Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ;

Βανια

Recommended Posts

Καλησπερα γυναικες του mammyland. Αφορμη για αυτο το αθρο σταθηκε η πιεση που νιωθω ολο και πιο συχνα τον τελευταιο καιρο.Ειμαι σιγουρη οτι πολλες απο εσας νιωθετε το ιδιο η νιωθατε σε καποια φαση της ζωης σας.

Για ποσα πραγματα ειμαστε φτοιαγμενες; το σιγουρο ειναι για αν κανουμε οικογενεια για να γεινουμε μητερες για να διωνισουμε το ειδος!Επισης πρεπει να ειμαστε και καλες συζυγοι να μην αφησουμε ποτε τους αντρες μας παραμελημενους , να τους εχουμε παντα το φαι ζεστο και στην ωρα τους , να ειμαστε καλες νοικοκυρες να πλενουμε να σκουπιζουμε να σιδερωνουμε στοιβες τα ρουχα , να κανουμε τα παντα στο σπιτι και ας ξερουμε οτι σε μιση ωρα θα εχει βομβαρδιστει απο τα παιδια απο τον συζυγο.Αν εργαζομαστε κιολας αλλου γιατι για τους περισσοτερους αντρες η γυναικες που ασχολουνται με τα οικιακα τι κανουν καθονυται μωρε χαλανε τις ωρες τους μεταξυ σφουγαροπανου και ξεσκονισματος και αυτη λενε ελα μωρε καφε πινουν και βλεπουν Μενεγακη η αρναουτογλου.

Ποτε θυμηθηκατε για τελελυταια φορα να βγειτε στα μαγαζια να πατε για καφε με μια φιλη χωρις να κουβαλατε μαζι τα παιδια; ποτε εισασταν καπου χωρις να χτηπησει το κινητο και να σας ζηταει ο συζυγος, η πεθερα η τα παιδια; ποτε κατσατε με ανεση στον υπολογιστη σας να γραψετε στο mammyland χωρις να σας διακοψει κανεις; μονο αν ειναι αργα το βραδυ αλλα και παλι η κουραση ολης της ημερας ποση ωρα να σε αφησει με τα ματια ανοιχτα; ποτε ο αντρας σας μαγειρεψς για εσας; ποτε σας εκανε καφε; ποτε πηγε να ρωτησει για τα παιδια στο σχολειο; ποτε μαζεψε τα ρουχα του στη ντουλαπα; ποτε σας επιβραβευσε για τοοτι το σπιτι σας ειναι καθαρο ; ποτε σας ειδε μακιγιαρισμενη; ποτε τα παιδια σας προσεξανε την κουραση σας, ποτε οι γονεις σας θυμηθηκανε να σας κρατησουν μιση ωρα τα παιδια για αν πατε στο γιατρο; Ποτε ηρθαν μαζι σας για το εμβολιο του παιδιου ποτε πηγαν λαικη; πότε; πότε; θα σα απαντησω σπανια η ΠΟΤΕ και ο τονος στο ε . Αγανακτηση νευρα σπασμενα , κουραση και να θελεις να κατσεις μονο 45 λεπτα να απολαυσεις το αγαπημενο σου σηριαλ αλλα εκεινη την ωρα να επικρατει πανικος , σε αντιθεση με το οταν δειχνει ποδοσφαιρικο αγωνα και επικρατει η απολυτη ησυχια και ακους μονο ενταση οταν μπαινει γκολ. Ακομα και τα παιδια μας που οταν ειναι μικρα εχουν το χωρο και το χρονο τους μονο εμεις οι γυναικες ειμαστε πλασμενες για αν προσφερουμε ταπαντα αλλα σε εμας ποιος θα προσφερει; Δεν μετανιωνω επι δουνει για το οτι παντρευτηκα η για το οτι εγεινα μητερα αλλωστε το ζορι της γυναικας το περνανε ολες οι γυναικες μικρες μεγαλες μορφωμενες αμορφωτες ολες ειμαστε υποχειρια του κοσμου . Εχετε πιασει ποτε τον ευατο σας να μην καταλαβαινει ποτε ηταν μερα και ξαφνικα ποτε νυχτωσε; αν γινει καποια ζημια στο σπιτι κανενας δεν παιρνει τηνε υθυνη εμεις φταιμε αν κανουν ομως οι αντρες μας μια ζημια η παντηση ειναι ελα μωρε και τι εγεινε ; αν κανουν τα παιδια η απαντηση ειναι ελα μωρε μικρα ειναι η εγεινε κατα λαθοε αλλα για αμς δεν υπαρχει ποτε ελαφρυντικο . Μια μερα τα ειχα απρει τοσο πολυ που δεν εκανα τιποτα κλειστεικα στο δωματιο και βγηκα μονο για τουαλετα την αλλη μερα ξερετε τη συναντησα : το πανικο της αθηνας των προηγουμενων ημερων στο σπιτι μου . χαρτια απο σουβλακια αποτσιγαρα ποτηρια με καφε παιχνιδια παντου ρουχα πεταμενα ενας χαμος και ξερετε ακομα και αν αρρωστησετε δεν εχετε και πολλες επιλογες να μεινετε στο κρεβατι δεν κανει θα πιαστειτε και μετα τι θα κανετε;

Ξερω σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις θα μου πειτε αλλα λιγες .

