Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καθυστερηση και αρνητικο τεστ

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα ....πραγματικα θα ηθελα την βοηθεια σας!εχω εναν αστατο κυκλο που μπορω να φτασω και τις 38 μερες.περιμενα περιοδο 29/07...και μεχρι σημερα δεν εχει ερθει.συνολικα 17 μερες καθυστερηση.την τελευταια εβδομαδα εχω δεκατα και πρησμενο στηθος,πονους περιοδου...και 2 αρνητικα τεστ.θα παω την πεμπτη στον γυναικολογο μου και φοβαμαι μηπως εχω κατι.πιθανον κυστη.γιατι μωρακι δεν νομιζω.εχει τυχει σε καποια κατι παρομοιο;;;ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσίευση

Κάνε καλή μου αύριο μια χοριακή να ησυχάσεις. Τουλάχιστον να σταματήσει να πηγαίνει το κακό στο μυαλό σου. Μπορεί και να είσαι έγκυος και τσάμπα στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νέα σου

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Μαγκι30 είπε:

Κοριτσια καλησπερα ....πραγματικα θα ηθελα την βοηθεια σας!εχω εναν αστατο κυκλο που μπορω να φτασω και τις 38 μερες.περιμενα περιοδο 29/07...και μεχρι σημερα δεν εχει ερθει.συνολικα 17 μερες καθυστερηση.την τελευταια εβδομαδα εχω δεκατα και πρησμενο στηθος,πονους περιοδου...και 2 αρνητικα τεστ.θα παω την πεμπτη στον γυναικολογο μου και φοβαμαι μηπως εχω κατι.πιθανον κυστη.γιατι μωρακι δεν νομιζω.εχει τυχει σε καποια κατι παρομοιο;;;ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα κοπέλα μου,  κοιταξε τον θυρεοειδή σου 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.....σημερα θα παω στο γυναικολογο μου!εχω αγχωθει γιατι τα δεκατα συνεχιζουν,μαζι με σιελορροια.χοριακη δεν εκανα γιατι με τα τεστ απογοητευτηκα και ειπα να παω κατευθειαν για υπερηχο μηπως ειναι καποια κυστη!οσο για τον θυρεοειδη μου τον εχω κοιταξει και δεν εχω!

Υγ: οι θηλες μου δεν αγγιζονται....και εχουν πρηστει!τι να πω πραγματικα δεν ξερω.αν δεν ειμαι εγκυος.τι μπορει να εχω;;;

Δημοσίευση

Σου εύχομαι να πήγαν ολα καλα. Και να μην αγχώνεσαι .Να μην πήγαινει κατευθείαν το μυαλό σου στο κακό. 

Η σποράκι ή ισως κρυωσες και άργησε να έρθει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.