Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα! Ερωτηση...μετα την ωορρηξια μου εμφανιζονται λευκα κολλωδη πηχτα υγρα...αυτα εμφανιζονται κ σε περιπτωση που γινει συλληψη? Η μολις τα βλεπω να ξερω οτι πηγαινω στον επομενο μηνα προσπαθειων? Υπαρχει περιπτωση γονιμοποιησης και εμφανισης αυτων των υγρων μετα την ωορρηξια? Ευχαριστω!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Angie84 είπε:

Καλημερα! Ερωτηση...μετα την ωορρηξια μου εμφανιζονται λευκα κολλωδη πηχτα υγρα...αυτα εμφανιζονται κ σε περιπτωση που γινει συλληψη? Η μολις τα βλεπω να ξερω οτι πηγαινω στον επομενο μηνα προσπαθειων? Υπαρχει περιπτωση γονιμοποιησης και εμφανισης αυτων των υγρων μετα την ωορρηξια? Ευχαριστω!!

kalhhmera, dustuxws tipota den mporoume na katalaboume... esu sunexise kanonika xwris na skeftesai kai tha fanei se ligo kairo! mhn skotizeis to kefali sou egine den egine h sullhpsh...den bohthaei se tipota!!

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω πολυ πολυ! Προσπαθω αλλα μη σου πω ψεμματα αγχωνομαι. Θεωρησα οτι κτ μπορει να χει γινει αυτο το μηνα αλλα μολις ειδα παλι αυτα τα υγρα απογοητευτηκα.Διαβασα οτι ειναι το ωαριο που δεν εχει γονιμοποιηθει...αλλα διαβασα κ οτι λειτουργουν σαν προστασια του κολπου απο μικροβια κτλ..τι στο καλο ισχυει δεν καταλαβαινω...κ παλι ευχαριστω που μου εγραψες.

Δημοσίευση

Αυτά τα κολλώδες λευκά υγρά όταν δεν συνοδεύονται από οσμή ή φαγούρα είναι της ωορρηξίας!Κάποιες κοπέλες τα έχουν σε αφθονία  στην αρχή της εγκυμοσύνης λίγες μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο όπου και συνεχίζονται.Εγώ προσωπικά δεν τα είχα!Ισώς είναι θέμα οργανισμού.Υπομονή και επιμονή για όλες μασ και σου εύχομαι σύντομα με ένα μωράκι!!!

Δημοσίευση

Οχι καλέεεεεεε!!!Πάλι μερικές κοπέλες έχουν ρόζ υγρά όταν γίνεται η εμφύτευση άλλα δεν είναι κανόνας.Όσο μπορείς να πετυχένεις τις γόνιμες και να παρατηρείς λίγο πριν την περίοδο καμια αλλαγή στο σώμα σου!!!Κι εννοείτε όσο μπορεις χαλαραάααα!!Πόσο καιρό προσπαθείτε?

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Ελπιζω πως θα τα καταφερω... :-) απλα με προβληματισαν πια αυτα τα υγρα...δε ξερω τι σημαινουν,τι ειναι κ αν θα υπαρχουν κ σε ενδεχομενη κυηση...αλλα αυτο που μου πες παρηγορο ειναι.. :-)

Δημοσίευση

Mπορεί να ταν και της ωορρηξίας και αυτό το μήνα να έχεις παραπάνω κύκλο.Εμένα μου κρατάνε 3 μέρες τα υγρά της ωορρηξίας.Θα περιμένω νεάκια σουυυυ!Μακάρι να ναι ο τυχερός μήνας.Μην ανγχώνεσε έμεις 14 μήνες προσπαθούσαμεεε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
    • @Katerinioo δ νομίζω να χρειάζεται να ανησυχησεις γτ έχεις καούρες. Και γω ενα διαστημα ειχα πολλες π με χαλούσαν. Εγω τωρα ειχα να πάω ενα μηνα κ τωρα θα πάω πάλι στις 9 τ μηνός.
    • @ΜαρίαΔημήτρης θυμισε μου που γεννησες. Στο ρεα? Θυμαμαι καλα?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...