Γυναικες του mammiland οσες εχουμε γιους μην τους κανακευουμε να μαθουν οτι εχουν και αλλες υποχρεωσεις απο το να φερνουν λεφτα στο σπιτι ενω οσες μεγαλωνουμε κοριτσια να τις ξυπνησουμε να μαθουν να διεκδηκουν χωρο και χρονο για τον ευτο τους.Σεβασμο και εκτιμηση για οσα προσφερουμε δεν το παρακαλαμε ουτε το απαιτουμε απλα το θεωρουμε δεδομενο εστω για μια φορα ας ακουστουμε και εμεις. (οση ωρα εγραφα αυτο το κειμενο με σταματησε 4 φορες ο γιος μου και 2 ο αντρας μου επισης χτυπησε μια φορα το σταθερο και λιγο πριν το κουδουνι). Ευχαριστω για το χρονο σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάνια γεια σου!

Καταρχήν, ηρέμησε κοριτσάκι μου... γιατί θα πάθεις τίποτα και ποιος θα σε κοιτάξει;;;

Έχεις δίκιο σ' όσα γράφεις, αλλά και που να το βρεις θα μου πεις...

Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τα πράγματα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις ζητώντας βοήθεια. Για την ακρίβεια όχι ζητώντας. Πως τον λένε τον σύζυγο;; "Κώστα", αυτή είναι η λίστα για το σουπερμάρκετ, πήγαινε να ψωνίσεις. Ή αύριο μεταξύ 6 με 8 κρατάς τα παιδιά γιατί θα πάω για καφέ. Διεκδίκησε τα αυτονόητα που τελικά δεν είναι αυτονόητα Βάνια μου, γιατί κανείς δε θα το κάνει για σένα.

Ξέρεις τι έχω καταλάβει; Τους αφήνουμε και μας πατάνε από νωρίς. "Έλα μωρέ, γυρνάει κουρασμένος από τη δουλειά και θα τον βάλω να πλύνει τα πιάτα;; Ας τα πλύνω εγώ" κλπ κλπ. Ξέρεις πόσοι εργένηδες νοικοκύρηδες μετατρέπονται σε κακομαθημένα αγοράκια;; Πολλά τα παραδείγματα!

Έχω διαβάσει διάφορα βιβλία στο παρελθόν που λένε διάφορα περί σχέσεων ανδρών και γυναικών κλπ κλπ. Πολύ ενδιαφέροντα και με φοβερά παραδείγματα "μα για μένα τα γράφει;;".. Π.χ. το "Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη" και το "Οι πέντε γλώσσες της αγάπης". Πολύ ωραία βιβλία κι αν σου αρέσει να διαβάζεις κι αν προλαβαίνεις έστω και λίγο, θα στα πρότεινα. Βέβαια, το πόσο εύκολο είναι να εφαρμόσουμε τη θεωρία στην πράξη.. μεγάλη κουβέντα!

Αλλά από κάπου πρέπει να κάνουμε την αρχή! :)

bania mou etsi akribws einai...alla pisteyw oti an pragmatika to theleis....tha mporeseis na breis xrono...egw as poume otan thelw na paw agora lew tha paw agora kai kathetai me to mwro...den rwtaw aaitw...i mia mera pou kanonise na bgoun gia fagito me tin doulkeia tou..egw piga sinema kai irthe i aderfi mou na koitaksei ton mikro...apaitise ayta pou thes:)

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ Ε?

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ...

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥ mammyland

ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΦΑΣΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΝΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. Η ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ? ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ Η ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.

Θα συμφωνήσω με την Βάνια, δυστυχώς η πλειονότης των ανδρών είναι έτσι όπως το περιέγραψε. Ευτυχώς ο δικός μου σύζυγος και μαγειρεύει και κάνει δουλειές του σπιτιού και κάθεται με τα παιδιά, αν και αυτό το τελευταίο (τα παιδιά δηλαδή) λέει ότι τον τρελαίνει. Εμένα δεν με τρελαίνει? απάντώ. Όπως έλεγε και η μαμά μου "εμένα δεν με γέννησε μάνα?" :(

Υπάρχουν πολλοί άνδρες, που όταν ζούσαν μόνοι τα κατάφερναν μια χαρά με όλα και μόλις παντρεύτηκαν προσποιήθηκαν ότι δεν ήξεραν τίποτε! Θα πρέπει λοιπόν εμείς οι γυναίκες να μην τους αφήσουμε να περνούν ζωή χαρισάμενη εις βάρος μας.

