Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On Friday, December 23, 2016 at 1:42 ΜΜ, ο/η stella90_ είπε:

Κοριτσια καλησπερα!! Σημερα εκανα την αυχενικη διαφανεια και ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον περιμενω αγορακι αλλα δεν ειναι και 100℅ σιγουρο.. Μου ειπε να το πω μονο στην οικογενεια κ πως την επομενη εβδομαδα θα ειναι 100℅ σιγουρος αλλα θα πρεπει να κανω ακομη λιγη υπομονη κ στο επομενο μας ραντεβου θα μαθω σιγουρα!!εντωμεταξυ το νινακι μου σημερα ηταν πολυ κινητικο μας γυρισε κ τον ποπουδακο του να φανταστειτε!!εσεις τι κανετε;; πως ειστε;;μαθατε φυλλο;;

Όπως είπα και πριν από ένστικτο ηξερα το φυλλο απλά  ο γιατρός το επιβαιβαιωσε 

Εγώ είμαι 22η (6ο ) 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mama 1 είπε:

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία 

Περιμένουμε τον Μαριο χρυσοβαλαντη 

Αν το μωρό έχει καλή θέση από την αυχενική διαφάνεια και μετά σίγουρα Β επίπεδου 

Αλλά μια συμβουλή αν θες 

Το ένστικτο της μάνας πότε δεν κάνει λάθος 

Στην μεγάλη μου από την αρχή έλεγα κορίτσι και το μαθαμε στην γεννα όντως κορίτσι

Τώρα σε αυτόν μόλις είδα θετικό τεστ έλεγα ό μπέμπης  και όντως είναι αγόρι 

Γερά πάνω από όλα 

Στην αυχενικη μας ειπε μαλλον αγορακι...την δευτερα που θα παμε παλι μας ειπε θα ξερουμε σιγουρα!Εγω δεν εχω καθολου ενστικτο αγχωνομουν απλα να ειναι ολα καλα!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσιααα!!

Συμφωνα με τον  γιατρο μου ειμαι 2 εβδομαδων...βασικα ειδαμε μονο μια κουκιδα που ηταν ο σακος!! Ο γιατρος μας ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα αποβολης, αλλα εγω ειμαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα!!

