Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ρε παιδια ειμαι σε δυλιμα....θελουμ με ολη την παρεα να παμε σε χινινοδρομικο...ειμαι 2 μηνων.ενωειτε οτι δεν θα κανω σκι.. αλλα το ξενοδοχειο εχει απο ολα τα καλα....σπα,μασαζ,εσωτερικι πισινα,σαουνα,χαμαμ κ ολα αωτα τα ωραια!!!!επιτρεποντε ομωσ????????η θα υπαρξη προβλημα??????????

Δημοσίευση

Χριστινα καλημερα.Ρωτησες τον γιατρο σου;εγω παντος ειχα παει σε τετοιο ξενοδοχειο οταν ημουν εγκυος.Το μονο που δεν μπορουσα να παω στο χιονοδρομικο κεντρο.Στην πισινα μπηκα παντος.μασαζ εκανα,αλλα ειπα πως ημουν εγκυος και προσεχαν της κινησης τους,ποιο πολυ εκανα στα ποδια.Σαουνα δεν εκανα απαγορευετε μου ειχε πει ο γιατρος.Αλλα ρωτα τον γιατρο σου καλητερα.

Δημοσίευση

Καλημέρα Χριστίνα και Χρόνια πολλά!

Αν θες τη γνώμη μου καλύτερα να μην ρισκάρεις σάουνα, πισίνα και χαμάμ...(σάουνα ξέρω σίγουρα ότι απαγορεύεται).

Η εγκυμοσύνη σου είναι μικρή ακόμα για να ρισκάρεις με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλύτερα βέβαια να συμβουλευτείς το γιατρό σου αλλά ,πίστεψέ με, καλύτερα μην το ρισκάρεις...

dev084pf___.png

  • 2 months later...
Δημοσίευση

Προγραμμάτισα και γω ένα αεροπορικό ταξίδι και ο γυναικολόγος μου είναι εναντίον. :(

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι 5 μηνών. Τι να κάνω;; Θέλω πολύ να πάω αλλά να παρακούσω το γιατρό μου;B)

Δεν διάβασα πουθενά ότι απαγορεύονται τα αεροπορικά ταξίδια.

Τι λέτε;;; :)

Δημοσίευση

Kimich έγραψε:

Προγραμμάτισα και γω ένα αεροπορικό ταξίδι και ο γυναικολόγος μου είναι εναντίον. :(

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι 5 μηνών. Τι να κάνω;; Θέλω πολύ να πάω αλλά να παρακούσω το γιατρό μου;B)

Δεν διάβασα πουθενά ότι απαγορεύονται τα αεροπορικά ταξίδια.

Τι λέτε;;; :)

Και εγώ ταξίδεψα αεροπορικώς όταν ήμουν 4 μηνών, πήγα Λονδίνο το πρωί, περπάτησα όλη την Oxford Street και γύρισα το βράδυ της ίδιας μέρας! Κανένα πρόβλημα. Μετά όταν ήμουν 6 μηνών πέταξα για Βερολίνο, πάλι δεν είχα πρόβλημα. Μάλλον ο γιατρός σου είναι λίγο συντηρητικός!!!:)

Δημοσίευση

Οταν ρωτησα τη γιατρο μου ειπε πως οι γιατροι δεν απαγορευουν συνηθως τα ταξιδια αλλα..... Εχει μεν πολλες περιπτωσεις (οι περισσοτερες)που δεν παθανε απολυτως τιποτα,υπηρξαν ομως 2 που γυρισαν...Χωρις μωρακι... Επισης λιγες με μερικη αποκολληση...:dry::huh: Δεν ξερουν αν τα συμβαντα αυτα οφειλονται στην απογειωση ή την προσγειωση...Υπαρχει επισης και μια αμφιβολια για τον ελεγχο που σου κανουν(αυτο με τις ακτινες?). Δεν υπαρχει καποιος να σου εγγυηθει πως δεν βλαπτει το εμβρυο οπως πχ οι ακτινογραφιες(?????)

