Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Minaki! είπε:

κοριτσακι μου γλυκο πολυ χαιρομαι που σε ακουω ετσι αισιοδοξη!!

εχω πολυ καλο προαισθημα για σενα!!

εγω ειχα τρελες αιμοραγιες ποταμι το αιμα και ολα πηγαν καλα τελεια μην σου πω και δουλευα μεχρι 2 μερες πριν γεννησω!!!!!

σου ευχομαι μια τεραστια χοριακη!!!!!

Και  μαμα μου και στις 4 εγκυμοσυνες  ειχε αιμα μεχρι τον 8ο μηνα...πολυ αχνο ροζ... Εγω τιποτα ακομα!! 

Δεν κανω τιποτα στο σπιτι..εχει ερθει  και η πεθερουλα για εκτακτη συμμετοχη!! Με εχουν κυρια στον καναπε!!!?

Κοριτσαρα μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! Ανυπομονω για αυριο...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Και  μαμα μου και στις 4 εγκυμοσυνες  ειχε αιμα μεχρι τον 8ο μηνα...πολυ αχνο ροζ... Εγω τιποτα ακομα!! 

Δεν κανω τιποτα στο σπιτι..εχει ερθει  και η πεθερουλα για εκτακτη συμμετοχη!! Με εχουν κυρια στον καναπε!!!?

κοριτσακι μου ευχομαι ολα να βαινουν καλως και αυριο να μας ανακοινωσεις μια μεγαλη χωριακη!!! ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!!!! :) 

Δημοσίευση

o ενδοκρινολογος σου βαζει να κανεις εξετασεις αιμαtος και αν του πεις για αντισωματα αυτος θα καταλαβει.ειναι σημαντικη εξετασηδεν θυμαμαι πως ακριβως λεγονται..ΑΝΤΙ-ΤΡΟ κατι..αν θες θα δω τις εξετασεις μ και θα σ στειλω πως λεγονται ακριβως.εδω σου παραθετω και ενα link

.http://hashimoto.gr/antithireoidika-antisomata-enanti-tis-thireoidikis-iperoxidasis-anti-tpo/

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Καλημερααα!! Απλα εγω υποστηριζω και θεωρω καλυτερο τον υπερυχο...οτιδηποτε φαινεται σε αυτον... Αν υπαρχει διογκωση, υπολειτουργια ή οζοι... ςγω για ενα τσεκ απ ειχα παει και ο γιατρος τρελαθηκε με το που ειδε τοσους οζους...οι αιματολογικες στα φυσιολογικα...

Οποτε πρεπει να εχεις μια καλη συννενοηση με τον ενδοκρινολόγο και ολα θα παρουν μια σειρα...

Η αυξημενη tsh ειναι σημαδι υπερθυρεοειδισμου..οποτε πολυ πιθανον να μην εχεις οζους..αλλα να φαινεται στον υπερυχο η υπερλειτουργια του...

Εκανα υπερηχο κ ο αντινολογος μου ειπε οτι στον υπέρηχο η εικονα του θυρεοειδούς ηταν πολυ καλη και δε διέκρινε κάτι μη φυσιολογικο. Στη συνεχεια ο ενδοκρινολογος που ειδε τον υπερηχο ειπε ότι ειναι ολα νορμαλ. Παρολα αυτα μπορει να πάρω τις εξετάσεις κ να ξαναπάω ώστε να μου λυθεί η συγκεκριμένη απορία γιατι από ότι καταλαβαίνω είναι κοινώς παραδεκτή άποψη οτι η τιμη θα πρεπει να ειναι απο 1 έως 2. Δε θέλω να έχω αλυτες απορίες.

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

ετσι πρεπει κοριτσακι μου να σε προσεχουν!!!

ξεχασα να σου πω πως την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος εμεινα 1 μερα πριν αδιαθετησω...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Gelie είπε:

Εκανα υπερηχο κ ο αντινολογος μου ειπε οτι στον υπέρηχο η εικονα του θυρεοειδούς ηταν πολυ καλη και δε διέκρινε κάτι μη φυσιολογικο. Στη συνεχεια ο ενδοκρινολογος που ειδε τον υπερηχο ειπε ότι ειναι ολα νορμαλ. Παρολα αυτα μπορει να πάρω τις εξετάσεις κ να ξαναπάω ώστε να μου λυθεί η συγκεκριμένη απορία γιατι από ότι καταλαβαίνω είναι κοινώς παραδεκτή άποψη οτι η τιμη θα πρεπει να ειναι απο 1 έως 2. Δε θέλω να έχω αλυτες απορίες.