Αυτο που σκεφτομαι και τρελαινομαι(με την καλη εννοια) ειναι οτι δεν μπορω να φανταστω ενα πλασματακι που να μας μοιαζει...μου φαινεται τοοοοοοσο περιεργο!!❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχα σε ευχαριστώ Ελπίδα μου..σε εμένα δεν είναι λόγω ηλικίας είναι γιατί θέλω να τα ψειρίζω όλα μου φαίνεται..😆όχι ότι είναι κακό κάποιος να τη κάνει..αλλά με άγχωσε πολύ να ψάχνω κάτι από τη στιγμή που η αυχενική μου ήταν σούπερ..δηλαδή και μόνοι τους μου το είπαν ότι το ιστορικό μου δεν είναι απαραίτητος λόγος..ο μόνος λόγος είναι για να νιωσουν οι γονείς καλά..αλλά εγώ στη προκειμένη αγχώθηκα άσχημα.. είναι πανάκριβη επίσης εξέταση,,δηλαδή σε σχέση με αυτά που μου ανέφεραν τα κορίτσια παραπάνω εμάς μασ ζήτησαν 550 για τη μέση κατηγορία και 750 για τη τρίτη..αλλά δεν είναι τα λεφτά..να τα δώσω για το παιδί μου..είναι ότι θέλω και έχω ανάγκη να νιώσω επιτέλους ότι όλα πάνε καλά..θα περιμένω και την β επιπέδου που είναι σε λίγο καιρό και έχει ο Θεός.. καλέ τι 35 -36 χρονών..μια φίλη μου 40 χρονών γέννησε το πρώτο της παιδί κιόλας..της είπαν να τη κάνει αλλά τελικά δεν τη έκανε και τώρα στο 2ο δεν ασχολήθηκε καθόλου..και όλα καλά..μας έχουν πρήξει πια με την ηλικία...🤣
    • Κορίτσια μου τι κάνετε? Εμείς σήμερα είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πω πως συνήλθε η μικρή.  Περάσαμε δύσκολα γιατι της κράτησε πολλές μέρες το μπούκωμα και από τις πολλές μυξες που κατέβαιναν είχε βηχα σε σημείο να κάνει εμετο. Το καλό ήταν πως καθάριζε και δεν κατέβηκαν πιο κάτω. Αύριο είχαμε εμβόλιο αλλά το μεταθέσαμε την επόμενη Πέμπτη. Έχουμε βάλει και μεσημεριανό και μέχρι στιγμής το τσακίζει. Σήμερα την ζυγισα από περιέργεια καθώς με το μπούκωμα δεν έτρωγε καλά και εχει χάσει 100 γραμμάρια.  Εσείς τα νέα σας?   
    • Εγώ καταλαβαίνω τι λες. Μια κοινή προσέγγιση σε όλα. Και μια αυστηρότητα βλέπω εγώ, μην και δεν κατάλαβε κάτι, να το βγάλουμε προβληματικό. Κι εμένα μου έκανε δυσάρεστη εντύπωση όταν απ' τις εγγραφές ήδη μας ξεκαθάρισαν ότι τα παιδιά πρέπει να είναι πλήρως αυτόνομα ως δια μαγείας, δίχως καν χρόνο προσαρμογής. Και όταν το συζητούσα στη Διευθύντρια, αντί να με καθησυχάσει μου έλεγε ότι σε μια τάξη με 20 παιδιά, η νηπιαγωγός κάνει μάθημα και δεν μπορεί να δείξει προσοχή στο καθένα ξεχωριστά. Μάλιστα μου είχε προτείνει να αιτηθώ παράλληλη στήριξη, αν θεωρώ ότι το παιδί μου χρειάζεται τόση βοήθεια στην αυτοεξυπηρέτηση. Αν δεν μπορεί ν' ανοίξει το φαγητοδοχείο της πχ. το πρόβλημα το έχει το παιδί ή το φαγητοδοχείο ή εμείς ως γονείς που δεν κάνουμε εξάσκηση. Να του δείξουν εκεί επιτόπου σε πραγματικό χρόνο, έστω στην αρχή, δεν παίζει; Εδώ βοηθάμε παιδιά Δημοτικο΄υ και Γυμνασίου, διαρκώς από πάνω τους να τους δείχνουμε και να θυμίζουμε το ένα και το άλλο, στα 4χρονα θα εξαντλήσουμε την αυστηρότητα;  Εγώ δεν πολυδίνω σημασία πια. 
    • Όχι απαραίτητα, γενικά θεωρώ πως μετά τις 36 εβδομάδες είσαι στο περίμενε. Οπως σου είπα δεν ξέρω την αίσθηση του τοκετού κλπ. Στα δίδυμα πχ τη μέρα που πήγαινα να γεννήσω με πέθαινε η μέση μου. Στον καρδιοτοκογραφο έδειχνε 100% στις συσπάσεις αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα πέρα από τον πόνο στη μέση.. Όταν είναι να έρθουν θα έρθουν μωρέ..😍😍
    • Με το καλό το μωράκι σου 🩷 θα σου μιλήσω με βάση την δική μου εμπειρία που είμαι τριτότοκος.    ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει  ακόμα κ με κοιλιά κάτω, με διαστολή, με εξαλειμμένο τράχηλο δεν γίνεται κανένας ούτε καν ο γιατρός να σου πει με σιγουριά! ✌🏻🎈😆  όταν είσαι πρωτότοκος σαφώς επειδή είναι η πρώτη φορά που το σώμα βιώνει τη διαδικασία υπάρχει άγχος γιατί δν ξέρεις πως θα έρθει (το πρώτο μου το έκανα στα 23 κ η μαμά μου μακριά σε άλλη χώρα κ είχα το άγχος γιατί δεν ήξερα αν θα καταλάβω ότι γεννάω 😂😂😂) γελάω τώρα γιατί ξέρω, ενώ πριν είχα ακριβώς τα ίδια άγχη με εσένα.  Όλα μου τα παιδάκια τα γέννησα μετά τις 40 εβδομάδες αν κ έλεγα δεν γίνεται δεύτερο τρίτο παιδί θα έρθει πιο νωρίς.. σε κάθε μα κάθε παιδί είχα άλλα συμπτώματα άρα μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι καμία γέννα δεν είναι η ίδια.  3 παιδιά 3 διαφορετικές γέννες.    Όμως είναι φυσιολογικό και μάλιστα πάρα πολύ καλό το σώμα σου να σου δίνει σημάδια κ εσύ να βοηθάς το σώμα σου να προχωρήσει. Έτσι θα γλιτώσεις αναίτιες επεμβάσεις από γιατρούς κ προσωπικό.   Εσύ να προετοιμάζεσαι να κάνεις ασκήσεις, περπάτημα κτλ κτλ κ να έχεις εμπιστοσύνη στο σώμα σου γιατί το σίγουρο είναι ένα. Όλα τα μωρά κάποτε (είτε στις 37-38-39-40-41-42 εβδ) γεννούνται. 🩷   Σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν (μια τόσο κοινότυπη ευχή αλλά πραγματικά τόσο ουσιαστική) και σε όσες αναμένετε με το καλοοο Κ γερά μωρά ✌🏻🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...