Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Εγω είμαι εδώ Κατερίνακι...σας διαβάζω οποτε μπορώ... εισαι καλα???

Σου εύχομαι ολα να πανε καλα αυτη τη φορα! Οχι πια δάκρυα λύπης, μονο χαρας για ολες μας...

Μια χαρα ειμαι κοπελα μου!!εσυ τι κανεις??σε τι φάση εισαι τωρα?

σ´ευχαριστω πολυ γλυκια μου..ποσο πολυ θελω να κλαίμε ολες σε λιγο καιρό απο χαρα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Μια χαρα ειμαι κοπελα μου!!εσυ τι κανεις??σε τι φάση εισαι τωρα?

σ´ευχαριστω πολυ γλυκια μου..ποσο πολυ θελω να κλαίμε ολες σε λιγο καιρό απο χαρα!!!!

36η μέρα και δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα............ ο κύκλος  μου είναι το ανώτερο 33 ημερών, δηλαδή 34η αδιαθετώ..αν δεν μου έρθει έως αύριο θα πάω για χοριακή...τρέμω αλλά πρέπει να πάω! Γενικά αυτή τη φορά δεν ήθελα με τίποτα να κάνω ούτε τεστ ούτε χοριακή....''φοβάμαι'' πολύ... Αλλά πρέπει να φανώ δυνατή και να πάω, έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί...Από συμπτώματα.....κάτι ενοχλήσεις χαμηλά αλλά όχι κάτι το "καραμπινάτο"... επίσης, όλο νιώθω οτι κάτι τρέχει και όλο στη τουαλέτα βρίσκομαι..κουράστηκα να κατεβάζω βρακάκι χαχαχα....(το διακομοδώ λίγο...)

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Petalouditsa28 είπε:

36η μέρα και δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα............ ο κύκλος  μου είναι το ανώτερο 33 ημερών, δηλαδή 34η αδιαθετώ..αν δεν μου έρθει έως αύριο θα πάω για χοριακή...τρέμω αλλά πρέπει να πάω! Γενικά αυτή τη φορά δεν ήθελα με τίποτα να κάνω ούτε τεστ ούτε χοριακή....''φοβάμαι'' πολύ... Αλλά πρέπει να φανώ δυνατή και να πάω, έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί...Από συμπτώματα.....κάτι ενοχλήσεις χαμηλά αλλά όχι κάτι το "καραμπινάτο"... επίσης, όλο νιώθω οτι κάτι τρέχει και όλο στη τουαλέτα βρίσκομαι..κουράστηκα να κατεβάζω βρακάκι χαχαχα....(το διακομοδώ λίγο...)

Να μην αδιαθετησεις βρε  για 9 μήνες... 

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου, και εμένα σήμερα που ήταν να έρθει άφαντη (ευτυχώς)  αλλά επειδή πριν 6 μερες πήρα την αρνητικαρα μου τώρα δεν έχω και άλλα τεστ (ευτυχώς)  δεν θέλω να πάω να πάρω.. Είπα θα περιμένω να περάσουν κάποιες μέρες.  

Έτσι σε θέλω δυνατή ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι θετικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου, και εμένα σήμερα που ήταν να έρθει άφαντη (ευτυχώς)  αλλά επειδή πριν 6 μερες πήρα την αρνητικαρα μου τώρα δεν έχω και άλλα τεστ (ευτυχώς)  δεν θέλω να πάω να πάρω.. Είπα θα περιμένω να περάσουν κάποιες μέρες.  

και εσύ το ίδιο.... να μη ξαναδούμε ούτε σταγόνα αίματος....ήρθε και για σένα η ώρα ε??? Κράτησέ μας ενήμερες.....ελπίζω να μη σου έρθει ούτε εσένα και να είσαι εγκυούλα.......

