Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πουλαω το Humana 1, γάλα σκόνη πρωτης βρεφικης ηλικιας.  Ειναι πολυ καλο γαλα. Μας εμεινε γιατι ...μεγαλωσαμε και ειναι κριμα να το πεταξουμε. Ειναι σε κλειστα πακετακια των 350gr και το δινω με 7ευρω το ενα. Υπαρχουν διαθεσιμα 14 πακετακια, παιρνετε οσα θελετε. Για αγορα 7 πακετων ή περισσοτερων (τη φορά), προσφερω μαζι και μια κρεμα ρυζαλευρο βανιλια για το μωρακι σας.  Μπορειτε να μου στειλετε εμαιλ στο oceanisgr@gmail.com

Αποστελλω δωρεαν πανελλαδικα. :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• φυσικά καλά κάνατε!  Λοιπόν εμένα χθες στις μετρήσεις στην αυχενική τα είδε όλα καλά ο γιατρός. Σύμφωνα με την ηλικία μου (34) οι στατιστικές πιθανότητες για down συγκεκριμένα είναι 1/328. Αφού κάναμε την εξέταση, συνδυαστικά με το αίμα και τον υπέρηχο είμαι 1/3102  Μας είπε ότι τα είδε όλα καλά και αν εμείς θέλουμε έξτρα εξέταση μας είπε τις επιλογές μας χωρίς απαραίτητα να το προτείνει. Δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι έξτρα, θεωρώ είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι; 
    • @Naty_ όχι δ θα έκανα τίποτα. Συνηθως η papp a δεν ειναι αξιόπιστη σαν εξεταση, στο εξωτερικό δ την κάνουν καν. Δεν τ ρίσκαρα όμως. Είπαμε να έχουμε τ κεφαλι μας ησυχο.
    • Γεια σας κορίτσια! Δεν έχω χρόνο να μπαίνω συχνά οπότε σας διαβάζω μαζεμένα και στα γρήγορα γιατί η μικρή δεν με αφήνει πολύ στο κινητό 🤣 Βλέπω ότι είμαστε αρκετές στη 2η εγκυμοσύνη 😊 Βλέπετε διάφορα στα συμπτώματα από την πρώτη; Εμένα νομίζω είναι περίπου τα ίδια και αναρωτιέται αν θα είναι πάλι κοριτσάκι 😅 Τώρα για τις κοπέλες που έλεγαν ότι φοβούνται και δεν κάνουν πολλά πράγματα, δεν ξέρω αν έχετε κάποιο σχετικό ιστορικό, να σας πω ότι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα στο πρώτο τρίμηνο 2 μικρές αποκολλήσεις και είχα καφέ εκκρίσεις και τώρα παρόλο που σηκώνω τη μικρή όλη μέρα και κουράζουν 10 φορές περισσότερο δεν έχω τίποτα. Πιστεύω αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει ότι και να κάνουμε (εκτός και κουβαλάμε μπετά ξέρω γω 🤣) 5/6 έχω επόμενο ραντεβού και ανυπομονώ! Θέλω να κάνω και τη αυχενική και να ξεκινήσω να ψάχνω άλλον γιατρό γιατί αυτόν που έχω δεν μου ταιριάζει πλήρως 😅
    • Εγώ δεν θα σας εκπλήξω! Και σήμερα έγκυος παραμένω 😂🧿. Πηγα το πρωι περπάτησα μιση ώρα αλλα με ενοχλούσε το τζιν και γυρισα πίσω γιατι πραγματικά δεν το άντεχα αλλο. Ειχε τελειο καιρό τοσες μέρες και σημερα έβρεξε,οποτε αναγκάστηκα να βάλω τζιν.      Το απόγευμα θα βγω μάλλον με τον άντρα μου και τον μικρό μας να κάνω αλλά 40 λεπτά. Χθες βράδυ στις 8 που κοιμήθηκε ο γιος βγηκα και περπάτησα μόνη 1 ώρα και. Εβαλα μουσική και περπάταγα. Στο τέλος γύρισα γιατί λέω ώπα γύρνα σπιτι σιγά σιγά.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...