Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρέθηκαν σώα τα δύο αγοράκια που είχαν εξαφανιστεί από τη Ν.Σμύρνη9 Ιανουαρίου 2009, 10:54

Τέλος καλό, όλα καλά με τα δύο αγοράκια, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από χθες στις 7:30 το πρωί, όταν έφυγαν από τα σπίτια τους στη Νέα Σμύρνη για να πάνε στο σχολείο.

Τα δύο παιδιά, ο 13χρονος Χρήστος Σταματίου και ο 14χρονος Θεμιστοκλής Βουρλιωτάκης, βρέθηκαν πριν λίγη ώρα κοντά στην περιοχή απ’ όπου είχαν εξαφανιστεί, είναι καλά στην υγείας τους και επέστρεψαν στις οικογένειές τους.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισης των δύο αγοριών, τέθηκε σε ισχύ ο συναγερμός Amber Alert, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές μαρτυρίες που οδήγησαν τελικά και στον εντοπισμό των ανηλίκων.

Δημοσίευση

Βρέθηκαν σώα τα δύο αγοράκια που είχαν εξαφανιστεί από τη Ν.Σμύρνη

9 Ιανουαρίου 2009, 10:54

Τέλος καλό, όλα καλά με τα δύο αγοράκια, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από χθες στις 7:30 το πρωί, όταν έφυγαν από τα σπίτια τους στη Νέα Σμύρνη για να πάνε στο σχολείο.

Τα δύο παιδιά, ο 13χρονος Χρήστος Σταματίου και ο 14χρονος Θεμιστοκλής Βουρλιωτάκης, βρέθηκαν πριν λίγη ώρα κοντά στην περιοχή απ’ όπου είχαν εξαφανιστεί, είναι καλά στην υγείας τους και επέστρεψαν στις οικογένειές τους.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισης των δύο αγοριών, τέθηκε σε ισχύ ο συναγερμός Amber Alert, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές μαρτυρίες που οδήγησαν τελικά και στον εντοπισμό των ανηλίκων.

Για τον εντοπισμό των παιδιών, κινητοποιήθηκε άμεσα και ο σύλλογος «Το χαμόγελο του παιδιού». Ακούστε τι είχε δηλώσει στη zougla.gr o πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος.

Δημοσίευση

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!

Δημοσίευση

Σε λειτουργία έχει τεθεί ο συναγερμός Amber Alert μετά την εξαφάνιση δύο ανήλικων αγοριών στην περιοχής της Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για τον 13χρονο Χρήστο Σταματίου και τον 14χρονο Θεμιστοκλή Βουρλιωτάκη.

Τα δύο αγόρια έφυγαν από τα σπίτια τους χθες, στις 7:30 το πρωί για να πάνε στο σχολείο, όμως ποτέ δεν έφτασαν σε αυτό.

Ο σύλλογος «Το χαμόγελο του παιδιού» έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό των παιδιών, όπως δήλωσε στη zougla.gr o πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο 1056, ή με κάποιο αστυνομικό τμήμα.

post-1311-13873934649868_thumb.jpg

Δημοσίευση

Ευχομαι να πάνε όλα καλα.Το ακουσα από το ραδιόφωνο και πραγματικα φανταζομαι την αγωνία των μαναδων τους.Καπου καποιος είπε χωρις να είαμι σιγουρη ότι τα ειδε στο σταθμό των τραινων στη Θεσσαλονίκη.Εγω δουλευω προς τα κει θα χω τα ματια μου ανοιχτα,ευχομαι αν το σκασαν να βρουν το θαροος να γυρισουν στα σπιτια τους.να εποικηνωνησουν με τους γονεις.Και να παάνε όαλ καλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα! Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτή τη φορά μου μέτρησε τράχηλο διακολπικα, τον βρήκε 35mm και κλειστο. Μου είπε όλα καλά ευτυχώς! Επίσης τη μπομπιρινα τη νιώθω κάθε μέρα πλέον!  Δεν έχω αρχίσει να μιλάω στο μικρό για το αδερφάκι του, είναι τώρα 15 μηνών και νιώθω ότι δεν θα καταλάβει. Μόνο το βράδυ διαβάζουμε ένα βιβλίο που μιλάει για αδερφάκια μπας και κάτι πιάσει αλλά δεν το νομίζω. Εν τω μεταξύ δεν έχω αλλάξει και τίποτα στις δραστηριότητες μας, τον σηκώνω κανονικά, παίζουμε όπως πριν, κλπ οπότε αμφιβάλλω ότι έχει αντιληφθεί το οτιδήποτε. Αναρωτιέμαι αν θα του έρθει κεραμίδα όταν έρθει η ώρα...
    • @sofakikaramel πόσο τέλεια, συγχαρητήρια!!!!💙🩵! Ξενοιασαμε λιγακι προς το παρόν! Πότε έχεις πάλι ραντεβού να δείτε το μπεμπακι; Καλημέρα κορίτσια! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου μας χθες και ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ! Μας πήρε κοντά 2 ώρες η αλήθεια είναι, γιατί κάναμε ένα διάλειμμα για να γυρίσει η μπεμπουλα, η οποία συνεργάστηκε άψογα! 400 γραμμάρια στις 20+5! Ο τράχηλος στα ίδια, σταθερός, κι εκει μεγάλη ανάσα!!!! Ουφφφφφφ🥳
    • Δεν το είχα προσωπικά όμως είναι αρκετά συχνό. Συνήθως αρκεί η ξεκούραση κ η ηρεμία. Οι περισσότερες γνωστές μου έφτασαν κανονικά ως 37-38 εβδομάδες αλλά θέλει αρκετή ξάπλα κ προσοχη συνήθως! Εσένα τι σου έχει συστήσει ο/η γιατρός; Με το καλό και όλα να πάνε καλά!
    • Καλησπέρα κορίτσια! @Sotiria_94 πως είναι τ πράγματα εκει? @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο η μπεμπούλα που ειναι καλη κ απολαμβάνετε τις διακοπές σας! Εμεις σήμερα πήγαμε νεροτσουληθρες στη Δραμα. Πολυ ωραια ήταν! Το μωρο έριξε πολυ υπνο στο καροτσι. Μας άφησε στην ησυχία μας χαχα..τα κορίτσια τρελάθηκαν στις βουτιές κ στις τσουλήθρες. 12.30 το μεσημέρι φτασαμε και φυγαμε με το κλείσιμο 7 και το απόγευμα. Εχουμε κ μια ωρα δρόμο πάνω κατω. Πολυ καλα πήγε η μερα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...