Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τέλεια βρε κοριτσάκι μου!! 😍😍😍 Οπότε μπορείς να ηρεμήσεις και εσύ με το τράχηλο... Είσαι και 36η πλέον!! Τελική ευθεία!!! Τη μικρή πως την είδε;!! Πόσο στην έβγαλε;!! Καλή αρχή και με τα nst!!! Εγώ βαρέθηκα να κάνω.. είχα 3 μεσ' την εβδομάδα!! 😅 Λες;! 🤣🤣 Πες μου ότι εσύ έχεις ετοιμάσει;!! Κατέβασα μια βαλίτσα από πατάρι αλλά δε ξέρω τι να βάλω μέσα..😅 άντε μια αλλαξία ρούχα για μένα και το μωράκι... 2-3 φορμακια για το μωρό.. Καμία πετσέτα.. νυχτικιές δεν έχω έλεγα να βάλω κανένα καλοκαιρινό φόρεμα μέσα από αυτά που βάζεις για να πάς στη παραλία φάση..(😅😅).. άντε καμία σερβιετα και "pampers" για εμένα και το μωράκι.. τι άλλο χρειάζεται;!! Παντόφλες μιας χρήσης έχω παραγγείλει για να έχουμε στο σπίτι αν τυχόν έρθει κόσμος για να βγάζουν παπούτσια, οπότε θα βάλω και ένα ζευγάρι μέσα στη βαλίτσα... Ξέρω εγώ.. δε προλαβαίνω να τα φτιάξω εκείνη την ώρα..;! @Kallia.Geo μου εσένα που σε είδα το ίδιο χαλαρή/κοσμάρα με εμένα... πότε έφτιαξες βαλίτσα..; Να το έχω ορόσημο βρε παιδί μου για να αρχίσω να αγχώνομαι από τότε..🤣🤣🤣 Και εντωμεταξυ να κάνω μια χαζή ερώτηση επειδή λέγατε σε κάποια φάση για ρούχα εξόδου από το μαιευτήριο.. δε κάνει να φορέσουμε τα ίδια ρούχα με αυτά που μπήκαμε στο μαιευτήριο;!! Γιατί έλεγα να βάλω τα ίδια..😅😅
    • Εγώ όχι.. και σκέφτομαι..θα γεννηθεί  σίγουρα μετά τις 20/2.. πόσο θα βγει με πολύ κρύο? Μετά θα μεγαλώσει κιόλας σε μέγεθος..
    • Είχα ρωτήσει εγώ ορθοπεδικο  πριν ένα μήνα για τον καρπιαιο..δεν μπορούν να κάνουν κάτι εν μέσω εγκυμοσύνης.. βάζεις το ναρθηκακι, πάγο κ ίσως φυσικοθεραπεια..αν σου μείνει  μετά τον τοκετό  θα σου πει να σε δει..αλλά σε όλες φεύγει  μετά.. 
    • Καλησπέρα!! Και εγώ αγόρασα αυτά που λες..και μου λείπουν αυτά που λες! Χαχα..αα εγώ πλυντήρια,κλπ λέω για Φεβρουάριο..ναι κ εγώ που είχα μεγάλο στήθος από πριν..σχεδόν νιώθω να μην αλλάξει.. 
    • Ελα είναι πολύ καλό το τεστ σου κάνε και αύριο αν έχει πέσει αυτό είναι το θετικό αν αύριο είναι πιο έντονη είναι το αυριανό  επαφες βουρ 😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...