ξέχνα εκείνο το αρνητικό τεστ! ξεχνα το!!! και εγώ το έβγαλα από το μυαλό μου αυτό που είχα κάνει πριν 7 μέρες.......ήταν πολύ νωρίς ξέχασε το..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Petalouditsa28 είπε:

και εσύ το ίδιο.... να μη ξαναδούμε ούτε σταγόνα αίματος....ήρθε και για σένα η ώρα ε??? Κράτησέ μας ενήμερες.....ελπίζω να μη σου έρθει ούτε εσένα και να είσαι εγκυούλα.......

ξέχνα εκείνο το αρνητικό τεστ! ξεχνα το!!! και εγώ το έβγαλα από το μυαλό μου αυτό που είχα κάνει πριν 7 μέρες.......ήταν πολύ νωρίς ξέχασε το..

Να μην έρθει ποιος την κάλεσε...  θα σας κρατήσω ενήμερες...  εάν δεν έρθει σε 5 μερούλες θα κάνω τεστ.  Αλλιώς θα πω έφαγα την ήττα μου... ;-) πώς νιώθεις εσύ κοπέλα μου ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Αχ..κοριτσακι μου πολυ ενθαρρυντικό το οτι δεν εχει έρθει..Ναι αγαπη μου,μαζεψε δυνάμεις και πήγαινε..οπως το ειπες ακριβως..το αποτέλεσμα εχει κριθεί..οποτε αν δεν εχει προκυψει(τωρα,γιατι ουτως η άλλως θα προκύψει πολυ συντομα!) θα πρεπει να το ξερεις για να μιλήσεις με τον γιατρό σου!Ευχομαι ολόψυχα,αυτη τη φορά,να εχεις ενα μικρό σπορακι στην κοιλιτσα σου..που να χει "ριζώσει" καλα..και σε 9 μήνες να κρατήσεις το πεταλουδακι σου αγκαλίτσα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Να μην έρθει ποιος την κάλεσε...  θα σας κρατήσω ενήμερες...  εάν δεν έρθει σε 5 μερούλες θα κάνω τεστ.  Αλλιώς θα πω έφαγα την ήττα μου... ;-) πώς νιώθεις εσύ κοπέλα μου ??

προσγειωμένη νιώθω......φοβάμαι να ελπίζω, να χαρώ... και όσο δεν έχω καραμπινάτα συμπτώματα απογοητεύομαι περισσότερο......Όσο και να διαβάζω οτι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική το μυαλό μου είναι κολλημένο στο ότι εγκυμοσύνη σημαίνει ναυτίες, ζαλάδες, πόνοι περιόδου, πρησμένο στήθος.......

εεε και εγώ δεν έχω κανένα απο αυτά...μόνο μικροενοχλήσεις στη κοιλιά και το στήθος ατάραχο.......οπότε προσγειώνομαι απότομα αν καμιά φορά σκεφτώ...μωρε λες??????

Δε ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...εσυ νιώθεις τίποτα?

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλημερα ομορφηηηηη!!!δεν εχει έρθει ε???να μην τολμήσει πες της!!θα χει να κανει μαζι μου!!?,αχχχχχ..τι καλα..μεχρι στιγμής δλδ αναμενουμε νεα απο τρεις..εσενα,το πεταλουδακι μας..και την Ρενάτα..Ειναι καμια αλλη βρε κοριτσια σε αυτη την σπαστική φάση??? @peacockακι μου που χάθηκες κοριτσακι μου?? @mommy86 πως εισαι?τι κανεις???

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Αχ..κοριτσακι μου πολυ ενθαρρυντικό το οτι δεν εχει έρθει..Ναι αγαπη μου,μαζεψε δυνάμεις και πήγαινε..οπως το ειπες ακριβως..το αποτέλεσμα εχει κριθεί..οποτε αν δεν εχει προκυψει(τωρα,γιατι ουτως η άλλως θα προκύψει πολυ συντομα!) θα πρεπει να το ξερεις για να μιλήσεις με τον γιατρό σου!Ευχομαι ολόψυχα,αυτη τη φορά,να εχεις ενα μικρό σπορακι στην κοιλιτσα σου..που να χει "ριζώσει" καλα..και σε 9 μήνες να κρατήσεις το πεταλουδακι σου αγκαλίτσα!!!!

