Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΟΛΠΙΚΟ.ΣΤΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΟΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Κ ΕΓΩ.ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Κ ΑΝΟΙΓΩ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ :ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ Τ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ...Κ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΗ Τ ΣΤΑΘΕΡΟΥ Μ ΚΥΚΛΟΥ Π ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Μ ΗΛΙΚΙΑΣ Μ ΕΙΠΕ 95 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΓΤ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΤ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΗΝΕΣ Π ΧΑΣΑΤΕ Τ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ (Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ Τ ΔΟΥΛΕΙΑ Τ ΑΝΤΡΑ Μ Π ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ)...ΓΤ ΝΑ Σ ΒΑΛΩ ΣΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Π ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ??ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΣΤΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕΑΝ Δ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ Μ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΑΚΙΑ Ν ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ Π ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ Τ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ.Κ ΤΕΛΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ Δ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Π ΝΑ ΜΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ Σ Κ ΤΝ ΑΝΤΡΑ Σ ΤΩΡΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..??? ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΠΑ ΣΤΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΟΧΙ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ Π ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!!??? ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Ελένη μου! Έτσι πρέπει να είσαι, αισιόδοξη!!! Έχει απόλυτο δίκιο ο γιατρός σου και είναι βασικό αξίωμα σήμερα, καμία γυναίκα δεν θα μείνει χωρίς μωράκι! εκτός αν δεν θέλει! θέλει μεγάλη υπομονή πράγματι, είναι αλήθεια ότι σε άλλους συμβαίνει εύκολα, μέσα σε 2-3 μήνες, σε άλλους το θαύμα αργεί, ωστόσο θα έρθει το πιστεύω! Είναι μία πολύ καλή αρχή να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα ο σύντροφός σου [γιατί πολλές φορές να ξέρεις στους ίδιους έγκειται το προβληματάκι..το οποίο λύνεται βέβαια] Όσο για την σαλπιγγογραφία που σου ανέφερε ο γιατρος.. η αλήθεια είναι ότι είναι πράγματι επίπονη διαδικασία..δε νομίζω ότι χρειάζεται να την κάνεις...άλλωστε δεν προσπαθείτε πολύ καιρό, όντως μπορεί να έχεις χάσει κάποιες ωορρηξίες! Γνώμη μου, να κάνεις κανένα τεστάκι ωορρηξίας πού και πού και να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές!!! και αν τυχόν σου δώσει τπτ χαπάκια ο γυναικολόγος σου (συνήθως κιτρική κλομιφαίνη/σερπαφάρ) κι αυτά πολύ αποτελεσματικά είναι. Οπότε...αισιοδοξία όπως γράφεις κι εσύ γλυκιά μου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΟΛΠΙΚΟ.ΣΤΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΟΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Κ ΕΓΩ.ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Κ ΑΝΟΙΓΩ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ :ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ Τ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ...Κ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΗ Τ ΣΤΑΘΕΡΟΥ Μ ΚΥΚΛΟΥ Π ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Μ ΗΛΙΚΙΑΣ Μ ΕΙΠΕ 95 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΓΤ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΤ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΗΝΕΣ Π ΧΑΣΑΤΕ Τ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ (Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ Τ ΔΟΥΛΕΙΑ Τ ΑΝΤΡΑ Μ Π ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ)...ΓΤ ΝΑ Σ ΒΑΛΩ ΣΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Π ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ??ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΣΤΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕΑΝ Δ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ Μ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΑΚΙΑ Ν ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ Π ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ Τ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ.Κ ΤΕΛΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ Δ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Π ΝΑ ΜΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ Σ Κ ΤΝ ΑΝΤΡΑ Σ ΤΩΡΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..??? ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΠΑ ΣΤΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΟΧΙ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ Π ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!!??? ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Ετσι Έλενα ευχομαι να το έπιασες το μπεμπέ!!Πίστη θέλει όπως λες 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annina είπε:

