Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΥΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΙΤΕ? ΤΙ ΠΕΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΥΝΔΡΟΜΟ ΚΥΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ? Η ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΛΥΝΔΟΜΗ ΚΥΗΣΗ....

Δημοσίευση

bibiboΓεια σου…έμενα η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν παλίνδρομη στην 11η εβδομάδα το όπου οφείλεται δεν το έμαθα ποτέ το μόνο που μου είπε ο γιατρός ήταν ότι η φύση δεν άφησε να δημιουργηθεί κάτι το όποιο δεν ήταν σωστό :S και προβλέπει της περισσότερες φορές…:dry: μου πρωτινέ να ξεκινήσω προσπάθειες μετά από ένα 3μηνο το όποιο και έκανα μετά από 6 μήνες έμεινα και πάλι έγκυος:) τώρα είμαι στο τέλος της εγκυμοσύνης μου και από μέρα σε μέρα περιμένω το κοριτσάκι μου..:woohoo: μην αγχώνεσαι και πολύ σύντομα θα έχεις το + αποτέλεσμα πίστεψε με!!:) όσο για την καισαρική που λες δεν νομίζω να παίζει κανένα ρολό:dry: ..αλλά καλυτέρα ότι απορίες και αν έχεις πιστεύω πως ένας ειδικός είναι ο κατάλληλος να σου λύση της απορίες σου και να σε καθησυχάσει..τα καλυτέρα έρχονται φιλιά πολλά!!:kiss:

Δημοσίευση

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΕΣ)Η' ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ 10-11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΗΡΘΕ Η ΑΠΟΒΟΛΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΙΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ,ΕΚΕΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΓΜΗΣ.........ΦΙΛΙΑ!!!!!

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...