Πόσο θα ήθελα να είχα το μικρό μου πεταλουδάκι στη κοιλίτσα μου.........αλλά φοβάμαι να το πιστέψω....ουφ.......αυτές τις μέρες δε κοιμάμαι καλά, ξυπνάω χαράματα.... Αύριο θα πάω όμως! Δε πρέπει να το αναβάλλω άλλο! θα είμαι δυνατή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Πόσο θα ήθελα να είχα το μικρό μου πεταλουδάκι στη κοιλίτσα μου.........αλλά φοβάμαι να το πιστέψω....ουφ.......αυτές τις μέρες δε κοιμάμαι καλά, ξυπνάω χαράματα.... Αύριο θα πάω όμως! Δε πρέπει να το αναβάλλω άλλο! θα είμαι δυνατή!!!

Αφιερωμενο.... χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Καλημερα ομορφηηηηη!!!δεν εχει έρθει ε???να μην τολμήσει πες της!!θα χει να κανει μαζι μου!!?,αχχχχχ..τι καλα..μεχρι στιγμής δλδ αναμενουμε νεα απο τρεις..εσενα,το πεταλουδακι μας..και την Ρενάτα..Ειναι καμια αλλη βρε κοριτσια σε αυτη την σπαστική φάση??? @peacockακι μου που χάθηκες κοριτσακι μου?? @mommy86 πως εισαι?τι κανεις???

Όλα καλα κορίτσια!

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσουδια μου,μου λείψατε!!!Αν ειναι @Petalouditsa28 να μην κοιμάσαι απο τωρα,τι θα γίνει οταν αρχίσουν τα ξενύχτια????ολα καλα θα ειναι..νομιζω πως πρεπει μονο να επικεντρωθούμε στο ποσο πολυ το θελουμε το μωράκι να μας έρθει..ολες τις άλλες σκέψεις και τα συμπτώματα και τα "συμπεράσματα" βάση συμπτωμάτων,πρεπει να βρούμε ενα τροπο να τα παραγκονισουμε!!!Αυτο για μενα ειναι το πιο δύσκολο,που θελει δουλεια..τα μωρά μας θα έρθουν..απλα επειδη άλλος αποφασίζει ποτε,θα πρεπει να εχουμε υπομονή και επιμονή και θα τα καταφέρουμε!!!!

Δημοσίευση

@Petalouditsa28 μου ναυτίες και ζαλάδες είναι συνήθως μετά την 6η βδομάδα τουλάχιστον! Κάποιες κοπέλες, όπως και η αδερφή μου δεν είχε τίποτα από όλα αυτά.. Καραμπινάτα συμπτώματα σε αυτή την φάση δεν υπάρχουν! για την ακρίβεια έχεις το μοναδικό καραμπινάτο σύμπτωμα! Καθυστέρηση! είναι και το μόνο στο οποίο πρέπει να βασιζόμαστε, μαζί με τη θετική χοριακή! Αντε με το καλό! @Παρασκευαιδου θετικό τεστ 6 μέρες πριν που να δεις βρε παιδάκι μου! Τι κυοφορείς 6δυμα! Άντε κορίτσακια μου με το καλό να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Lisaki 80 είπε:

