Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας!θα ηθελα την γνωμη σας,ειμαι νεα στο φορουμ και εχω εδω και 5-6 μερες αναγουλες το πρωι αφου εχω φαει κατι,αισθανμαι ρισμενο το στηθος,υπνηλια και κουραση ,οπως επσης και πονοκεφαλους,δεν εχω καθστερηση ακομα μιας και μεριμενω να αδιαθετησω γυρω στης 10/9(δεν εχω σταθερο κυκλο αλλα με αποκλιση 5 ημερων)εχω αλλο ενα παιδακι 4,5 ετων και θελουμε με τον συζηγο αλλο ενα)ποια ειναι η γνωμη σαςπιστευετε μπορει να ειμαι εγκυος;ευχαριστω που και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο!!!!!:confused:

Δημοσίευση

Καλως ήρθες και να χαιρεσαι το παιδακι που έχεις. Μάλλον περιμενεις στις 10/10 περίοδο ή περίμενες10/9 όπως γράφεις κ εχεις τόση καθυστερηση;; Αν το δευτερο το πιό πιθανο να είσαι αλλιώς νομίζω είναι ννωρίς για τετοια συμπτώματα τοσες μερες πρίν. Εκτός κ αν εμεινες απο τον προηγούμενο κύκλο έγκυος. Δέν ξέρω... Σουευχομαι πάντως να γίνει γρήγορα αυτό που ποθείς!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ριακι είπε:

Ελπιζω και ευχομαι να μην ερθει η ακατανομαστη!!!!!ειχα περιοδο 10 με 13/9 και ειχαμε επαφη στης 19/9!!!!!τι λες παιζει να ειμαι;

κοριτσι μ κ εγω 8 με 9 περιμενω.νόμιζω ειναι πολυ νωρις γ συμπτωματα!!τουλαχιστν εγω δ εχω κανενα!!ευχομαι παντωςνα γινει τ θαυμα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η ριακι είπε:

Τωρα οχι!εχω την μικρη μου!!!!!!!βλεπεις την αποκτησαμε μετα απ 7 βασανιστικα χρονια και με μια αποβολη πρι την μικρη μου και μια περσι τον μαρτη!!!!!εσυ;

αχ να σ ζησει κοριτσι μ!!λυπαμαι γ αυτα π περασες!!τουλαχιστν εχεις ηδη ενα παιδακι!!αυτο να σ δινει δυναμη!!ναιδουλευω καθε μερα 9 ωρες..αλλα τ μυαλο μ εκει...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ριακι είπε:

Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!!!!!!!σε καταλαβαινω......ξερω πως νιωθεις!!!!!!ευχομαι να σου ερθει το μωρακι γρηγορα!!!!!!θελω τοσο πολυ αλλο ενα μωρακι!!!!!!

