Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διακοπή της κύησης


admin

Recommended Posts

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΥΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΙΤΕ? ΤΙ ΠΕΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΥΝΔΡΟΜΟ ΚΥΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ? Η ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΛΥΝΔΟΜΗ ΚΥΗΣΗ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bibiboΓεια σου…έμενα η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν παλίνδρομη στην 11η εβδομάδα το όπου οφείλεται δεν το έμαθα ποτέ το μόνο που μου είπε ο γιατρός ήταν ότι η φύση δεν άφησε να δημιουργηθεί κάτι το όποιο δεν ήταν σωστό :S και προβλέπει της περισσότερες φορές…:dry: μου πρωτινέ να ξεκινήσω προσπάθειες μετά από ένα 3μηνο το όποιο και έκανα μετά από 6 μήνες έμεινα και πάλι έγκυος:) τώρα είμαι στο τέλος της εγκυμοσύνης μου και από μέρα σε μέρα περιμένω το κοριτσάκι μου..:woohoo: μην αγχώνεσαι και πολύ σύντομα θα έχεις το + αποτέλεσμα πίστεψε με!!:) όσο για την καισαρική που λες δεν νομίζω να παίζει κανένα ρολό:dry: ..αλλά καλυτέρα ότι απορίες και αν έχεις πιστεύω πως ένας ειδικός είναι ο κατάλληλος να σου λύση της απορίες σου και να σε καθησυχάσει..τα καλυτέρα έρχονται φιλιά πολλά!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΕΣ)Η' ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ 10-11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΗΡΘΕ Η ΑΠΟΒΟΛΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΙΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ,ΕΚΕΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΓΜΗΣ.........ΦΙΛΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...