@Petalouditsa28 μου ναυτίες και ζαλάδες είναι συνήθως μετά την 6η βδομάδα τουλάχιστον! Κάποιες κοπέλες, όπως και η αδερφή μου δεν είχε τίποτα από όλα αυτά.. Καραμπινάτα συμπτώματα σε αυτή την φάση δεν υπάρχουν! για την ακρίβεια έχεις το μοναδικό καραμπινάτο σύμπτωμα! Καθυστέρηση! είναι και το μόνο στο οποίο πρέπει να βασιζόμαστε, μαζί με τη θετική χοριακή! Αντε με το καλό! @Παρασκευαιδου θετικό τεστ 6 μέρες πριν που να δεις βρε παιδάκι μου! Τι κυοφορείς 6δυμα! Άντε κορίτσακια μου με το καλό να πάνε όλα καλά!

entaksei pethana apo ta gelia me to sxolio auto..na sai kala mou eftiakses thn mera...se euxaristw polu!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

molis ths to eipa...euxomai na se akouse! xaxaxa...

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

ti teleia fwtografia pou ebales!!! xaxaxa...na faw egw ...ti mallakia einai auta!!!

Δεν είμαι πολύ με τα αγορακια αλλα αν τυχει να κανω αγορακι θα ηθελα ενα τετοιο... είναι πολύ γλυκας με τα μαλλακια του!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Δεν είμαι πολύ με τα αγορακια αλλα αν τυχει να κανω αγορακι θα ηθελα ενα τετοιο... είναι πολύ γλυκας με τα μαλλακια του!

apisteutos einai!!! bre oti kai na nai den me noiazei!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η peacock είπε:

Όλα καλα κορίτσια!