Καλημέρα Ελένη μου! Έτσι πρέπει να είσαι, αισιόδοξη!!! Έχει απόλυτο δίκιο ο γιατρός σου και είναι βασικό αξίωμα σήμερα, καμία γυναίκα δεν θα μείνει χωρίς μωράκι! εκτός αν δεν θέλει! θέλει μεγάλη υπομονή πράγματι, είναι αλήθεια ότι σε άλλους συμβαίνει εύκολα, μέσα σε 2-3 μήνες, σε άλλους το θαύμα αργεί, ωστόσο θα έρθει το πιστεύω! Είναι μία πολύ καλή αρχή να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα ο σύντροφός σου [γιατί πολλές φορές να ξέρεις στους ίδιους έγκειται το προβληματάκι..το οποίο λύνεται βέβαια] Όσο για την σαλπιγγογραφία που σου ανέφερε ο γιατρος.. η αλήθεια είναι ότι είναι πράγματι επίπονη διαδικασία..δε νομίζω ότι χρειάζεται να την κάνεις...άλλωστε δεν προσπαθείτε πολύ καιρό, όντως μπορεί να έχεις χάσει κάποιες ωορρηξίες! Γνώμη μου, να κάνεις κανένα τεστάκι ωορρηξίας πού και πού και να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές!!! και αν τυχόν σου δώσει τπτ χαπάκια ο γυναικολόγος σου (συνήθως κιτρική κλομιφαίνη/σερπαφάρ) κι αυτά πολύ αποτελεσματικά είναι. Οπότε...αισιοδοξία όπως γράφεις κι εσύ γλυκιά μου!!!!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μ!!!ευχομαι κ ο αντρουλης μ να ναι μια χαρα.θα τ δουμε απο εβδομαδα..γνωριζεται αν ειναι ακριβη αυτη η εξεταση???

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Κωνσταντα ερη είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μ!!για ολες το ευχομαι...Εχω ξυπνησει με τοση γαληνη...Ειδα στν υπνο μ οτι ημουν στην εκκλησια κ φιλουσα την εικονα της Παναγιας...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena90 είπε:

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

???? εσυ προσπαθεις καιρο??

Οχι δεν προσπαθώ καλο μου κοριτσι εκλεισα εγώ εχω μια κουκλιτσα 6 μηνων σχεδόν και είμαι 37  χρονών κομπλέ. Είχα φοβηθεί τωρα αυτες τις μερες με την περιοδο εχει να μ ερθει από τον 15 Αύγουστο αλλά εκανα ττόσα τεστ όλα αρνητικά. Μάλλον οι ορμονες μου είναι γιατί ψιλοθηλαζω ακόμα θα παω στην γυναικολόγο μου απο βδομάδα. Ειλικρινά οταν σου λεω πιστη μόνο χρειάζεται και αυτοπεποίθηση. Εγώ ήμουν από τις τυχερές δεν χρειαστηκε προσπαθεια ειπα παμε μεσα να κανουμε παιδί και τον ίδιο μηνα έμεινα τόσο σίγουρη ήμουν πιστη στον εαυτό σου και στην Παναγία μας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Κωνσταντα ερη είπε:

Οχι δεν προσπαθώ καλο μου κοριτσι εκλεισα εγώ εχω μια κουκλιτσα 6 μηνων σχεδόν και είμαι 37  χρονών κομπλέ. Είχα φοβηθεί τωρα αυτες τις μερες με την περιοδο εχει να μ ερθει από τον 15 Αύγουστο αλλά εκανα ττόσα τεστ όλα αρνητικά. Μάλλον οι ορμονες μου είναι γιατί ψιλοθηλαζω ακόμα θα παω στην γυναικολόγο μου απο βδομάδα. Ειλικρινά οταν σου λεω πιστη μόνο χρειάζεται και αυτοπεποίθηση. Εγώ ήμουν από τις τυχερές δεν χρειαστηκε προσπαθεια ειπα παμε μεσα να κανουμε παιδί και τον ίδιο μηνα έμεινα τόσο σίγουρη ήμουν πιστη στον εαυτό σου και στην Παναγία μας!!!