να πεις στον ενδοκρινολογο πως προσπαθεις για παιδακι μηπως σε βοηθησει σε κατι...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η miniatoura87 είπε:

gelie μου μην τρομαζεις! δεν ξερω τι παιζει με τα νουμερα π διαβαζω και γω εδω αλλα εγω παρακολουθω τον θυροειδη μου απο 14 χρονων επειδη εχει η μαμα μου..και με υπερηχο και αντισωματα και εξετασεις και στους καλυτερους γιατρους.εμενα βγαινει εκει γυρω στο 2  και μεχρι στιγμης κανενας  δεν μ ειπε οτι εχω θεμα.. απλα το παρακολουθουμε! μια χρονια ειχα μονο 2,5 και  μ ειπε οτι ειμαι στα ορια αλλα μετα επεσε παλι στο 2,3 και μ ειπαν οτι ειμαι οκ.ισως εχει να κανει και  με το συνδιασμο και αλλων τιμων οπως αντισωματα κλπ

Έχεις δικιο κορίτσι μου..Μπορεί να παίζουν ρόλο και οι υπόλοιπες τιμές.. Αν ήταν κάτι δε θα στο έλεγαν κ εσενα;;; Δεν ξερω, θα το κοιτάξω αν είναι ωστε να ξεαγχωθω.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Χαιρεταιιιι!!! Τι κανετε διαδικτυακες φιλες μου???

Περιμενω νεακια σας...

Εκανα την χοριακη!!! 212 πηγεεε!!!

Μπραβο!!!!!! ?????????????????????????

Αντε ρε κορίτσι μου με το καλο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Περιμενω νεακια σας...

μπραβο!!!!!! τελεια!!!! αρα ολα πανε καλααααα!!!! πολυ χαρηκα κοριτσι μου!!!!τελειααααααααααα

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Περιμενω νεακια σας...

Τέλεια!!! Εκτοξεύτηκε μιλάμε!! Παρα Πολυ καλα!! Συγχαρητήρια εισαι έγκυος!!!! Σε καμια βδομάδα θα φαίνεται και στον υπέρηχο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Lisaki 80 είπε:

Τέλεια!!! Εκτοξεύτηκε μιλάμε!! Παρα Πολυ καλα!! Συγχαρητήρια εισαι έγκυος!!!! Σε καμια βδομάδα θα φαίνεται και στον υπέρηχο!! 

Κοριτσακι μου ευχαριστω πολυ!! Ανυπομονω να σας στειλω και τον υπερυχο!!! Χαιρομαι για το νινακι μας!!

Με το καλο ευχομαι σε ολες να γινουμε μανουλες!!??❤❤❤❤❤???????????????

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να το δεις στον υπέρηχο, να ακουσεις τη καρδουλα πιο μετα και στο τελος να το κρατησεις αγκαλίτσα σου!!!!!!!!!!!!

Με το καλό σε όλες τις υπόλοιπες!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να το δεις στον υπέρηχο, να ακουσεις τη καρδουλα πιο μετα και στο τελος να το κρατησεις αγκαλίτσα σου!!!!!!!!!!!!

Με το καλό σε όλες τις υπόλοιπες!

Με το καλο σε ολες και συντομα μια μεγααααλη θετικη χοριακη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Περιμενω νεακια σας...

Σου το πα!!!!! για μενα το 50-50 ειναι του θεου! μπραβο στα θαυματακι σου! το καλυτερο νεο σημερα!!

Δημοσίευση

Περιμενω νεακια σας...

Μπραβο Κατερινα μου συγχαρητηρια!!!χαιρομαι πααααααρα πολυ!ευχομαι κ σε ολες τις αλλες κοπελες να παρουν την ιδια χαρα με σενα!!!!

Δημοσίευση

Περιμενω νεακια σας...

αχχχχ!!!!ποσο χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!!

ημουν σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα στο ειπα......!!!:x:x:x

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Κατερίνα21 είπε:

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ!!! Ευχομαι σε  ολες τα καλυτερα!! Συντομα καλα  αποτελεσματα σε ολες!! Η θετικη ενεργεια υπαρχει παντου..❤❤

Katerinaki m bravoooo xarika para poliii eides p sta elega? Ante na akousoume perissotera kala nea apo oles to 2017 arxise kala. 

Δημοσίευση

Συγχαρητηριαααααααα...Μπραβο κοπελα μου...τελικά ηταν οντως πολυ σύντομη η σύλληψη..με το καλο γούρι μας!!!να μας κρατάς ενήμερες και ετσι θα ειμαστε χαρούμενες!!!??????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...