Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera.. simera to prwi ksupnisa me dekata k ton laimo mou na ponaei k na exei kleisei:( epeidi omws prospathw gia mwraki mporw na parw toulaxiston depon (afou apokleietai i antiviwsi)giati exw k ponokefalo?? Apo tin kouniada mou kserw oti stin egkumosuni o giatros tis eipe mono depon...peste mou an kserete:S :S niwthw xalia.....sas euxaristw..

Δημοσίευση

Καλησπέρα και χρόνια πολλά καλή χρονιά!!!Είχα πάθει το ίδιο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης που θεωρώ ότι είναι το ίδιο με την προσπάθεια και ο γιατρός μου είχε πει ότι επιτρέπεται μόνο το depon όταν δεν θα αντέχω άλλο και για να ανακουφιστώ μου συνέστησε να πίνω ζεστό γάλα ή τσάι, καραμέλες ευκάλυπτου ή άλλη γεύση αν προτιμάς για να μην ξεραίνεται ο λαιμός, και να έχω στο σπίτι υγραντήρα με αιθέρια έλαια για να υπάρχει υγρασία στην ατμόσφαιρα γιατί η ξηρασία φέρνει βήχα και ατονία.Έλπίζω να γίνεις σύντομα καλά και ακόμα πιο σύντομα να έρθουν τα ευχάριστα νέα.

Δημοσίευση

καλησπέρα ranini και μένα ο γιατρος μου έχει πει μονο ντεπόν...αμα σε ταλαιπωρεί πολύ δεν νομιζω να ειναι τραγικο να πάρεις ένα..η αλλιώς προσπάθησε με φυσικούς τροπους να το ξεπερασεις αν και η γρίππη οτι και να κάνεις θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει..Περαστικά σου!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα ranini εγώ στο πρώτο μου παιδί είχα κανονικότατα αρρωστήσει με 39 πυρετό και για μέρες...ειχα πάρει ntepon και τίποτα αλλο γιατί φοβόμουν και κράτησε και μέρες...περαστηκά σου και υπομονή!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΥΡΕΤΟ 39,8 ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΩ ΟΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ

Δημοσίευση

ranini μου κι εγω στην προσπαθεια ειμαι...... ακομα......:(

παραμονη χριστουγεννων με επιασε το δοντι μου και ο γιατρος δε θα γυριζε πριν τισ 05/01.... στο τηλ μου ειπε να παρω amoxil και niflamol..

ειχα κι εγω την ιδια ανησυχια με σενα και πηρα τηλ τον γυναικολογο μου ο οποιος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι το μονο χαπι που εχει "ενοχοποιηθει" μεχρι τωρα (χωρις αποδειξεις) οτι εμποδιζει την συλληψη ειναι το MESULID!!!! εγω το αποφευγω πλεον για καλο και για κακο....:laugh: :laugh: :laugh:

τα υπολοιπα τυπου depon δεν νομιζω οτι δημιουργουν προβληματα....

ελπιζω να εισαι ηδη καλυτερα και μην ντρεπεσαι να ρωτας τον γιατρο σου.... ακομα και για πραγματα που τα θεωρεις "χαζα για να ενοχλησω"

το χω κανει στο παρελθον και δε λεει.....:P :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...