Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, @Rena92 Εύχομαι να αυξηθεί κι άλλο η τιμή κοπέλα μου θετική σκέψη και ολα θα πάνε καλά ♥️ αναμένουμε την χοριακή σου.. @Evaki- Καλως ήρθες στην ομάδα κοπέλα μου κι εγώ νέο μέλος είμαι και όλα τα κορίτσια είναι προθυμα να βοηθήσουν με δικές τους εμπειρίες η μια την αλλη για μενα προσωπικα ειναι μια παρηγοριά αυτή η ομαδική και όλα τα κορίτσια καθώς βλέπω μεγαλη στηριξη και θετική ενέργεια απ’ όλα τα κορίτσια ακόμη κι αν κάποια από αυτά έχουν βιώσει την απώλια.. έχουμε 3 χρόνια διαφορά κι εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω παιδάκι το προσπαθώ κι εγω και σκεφτομαι θετικά σε αυτο το κομμάτι.. ευχομαι μεσα από την καρδιά μου πολύ συντομα να τα καταφέρεις.. @Elli13 Μπραβο κοπέλα μου πολύ ευχαριστα νέα μην σε ανησυχεί το ινωμυωματακι για να σε καθυσηχασε ο γιατρός δεν επιρεαζει πουθενά.. 
    • @Elenaki_ κι εσυ δν ειχες σμρ γιατρο;; πες μας τα νεα σου οποτε βρεις χρονο! ❤️
    • Σε αλλα νεα σμρ ειχα γυναικολογο!!! 😀 Οι ζουζουνες ειναι πολυ καλες σε βαρος!!! 1890 η μικρη μας κ 2230 η τσουπωτουλα μας!!! Με περιθωριο αποκλισης παντα... Παντως ειναι πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος!! Απο εδω κ περα θ μας βλεπει καθε εβδομαδα κ κλεισαμε ολα τα ραντεβου ως το φεβρουαριο. Μακαρι να φτασουμε ως εκει κ μακαρι να αντεξω 🤣🤣 γτ καταλαβαινετε οτι με μωρα π ζυγιζουν ηδη 4100 αθροιστικα, οσο περνανε οι μερες θα βαραινω ολο κ πιο πολυ.. 😩 Με ζυγισε κιολας κ ειμαι +10κιλα απ τον 1ο υπερηχο, οποτε ολα καλα! Τωρα να δουμε ποσα θ παρω π σχεδον ολη μερα καθομαι κ τωρα π σταματησα τη δουλεια ολο κτ τσιμπολογαω 🫣😇
    • Ευχαριστω Μικυ μου!!!!🫶❤️😊  Η μια κοιλιτσα ειναι πιο ομορφη απ την αλλη γτ εχουν μεσα τα θαυματακια μας!!!!! 🥹 αχ κοριτσια τι ευτυχια ειναι αυτη!!! 🥰 Ωρες ωρες νιωθω θα σπασει η καρδια μου απ την ευτυχια που ζουμε τους τελευταιους μηνες... Η παναγια να ειναι μαζι μας ως το τελος κ να φυλαει τα κουκουνια μας κι εμας!!!🙏🧿
    • Η αλλαγη πλευρας τις τελευταιες εβδομαδες ειναι πολυ δυσκολη... ετσι οπως κοιμαμαι στο πλαι, οι μικρες νιωθω να τσουβαλιαζουν οποτε ειναι μεγαλη προκληση να γυρισω απ τη μια πλευρα στην αλλη!!😅 κ ευτυχως εχω κ μαξιλαρι εγκυμοσυνης π μου δανεισε η φιλη μου κ με βοηθαει πολυ!!✌️ Ισως στον υπνο με βοηθαει οτι παιρνω μαγνησιο περιπου 1 ωρα πριν κοιμηθω... μου το συστησε ο ενδοκρινολογος κ η αληθεια ειναι οτι κανω βαθυ κ ποιοτικο υπνο!! Το μαξ π θ με αφησει ο γιατρος ειναι οι 37 εβδομαδες, δλδ 08/02!! Μακαρι ν φτασουμε ως εκει!!!🙏🤰🧿💞 Τπτ δν εμεινε Ελενα μουυυυυ!!!! 🥹🤩☺️🥹 Πωωω!!! Κυριολεκτικα μετρας μερες πια γ ν παρεις αγκαλια το κοριτσουδι σας!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...