Καλησπέρα κ απο μένα κορίτσια μου!! Κι γω ειμαι στην αναμονή!! Περιμενω περιοδο μεχρι την Κυριακή αλλα ειμαι σιγουρη ότι θα έρθει μπορει κ νωρίτερα γιατί  αυτο το μηνα ενώ εκανα τεστ ωορρηξίας δεν την βρηκα.. όποτε δεν ξερω τι γίνεται.. ούτε πρησμένο στήθος.. ούτε συμπτώματα .. ούτε τιποτα.. κανω κ μετακόμιση κ αλλάζω σπιτι κ γίνεται της τρελής με τις δουλειές που εχω.. κουράζομαι αρκετά όποτε ούτε καν το βοηθάω.. τι να πω.. σιγουρα παω για τον επόμενο μηνα εγω.. ελπιζω να τα καταφέρουμε τον επόμενο τουλάχιστον ολες μας επιτέλους!! Τωρα έβλεπα στη Μενεγακη ενα θέμα που ειχε για ανάδοχη παιδιών.. κ έβλεπα παιδάκια .. πατούσακια μωρών.. Αχ Θεέ μου τρελαίνομαι... θελωωωω τοσοοοο πολυ κι γω να εχω το μωράκι μου... χθες πήγα μάρκετ κ ειδα μια κοπέλα περίπου 5 μηνών κ ξετρελαθηκα.. έπιασα αμεσως την κοιλιτσα μου κ αναρωτιόμουν εγω ποτε θα εχω φουσκωμένη κοιλιτσα;;; ας μην χάνουμε την πίστη μας.. λεω μόλις μου έρθει περιοδος να ξεκινήσω παλι για σπερματέγχυση.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πφφ.. δυστυχώς είναι ζαριά. Αυτό μας είχε πει ένας από τους διάφορους γιατρούς. Σε άλλους κάθεται σε άλλους οχι τόσο ευκολα ή έρχεται όταν πραγματικα είναι η ωρα. Να ρωτήσω, είναι απαραίτητη η λήψη του φαρμάκου αυτού; 
    • Κοπέλα μου εμένα με ενοχλούσαν έτσι και στις δύο εγκυμοσύνες με ενοχλούσε δλδ και το σουτιέν που ακουμπούσε ή το σφουγγάρι στο μπάνιο για να καταλάβεις..έχεις και καθυστέρηση;; τώρα μήπως εσύ το ζορισες όταν έβγαζες δεν ξέρω..
    • Κορίτσι μου, εγώ είμαι αρραβωνιασμένη με τον καλό μου και γενικά και οι δύο δεν είμαστε για γάμους και πανηγύρια. Ναι θα κάνουμε ένα σύμφωνο, λογικά όταν έρθει το μπεμπέ για πρακτικούς λόγους γιατί κι οι δυο νιώθουμε παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Τώρα τι να πω μπορεί να μου γυρίσει και αύριο να θέλω γάμο η να κάνουμε γάμοβάφτιση, δεν ξέρω αλλά για την ώρα είμαστε οκ. Θέλω να πω δεν παίζει ρόλο αν έχετε αποφασίσει ότι είστε μαζί και πορευεστε μαζί. Αν όμως εσύ θες γάμο τότε να το πεις.  Από κει και πέρα, έχει σημασία να υπάρχει αλληλουποστηριξη. Οι άντρες πολλές φορές δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και καλώς η κακώς εμείς τα περνάμε όλα, αυτοί έχουν άγχος και ανησυχία με άλλον τρόπο. Σημασία έχει να νιώθεις ότι σε αγαπάει, σε φροντίζει, σε καταλαβαίνει. Κι ας μην αντιδράει πάντα όπως εσύ θες. Μίλα του πες πως νιώθεις, εγώ δεν τον αφήνω σε ησυχία, μιλάω πολύ λέω τις σκέψεις μου και θέλει βέβαια κι ο ίδιος να κάνουμε δουλίτσα σωστή. Αλλιώς ποιο το νόημα να κάνουμε οικογένεια.  Από τη στιγμή που το θέλετε κι οι δυο και είναι συνειδητή απόφαση, το πώς αντιδράει εκείνος απλά μπορεις να του μιλήσεις, να σου μιλήσει κι εκείνος. Μερικές φορές κι εμείς παρεξηγουμε συμπεριφορές μέσα στην ανησυχία και την επιθυμία μας για ένα μωρό.   
    • Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Θα ήθελα τα φώτα σας! Κάναμε απότομο αποθηλασμό με τη μικρή μου (13 μηνών). Θηλαζαμε μόνο πριν από κάθε ύπνο και φυσικά στις βραδινές αφυπνίσεις. Και τους κόψαμε όλους. Τις 2 - 3 πρώτες μέρες έβγαζα γάλα με το χέρι τόσο ώστε να μην πονάω. Τώρα (8 μέρες μετά) βγάζω ανά 3 μέρες και αν χρειαστεί. Το θέμα μου είναι ότι με πονάνε οι θηλές μου. Με πονάνε σε σημείο να με ενοχλεί. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορεί να είναι υποψία εγκυμοσύνης; (Δεν χρησιμοποιούμε προφύλαξη αλλά δεν ολοκληρώνει ενδοσκοπικά) Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Και πάλι καλή χρονιά με υγεία!!!
    • Μιλησα με την ενδοκρινολογο μου τωρα μου ειπε ειναι μια χαρα ολες οι εξετασεις του θυροειδη κ να επαναλαβω μονο την tsh σε ενα μηνα μηπως δωσουμε μια ωθηση με ενα μικρο χαπακι αλλα δε το χρειαζομαι απαραιτητα.. Ο γυναικολογος μ ειπε μολις οτι ειναι φυσιολογικη η καθυστερηση απο το glugophase μεχρι να το συνηθισει π οργανισμος κ να περιμενω καμια βδομαδα ακομη...   μονο γερα νευρα??? Εχουμε βγει εκτος οριων!!! Υπςρχει κανεις εκει πανω να ακουει τς προσευχες μας?!!! Κ αν υπαρχει μας ξεχναει εμας? Τ καναμε κατι δλδ???!!!! Ποσες φορες να ξερες εχω πει π παει κ ο θεος κ δινει παιδια σε αυτες π τα πετανε δε τα θελουν τι να πω πια....ειμαι σε συγχηση αληθεια λεω θα μπει το 25 φωτεινα π θα παει???!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...