Δε χρειαζεται να ειμαστε υπερβολικες και τρομοκρατημενες!Εγγυουλες ειμαστε κι οχι αρρωστες.Προσωπικα εγω αποφευγω οοοοοτι μπορει να αποφευχθει!Οποτε ΔΕΝ προκειται να ταξιδεψω με αεροπλανο μεχρι να γεννηθει η μπεμπουλα μου

Δημοσίευση

Όταν ήμουνα 5,5 εβδομάδων ταξέδεψα στην Ελλάδα και όταν ήμουν 8 εβδομάδων ταξίδεψα στη Βουδαπέστη!

Η γιατρός μου μου είπε οτι το αεροπλάνο είναι το πιο ακίνδυνο μέσο και καλύτερα να ταξιδεύω μ' αυτό παρά με αυτοκίνητο!

Αρκεί βέβαια, να μην είναι πολύ μακρινό ταξίδι και να μην έχω εγώ προβλήματα με την εγκυμοσύνη (έμετούς, ζαλάδες...)

& μάλιστα όταν είχα πάει Ελλάδα, είχα επισκεφθεί ακόμη 1 γυναικολόγο (για 2η γνώμη) και μου είπε ακριβώς τα ίδια με την πρώτη!

Δημοσίευση

όσον αφορά στα αεροπορικά ταξίδια θυμάμαι ότι ο γιατρός μου μου είχε πειο ότι η πτήση πρέπει να είναι απευθείας δηλάδή μόνο μία απογείωση και προσγείωση. Όσον αφορά στον έλεγχο μπορείς να πεις ότι είσαι έγκυος αλλά από ότι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα δεν είναι σαν τις ακτινογραφίες γιατί δεν έχει ακτινοβολία!!!

Δημοσίευση

Argi συμφωνω πως αν το ταξιδι ειναι απευθειας ειναι χιλιες φορες καλυτερα.Και επισης αν εχει διαρκεια τουλαχιστον 5-6 μερες γαι να μην ειναι "κοντα" οι "ταλαιπωριες".

Οσο για την ακτινοβολια....Δεν ξερω αν βλαπτει ή οχι και νακεις δεν μπορει να μου υπογραψει πως δε θα συμβει κατι!:dry: Επισης... αν τους η καθεμια ελεγε "ειμαι εγκυος"και δεν την "σκαναρανε" τοτε ολοι οι εμποροι ναρκωτικων θα ντυνοντουσαν "εγκυμονουσες" νομιζω!!!!:P

Τι να πω?Η αποψη μου ειναι αυτη!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Χτες έψαξα όλο το Internet και δεν βρήκα κάτι αρνητικό.Ίσως ναναι ο γιατρός μου όντος πολύ συντηριτικός.Μάλλον θα το κάνω το ταξίδι...:)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! Τα ταξιδια επιτρεπονται ειδικα με το αεροπλανο απλα πρεπει να ολα με μετρο..Φυσικα εξαρταται απο κ την εγκυμοσυνη της καθε μιας!Αλλο το ταξιδι κ αλλο η ταλαιπωρια με ποδαροδρομο κ ξεναγησεις!

Εγω δεν ειμαιδυστυχως για ταξιδια..αφου η δικερος μητρα μου σε συνδιασμο με την προσθια θεση του πλακουντα ΄΄συνιστουν΄΄την ξεκουραση μου..κ μου απαγορευουν τις μεγαλες βολτιτσες κ πολλα αλλα!:P

Το τριημερο της Καθαρας Δευτερας βεβαια πηρα αδεια απ το γιατρο μου κ ανεβηκα Θεσσαλονικη για να με δει ο γιατρος που με ξεγεννησε στο γιο μου.Πηγα με αεροπλανο και φυσικα ΔΕΝ περασα απ το μηχανημα!!

Τους ειπα οτι ειμαι εγκυος κ δεν ηθελα να περασω..Ηταν ολοι παρα πολυ ευγενικοι κ μια κοπελα μου εκανε απλο σωματικο ελεγχο.Αυτο συνεβη κ στο Βενιζελος αλλα κ στο Μακεδονια.