Να την χαιρεσαι την μπεμπα σ κοριτσι μ!!!μπραβο ησουν παρα παρα πολυ τυχερη!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

Να την χαιρεσαι την μπεμπα σ κοριτσι μ!!!μπραβο ησουν παρα παρα πολυ τυχερη!!

Τυχερες είμαστε όλες οταν στο τελος κρατάμε τα θαυματάκια μας!! Είμαι σίγουρη πως ταχεις καταφερει!

Δημοσίευση

Καλη δυναμη σε ολες μας?!! Ελενακι μου ετσι δυναμικα αυτοπεποιθηση και ολα θα πανε δεξια... Οσο για το σπερμοδιαγραμμα εμεις το καναμε 30€ εχω ακουσει και 50€ και 60€ και 80€ αναλογως που θα το κανεις.. Παρε μικροβιολογικα και ρωτησε να μαθεις τιμες... Θελει 3-5 μερες αποχη να ξερεις! ???καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η prassinomata είπε:

Καλη δυναμη σε ολες μας?!! Ελενακι μου ετσι δυναμικα αυτοπεποιθηση και ολα θα πανε δεξια... Οσο για το σπερμοδιαγραμμα εμεις το καναμε 30€ εχω ακουσει και 50€ και 60€ και 80€ αναλογως που θα το κανεις.. Παρε μικροβιολογικα και ρωτησε να μαθεις τιμες... Θελει 3-5 μερες αποχη να ξερεις! ???καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!

Ευχαριστω κόριτσι μ!!???

Δημοσίευση

Έλενα μου γεια σου... Κάποια  στιγμή τα είχαμε ξαναπεί  μέσω του Φόρουμ και σου ειχα δώσει τη συβουλη  να χαλαρώσεις,  να επισκεφτείς το γιατρό σου ώστε να σου  λύσει όλες σου τις αποριες και να σκέφτεσαι  θετικά αφου εισαι παρά πολύ μικρή και έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια χωρίς την "πιεση" που συνήθως  δημιουργεί  το θέμα της ηλικιας...  Χαιρομαι που αποφασισες να τα κανεις πράξη όλα αυτα..!!! Είσαι μόνο 26!!! ... Ακομη και αν αντιμετωπιζετε με τον αντρα σου καποιο προβληματακι σιγουρα θα ξεπεραστει...Ειναι σχεδον βεβαιο οτι όπως και να έρθουν τα πράγματα θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα σε πολύ καλη ηλικία..!!! Αισιοδοξία  λοιπόν..Και αν ακολουθήσετε τις υποδείξεις του γιατρου σας και όλα θα πανε κατ' ευχήν!!!!!♡☆♡☆☆♡

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Gelie είπε:

Έλενα μου γεια σου... Κάποια  στιγμή τα είχαμε ξαναπεί  μέσω του Φόρουμ και σου ειχα δώσει τη συβουλη  να χαλαρώσεις,  να επισκεφτείς το γιατρό σου ώστε να σου  λύσει όλες σου τις αποριες και να σκέφτεσαι  θετικά αφου εισαι παρά πολύ μικρή και έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια χωρίς την "πιεση" που συνήθως  δημιουργεί  το θέμα της ηλικιας...  Χαιρομαι που αποφασισες να τα κανεις πράξη όλα αυτα..!!! Είσαι μόνο 26!!! ... Ακομη και αν αντιμετωπιζετε με τον αντρα σου καποιο προβληματακι σιγουρα θα ξεπεραστει...Ειναι σχεδον βεβαιο οτι όπως και να έρθουν τα πράγματα θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα σε πολύ καλη ηλικία..!!! Αισιοδοξία  λοιπόν..Και αν ακολουθήσετε τις υποδείξεις του γιατρου σας και όλα θα πανε κατ' ευχήν!!!!!♡☆♡☆☆♡

Σε ευχαριστω πολυ Gelie!!!Μ δινετε πολυ δυναμη!!ευχομαι σε ολες να γινουμε συντομα μανουλες!!!????

