον Ιούνιο, τον Δεκέμβριο μου ήρθε κανονικά περίοδος

Αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσω αν άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία!!!!

Δημοσίευση

Και κάτι που ξέχασα,

Τόμα, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

Το γεγονός ότι έμεινες έγκυος, 3 μήνες μετά την θεραπεία της ρημάδας της ενδομητρίωσης, με γέμισε ελπίδες!!!!!!!:P

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

makari na min ypixe ayti i asthenia.alla akoma kai se poli megalo vathmo an eisai ligo tyxeri,meneis egkyos.opos gia paradeigma egw.eixa to megalitero vathmo endwmetriosis kai xoris kamia therapia emina egkyos.laporoskopisi ekana otan o mikros itan 2 xronwn.dystixos omws den ekana tin farmakeytiki agwgi meta tin epemvasi kai xanaparoysiastike.to pio simantiko tin periodo poy thes na kaneis paidi einai pote na min xaneis tin elpida kai pano apo ola psixremia ola ginonte kai ola erxonte.kali epityxia se oles poy prospathoyn.:)

  • 2 months later...
Δημοσίευση

γεια σασ κοριτσια ειμαι κανουργια εδω και εχω προβλημα και εγω ενδομητριωσης.το ανακαλειψα 2 χρονια ακριβως πριν

εκανα επεμβαση και αφαιρεσα μια κυστη που ειχα στην αριστερη μου οωθηξη εκανα τις ενεσεις για 6 μηνες.δηστυχως τωρα προσπαθω εδω και 7 μηνες να κανω παιδι και τιποταααα,πηγα στον γιατρο και ανακαλυψαμε οτι εχω παλι ενδομητριωση και κυστη αυτη την φορα στην δεξια μου ωιθηκη.ελεος,,,,,,,,,τι θα κανουμε πια με αυτην την ενδομητριωση??????????

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια και εγώ έχω ενδομητρίωση.Ανακαλύφθηκε τυχαία σε λαπαροσκοπική αφαίρεση σκωληκοειδούς αποφύσεως. Παρ' όλα αυτά και χωρίς να κάνω κάποια θεραπεία, έμεινα έγκυος στον 1ο μήνα προσπαθειών!

Όλα είναι λοιπόν σχετικά! Χρειάζεται και αισιοδοξία.:)

  • 1 month later...
Δημοσίευση

καλησπέρα!ειμαι και εγώ νέο μέλος, 27 χρονών και βλέπω ότι τελικά είμαστε πολλές αυτές που ταλαιπωρούμαστε από την ενδομητρίωση!Εγώ έχω ένα παιδάκι 2 χρονών, το οποίο το συνέλαβα από τον 1ο μήνα κιόλας!και ενώ πριν λίγο καιρό πήγα για μια απλή εξέταση στον γυναικολόγο, δεδομένου ότι ήθελα να ξεκινήσω προσπάθεια για 2ο παιδι, μου βρήκε κύστη 6,5 εκατοστά στη δεξιά ωοθήκη!έκανα αφαίρεση της κύστης και μετά τρίμηνη arvecap. Το τρίμηνο τελειώνει τέλος μαίου και ελπίζω μετά από αυτό να μου έρθει γρήγορα περίοδος για να προσπαθήσω να μείνω έγκυος.Το κακό είναι ότι το έχω πάρει πολύ άσχημα γιατί θέλω τρία παιδια και νόμιζα ότι επειδή ξεκίνησα νωρίς δεν θα έχω πρόβλημα.Τώρα όλα άλλαξαν και φοβάμαι μήπως δεν μείνω έγκυος και κυρίως ότι η ενδομητρίωση θα ξαναεμφανιστει...:( καλό κουράγιο σε όλες!!!!

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Χθες είχα πάλι ροζ υγρά στο σκούπισμα κυρίως..σήμερα δεν έχω κάτι ακόμη.. πολύ περίεργο όλο αυτό για εμένα.. τεστακι προς το παρόν όχι..
    • Καλημέρα!! Ναιι εννοείται βόλτες, τουλάχιστον τις μέρες που θα χει ήλιο κι ας έχει κρύο. Εγώ θα πάρω σίγουρα κι ένα μάρσιπο, σκεφτομαι για το asteraki mei tai, δεν ξερω αν το γνωρίζει κάποια αλλά φαίνεται καλό.  Το κοιλουμπίνι σας πώς πάει κορίτσια; Εμένα το πρωί μέχρι μεσημέρι είναι σαν να ήπια 10 μπύρες και μετά στρογγυλεύει λίγο παραπάνω 😆
    • Πολύ σωστή σε βρ΄ίσκω!! Θέλω κ εγώ βολτο΄ύλες από νωρίς! Μακάρι να τα καταφέρουμε! Αυτό με τη βάση που λες για το αυτοκίνητο, εμείς δε πήραμε ακόμα και το σκέφτομαι.  Βολεύει πολύ βέβαια γιατί περιστρέφεται το καθισματάκι να μπαινοβγαίνει εύκολα το μωρό, αλλά ρε γαμώτο είναι μόνο για το αυγό, για το επόμενο καθισματάκι θε΄λει άλλη βάση. Από θέμα ασφάλειας η πωλήτρια μας είπε ότι είναι το ίδιο, απλώς αν δένεται με τη ζώνη θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι είναι δεμένο σωστά. Εσύ τι λες?
    • Καλημέρα κοριτσάκια μου, αν το κάθισμα στο καρότσι ξαπλώνει τελείως και είναι κατάλληλο από 0+ δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις καλαθουνα. Εμείς στα δίδυμα δεν πήραμε, κατευθείαν στο καροτσάκι τα βάζαμε. Το αυγό είναι το καρεκλάκι για το αυτοκίνητο κ συνήθως έχει αντάπτορες και για το καρότσι. Εμείς μετά τους 2 μήνες τα βγάζαμε με τα αυγά πάνω στο καρότσι. Στην κουμπάρα μου είχαμε πάρει δώρο το Kiddo Jazz με αυγό και βάση isofix για το αυτοκίνητο και τώρα θα μας το δώσει για το μπεμπάκι. Τη βόλεψε πολύ και είναι πολύ οικονομικό σχετικά με άλλα. Το καλό με αυτό είναι πως το ίδιο το κάθισμα γίνεται καλαθούνα. Σχατικά με λίκνο στα δίδυμα είχαμε ένα παρκοκρέβατο που γινεται και λίκνο δηλαδή είναι 2 επιπέδων και κατεβαίνει η μια πλευρά και έρχεται στο ύψος του κρεβατιού. Με βόλεψε αφάνταστα!!!!! Βόλτες θα κάνουμε σίγουρα!!!! Αν δεν βρέχει ντύνει το μωρό καλά, βάζεις κ ποδόσακο κ οργώνεις τη γειτονιά!!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...