Γενικα οι περισσοτεροι γιατροι ειναι θετικοι στην μετακινηση με αεροπλανο απλα συνιστουν..οχι ξεσαλωματα!!!:laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα γλυκιά μου. Εγώ στον 6ο μήνα πήγα Βιέννη και μάλιστα με τις ευλογίες του γιατρού μου. Με το αεροπλάνο δεν υπάρχει πρόβλημα απλά να προσέχεις να μην πολυκουράζεσαι και εννοείται οτι τη βαλίτσα δεν θα την κουβαλάς εσύ :) Να πας και να περάσεις τέλεια!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΗΤΑΝ ΙΟΥΛΙΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ,ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΙΙΙ... ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2,5 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ...ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Κ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 8 ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ...ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΓΕΝΝΑΓΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΕΥΓΩ...ΑΝ Κ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ" ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ...

  • 1 month later...
Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΝΝΗ.ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΗΜΕΡΕΣ.Ο ΕΔΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΥΠΕΡΥΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ Η ΙΔΙΑ.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Δημοσίευση

eirinio έγραψε:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΝΝΗ.ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΗΜΕΡΕΣ.Ο ΕΔΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΥΠΕΡΥΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ Η ΙΔΙΑ.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αχ τι καλά και εγώ Βόννη μένω, τι θα έλεγες να συναντηθούμε? έχω 2 παιδάκια, όπως φαίνεται και από το τικεράκι μου!

και εγώ είχα ταξιδέψει στο Λονδίνο όταν ήμουν 3 ή 4 μηνών και μάλιστα αυθημερόν! αργότερα "πέταξα" και για Βερολίνο. γενικά ταξίδευα και περπατούσα πολύ.:)

Δημοσίευση

Argi καλημερα!!Μολις ειδα το μηνυμα σου.Φυσικα και επιθυμω να συναντηθουμε!!Εγω μενω στο Kessenich και επειδη δεν δουλευω,ειμαι ελευθερη κατα την διαρκεια της ημερας!!Περιμενω μηνυμα σου,για να μου πεις ποτε μπορεις και να κανονισουμε πως θα βρεθουμε!!!

Δημοσίευση

eirinio έγραψε:

Argi καλημερα!!Μολις ειδα το μηνυμα σου.Φυσικα και επιθυμω να συναντηθουμε!!Εγω μενω στο Kessenich και επειδη δεν δουλευω,ειμαι ελευθερη κατα την διαρκεια της ημερας!!Περιμενω μηνυμα σου,για να μου πεις ποτε μπορεις και να κανονισουμε πως θα βρεθουμε!!!

Ωραία θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα (πμ) με λεπτομέρειες....

Δημοσίευση

Αχ ταξιδια ... Εχω να ταξιδέψω απ' τα Χριστούγεννα που πήγα 1,5 ωρα ταξίδι (για 4 μέρες) ... Αν ήταν για πιο μακρυα ούτε που θα το σκεφτόμασταν . Η αλήθεια είναι οτι κι εγω το έχω βγάλει απ'το μυαλό μου, εχω βάλει άλλες προτεραιότητες !!!;) Γενικά είμαστε πολύ επιφυλακτικοί εως και υπερβολικοί (ειδικά ο αντρας μου) και μάλλον καλά κάνουμε γιατι φοβόμαστε ... Αλλωστε τόσα χρόνια που είμαστε μαζί γυρίσαμε παντού, τι θα πειράξει αν καθήσουμε και λίγο σπίτι ? Όταν με το καλό θα γεννηθεί το μωρουλι μας θα πηγαίνουμε παλι βολτούλες !;)B) δεν χάθηκε ο κόσμος πια !!! Η παρέα μας βέβαια γυρίζει συνεχώς και μας ενημερωνει αν θελουμε να πάμε κι εμεις αλλα όχι!!!:( Δεν πειραζει βρε κορίτσια η χαρά μου όταν κρατήσω τον μπεμπούλη μου αγκαλίτσα θα είναι μεγάλη και όλα θα μου φαίνονται ασημαντα ...:)

  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...