σε ευχαριστω κ εγω στ ευχομαι ολοψυχα!!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημερα. Και εγω περιμενω κοντα στις μερες που περιμενετε και εσεις...10 με 12/10.... και εγω το σκεφτομαι συνεχεια... δεν ειναι οτι εχω αγχος με αυτη καθ αυτη την εννοια του αγχους..ειναι τρομερη ανηπομονησια!!! Ευχομαι να εχουμε σπορακι στη κοιλιτσα μας κοριτσια...ποσο πολυ το ευχομαι...  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• καλησπέρα σε όλες και καλη χρονιά. Εχω παρα πολυ καιρο να γραψω αλλα με καποιες μιλαμε καθημερινα και γνωριζουν ολη την πορεια μας.  19,12 εκανα εμβρυομεταφορα με 2 πολυ καλα εμβρυα 1 4αα και 1 4αβ, απο δότρια 25 ετών. 30.12 1η χοριακη 695.1, 1.1 2η χοριακη 2114.6 και 3.1 3η χοριακη 5114,6 . την Πεμπτη 8.1 καναμε τον πρωτο υπερηχο. 2 σακοι απο 7 χιλιοστα ο καθενας και 2 λεκιθικικοι ασκοι. Η εικονα ηταν αψογη και ο γιατρος παρα πολυ ευχαριστημενος. Την παρασκευη ξαφνικα το απογευμα για κανα 3ωρο ειχα αιμορραγια ( εχοντας παρει σαλοσπιρ ακριβως την ωρα που ειδα το αιμα). ο γιατρος ηταν ψυχραιμος κ μας ειπε οτι δεν χανονται τα μωρα ετσι , οτι τα κανουν αυτα οι διδυμες κυησεις κ να μην φρικαρω,να κοψω το σαλοσπιρ και να παω κανονικα στο προγραμματισμενο μας ραντεβου 21.1 ( στα γενεθλια μου!!!) να ακουσουμε καρδουλες. Απλα ξεκουραση,οχι υπερβολες.σπιτι κλπ. Από τοτε δεν ξανα ειδα αιμα βεβαια ,αντε καμια σταγονα καφε το οποιο ομως ξερω ειναι τα υπολειμματα. Το αγχος εχει χτυπησει ταβανι΄.Φοβαμαι ενω ολα πηγαινανε τελεια μηπως εγινε κατι και τα εχασα.Αλλα κ αυτος ο γιατρος δεν θα ζηταγε να κανω υπερηχο αν φοβοταν για κατι?ολοι μου λενε οτι θα πανε ολα καλα και συμβαινει αλλα εγω τρεμω.τοσο σκατο (συγγνωμη κιολας) εχουμε φαει και πρωτη φορα πηγαινανε ολα τοσο καλα!
    • Κοριτσια ο πλακουντας σε εσας εχει αρχισει να γερναει; Σε εμενα εχει ξεκινησει και γερναει και ανησυχω.
    • Ααα ωραία έκανες και την καμπύλη μια χαρά ξεμπέρδεψες  Μια χαρά είσαι +4 κιλά εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έπαιρνα συνολικά 11-12 κιλά μέχρι να γεννήσω και είμαι ήδη +8 και έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου μέχρι να γεννήσω αρχές Μαΐου  Και εμένα τα κορίτσια ήταν «μικρότερες» αλλά όλα καλά .. επειδή έκανα και αργά ωορρηξία συνήθως ήταν μια βδομάδα πίσω η ανάπτυξη τους αλλά και εγώ με τον άντρα μου είμαστε μικρόσωμοι 😂
    • Ναι αυριο θα παω το πρωί για β επιπέδου θα σας στείλω και αύριο τα νέα μου  Άσε εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την διατροφή στην εγκυμοσύνη.. το ζάχαρο νηστείας μου το πρωί είναι πολύ καλό 83-86 εκεί μέσα είναι αλλά οι καμπύλες ζαχαρου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήταν καλές έχω θέμα με το ζάχαρο μετά φαγητού εκεί αν φάω όσο θέλω φεύγει  Συμπάσχω και εγώ στα ίδια είμαι  ένα σπίτι που δεν μπορώ να το κάνω σπίτι και το βράδυ η μικρή τον τελευταίο 2μηνο που μου σταμάτησε τον σερί ύπνο  Εντάξει η αλήθεια είναι πως η μετάβαση από το 1 παιδάκι στα 2 στην αρχή θα είναι λίγο κάπως δύσκολη (φαντάζομαι  και από τα 2 στα 3 που είμαι εγώ 😅) μέχρι να προσαρμοστεί και τον πρώτο παιδάκι στην νέα κατάσταση αλλά λίγο μετά από ένα διάστημα θα βρείτε τα πατήματα σας.. 🥰 το πρώτο σου παιδάκι τι ηλικία έχει ; Συγγνώμη αν το είχες ξανά πει και δεν το θυμάμαι  
    • Το doppler είναι ένα διαφορετικό είδος υπερήχου, που τσεκάρουν  τη ροή του αίματος πχ στον λώρο, στον πλακούντα, σε όργανα του μωρού (ξεχωρίζει γιατί βλέπεις τη ροή του αίματος με μπλε, κόκκινο χρώμα). Κάθε φορά που πηγαίνω κάνουμε και τύπου doppler εμείς. Αλλά στις 21 θα κάνουμε τον πιο αναλυτικό.  Και μένα το RSV μου έχει μείνει. Μόλις μπω στην 33η θα το κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...