Μετάβαση σε περιεχόμενο

Όλα καλά! Και μια φωτογραφία του τοκετού!

Recommended Posts

Συγχαρητηρια Αθηνα σε ολη σας την ομορφη οικογενεια!

Θα ηθελαμε να περιγραψεις αυτην την εμπειρια σας! Παντως ειναι κατι το διαφορετικο και ειμαι απιστευτα περιεργη να μαθω κι αλλα για τοκετο σε νερο!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΗ!!!

Καλο κουραγιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΟΥ,ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΣΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΟΥ!Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΗ!!ΦΙΛΙΑ!

KALIMERA K APO EMENA .

NA SAS ZHSEI TO KORITSAKI SAS NA EISTAI PADA KALA K NA TIN KAMARONETE NA EINAI PADA GERI K KALOTIXI. OSO GIA TI FOTO POTE DEN SOKAREI MIA EIKONA POU MAS DINEI TIN DINATOTITA NA DOUME TON ERXOMO MIA KAINOURIAS ZOOULAS :):) NA EISTAI PADA KALA OLOI SAS K NA TIN XERESTE. FILIA POLLA

Αθηνά να σου ζήσει το καινούργιο μέλος της οικογένεια σου..προσωπικά η φωτογραφία την ώρα της γέννησης με συγκινεί και με κάνει να δακρύζω…να είσαι καλά κοπέλα μου και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!υπομονή με το θηλασμό..!!φιλάκια πολλά!!:kiss:

Αθηνά μου είναι απο τις πιο όμορφες και συγκινητικές φωτογραφίες που έχω δει...σχεδόν δάκρυσα ήδη...να σου ζήσει, να την χαίρεσαι παντα με υγεία ! ειστε και οι δυο κουκλες..!!

υ.γ σε μπανιέρα γέννησες ε? πω πω...φοβερή εμπειρία πρεπει να ναι ε?

φιλιά πολλά

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ!!!

ΕΧΕΙΣ 2 ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

ΤΡΟΠΟ..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ..

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αθηνά έχω πάθη πλάκα με την φωτογραφία σου ….Σε ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας …………ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ κοπέλα μου……

Καλό κουράγιο με τον θηλασμό…είναι δύσκολες οι πρώτες μέρες ( και εγώ τον θήλαζα 20 ώρες το 24ωρο ) αλλά θα στρώσει αργότερα……τα ξέρεις …….

Συγχαρητήρια …πάντα μόνο χαρές στην ζωή σας …….

Οχι μονο δεν σοκαρει αλλα ειναι οτι πιο τρυφερο και ανθρωπινο

εχουμε δει στο forum.

Πολλα συγχαρητηρια και να την χαιρεστε:) :) :) :) :) :)

AthinaK έγραψε:

Κορίτσια γειά σας! Σήμερα τη ζυγίσαμε!

Γεννήθηκε: 3570γρ

1 μέρα μετά: 3490γρ

2 μέρες μετά: 3340γρ - βγήκαμε από το νοσοκομείο!

5 μέρες μετά: 3640γρ!!! 300 γραμμάρια;;;; Μήπως είναι πολλά;

Τη θηλάζω ασταμάτητα! Δεν παίρνω ανάσα! Και κυρίως 23:00-05:00 που θυμάται ότι πεινάει! Όσο για τις θηλές... το παλεύω αλλά πολύ δυνατός ο πόνος.

Σας βάζω και μια φωτογραφία του τοκετού. Μόλις έχει γεννηθεί! Είμαστε στη μπανιέρα και ο μπαμπάς ακόμα δεν έχει κόψει τον λώρο! Αν σας σοκάρει, να μου πείτε να την βγάλω!

Birth.jpg

Να σοκάρει???? Τι λες Αθηνά μου, είναι απο τις πιο όμορφες κ συγκινιτικές στιγμές!!! Μια χαρά είναι το βάρος της, τρώει πολύ το κοριτσάκι απο την μαμά γι'αυτό. Συνέχισε έτσι τον θηλασμό Αθηνά μου κ όλα θα καλυτερέψουν , κ οι θηλές θα περάσουν κ θα απολαμβάνεις περισσότερο τις υπέροχες αυτές στιγμές του θηλασμου!!! Καλή υπομονή κ φιλιά στις κορούλες σου!!

ΣΟΦΙΑΕΥΑ, Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

ΝΑ ΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ!

Αθηνά έχω πάθη πλάκα με την φωτογραφία σου ….Σε ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας …………ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ κοπέλα μου……

Καλό κουράγιο με τον θηλασμό…είναι δύσκολες οι πρώτες μέρες ( και εγώ τον θήλαζα 20 ώρες το 24ωρο ) αλλά θα στρώσει αργότερα……τα ξέρεις …….

Συγχαρητήρια …πάντα μόνο χαρές στην ζωή σας …….

ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΤΕ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...