Δημοσίευση
στις On 24/9/2016 at 10:54 ΠΜ, ο/η elena90 είπε:

για σου Ελενη μου!  ειδες ποσο ανακουφιση νιωθεις φευγοντας απο τον γιατρο? κ εγω ετσι ημουν γιατι ακριβως τα ιδια μου ειπε. Ειναι πολυ σημαντικο ο γιατρος να νιωθει την αγωνια σου και να φροντισει να σε καθησυχαζει.Εχουμε την υγεια μας κ αυτο ειναι το μεγαλυτερο συν! Μου εφτιαξε την μερα η αναρτηση σου,αληθεια ;) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nantia_14 είπε:

για σου Ελενη μου!  ειδες ποσο ανακουφιση νιωθεις φευγοντας απο τον γιατρο? κ εγω ετσι ημουν γιατι ακριβως τα ιδια μου ειπε. Ειναι πολυ σημαντικο ο γιατρος να νιωθει την αγωνια σου και να φροντισει να σε καθησυχαζει.Εχουμε την υγεια μας κ αυτο ειναι το μεγαλυτερο συν! Μου εφτιαξε την μερα η αναρτηση σου,αληθεια ;) 

Χαιρομαι πολυ π η μια δινει δυναμη στην αλλη!!!ολες μαζι μια αλυσιδα ειμαστε κ συντομα αυτη η αλυσιδα θα μεγαλωνει με τα παιδακια που θα φερουμε στν κοσμο!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

Χαιρομαι πολυ π η μια δινει δυναμη στην αλλη!!!ολες μαζι μια αλυσιδα ειμαστε κ συντομα αυτη η αλυσιδα θα μεγαλωνει με τα παιδακια που θα φερουμε στν κοσμο!!!???

μακαρι αυτο τον χειμωνα να ανακοινωνουμε η μια μετα την αλλη τα χαρμοσυνα μας!

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Nantia_14 είπε:

μακαρι αυτο τον χειμωνα να ανακοινωνουμε η μια μετα την αλλη τα χαρμοσυνα μας!

Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!!!??? Δν θα τ βαλουμε κατω ρε κοριτσια θα το ζησουμε τ ονειρο μας που θα παει!!μπορει να μν ειμαστε απ τις τυχερες π εμειναν αμεσως αλλα δν πειραζει θα γινουμε μανουλεςκ εμεις!!το καλο αργει να γινει!!προς το παρον ας εχουμε την υγεια μασ κ να μαστε καλα με τς αντρες μας να ζουμε την καθε μερα...οπως μ ειπε κ ο γιατρος θα κα σκεφτεσαι μετα  απο χρονια κ θα λες δν καθομουν λιγο ακομα χωρις παιδι???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η elena90 είπε:

Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!!!??? Δν θα τ βαλουμε κατω ρε κοριτσια θα το ζησουμε τ ονειρο μας που θα παει!!μπορει να μν ειμαστε απ τις τυχερες π εμειναν αμεσως αλλα δν πειραζει θα γινουμε μανουλεςκ εμεις!!το καλο αργει να γινει!!προς το παρον ας εχουμε την υγεια μασ κ να μαστε καλα με τς αντρες μας να ζουμε την καθε μερα...οπως μ ειπε κ ο γιατρος θα κα σκεφτεσαι μετα  απο χρονια κ θα λες δν καθομουν λιγο ακομα χωρις παιδι???

χαχαχα σαν να ακουω τον γιατρο μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...