Μια γνωστή της αδελφής μου έκανε το εξής: τα έκανε όλα αυτή στο σπίτι και μια μέρα απηύδησε και δεν έπλυνε τα πιάτα, δεν έπλυνε τα ρούχα κλπ. ο άντρας της δεν έκανε τίποτε, προφανώς θεώρησε ότι θα τα κάνει Η σύζυγος αλλά αυτή για 2η, 3η, 4η μέρα τίποτε. Ο σύζυγος χρειάστηκε ρούχα αλλά δεν υπήρχε τίποτε καθαρό. Του είπε ότι αν θέλεις να φορέσεις ρούχα καθαρά θα πρέπει να τα πλύνεις μόνος σου, αν θέλεις πιάτα, ποτήρια καθαρά θα πρέπει να τα πλύνεις μόνος σου. Άυτός το έπιασε το νόημα και άλλαξε.;)

Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι και την φράση "θα σε βοηθήσω στις δουλειές" γιατί? δεν κατάλαβα το σπίτι ανήκει μόνο σε έναν? στη γυναίκα? Από την στιγμή που ανήκει και στου δυο οι δουλειές θα πρέπει να μοιραστούν διά 2. Φτιάξε μια λίστα με όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μία φορά την εβδομάδα ή ημερησίως και πες του εσύ θα κάνεις αυτό και εγώ αυτό. Κώλλησε την λίστα στο ψυγείο ή όπου αλλού θέλεις και τέλος. Όμως προσοχή να μην ρωτήσεις: "θα με βοηθήσεις?" πρέπει να φανείς αποφασιστική ώστε να μην υπάρξει περιθώριο σκέψης και απόφασης από μέρους του άντρα!!B)

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ..

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΑΛΛΑ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ..

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ..

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΥΤΑ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΝΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΗ.

ΤΕΛΟΣΠΑ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..

Βάνια έχεις σε ΟΛΑ δίκιο!

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο οι δουλειές του σπιτιού αλλά το ότι δεν υπάρχει και συναισθηματική συμπαράσταση και κατανόηση. Οι άλλοι θεωρούν αυτονόητη την εργασία και προσφορά μας. Δεν ακούμε ένα ευχαριστώ και μας πιάνει το παράπονο...

ΑΧ ΒΡΕ ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ;;

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕΝΩ 7 ΒΡΑΔΥΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

ΟΠΟΥ ΠΑΩ, ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΖΙ... ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΣΕΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ, ΘΛΙΜΕΝΗ, ΚΕΝΗ...

ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΝΩ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΟ ΣΑΒ/ΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ(ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ).ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...

To "Eimai i Mairi Panagiwtara"

tragoudas?????????????

Den exw paidia (eimai egkyos!!!)

kai zw 3 xronia me ton antra mou...

Pote den eniwsa kati apo auta pou

perigrafeis!!!!

Eimai 30 etwn, doulevw 10wres kathimerina

kai pollaaaaa xronia...

Tautoxrona eimai i "gynaika" tou spitiou mou

kai exw PANTA xrono gia ton eauto mou!

O antras mou ((ton opoio latrevw!!!!!!!!))

einai O ANTRAS tou spitiou mou

xwris auto na ton empodizei na me sevaite

na ektima, na me voithaei (opou xreiazetai)

kai na anagnwrizei

oti to spiti einai panta " etoimo gia fwtografisi"...!

Exei mathei tin isorropia apo to spiti tou,

apo tin mama tou kai eimai perifani gi'auto!!!

Egw exw zisei tin isorropia apo tous goneis mou

kai eimai 2 fores perifani gi'auto!!!

Kerdizei perissotera xrimata apo mena

alla oute auto me deixmei "kati" mikrotero

dipla tou...

Kai ola auta mazi

me kanoun eytyxismeni kai pistevw pws

exoume stathei tyxeroi kai dynatoi apenanti

stis dyskolies tis zwis...!!!

Eimai poooooooly xaroumeni pou se ligous minous

tha ginw mitera

kai uposxomai na prosferw sto paidi mou

mia isorropimeni oikogeneia!!!

Me swstes vaseis, me arxes

kai me SEVASMO

den pistevw pws kamia gynaika tha niwthei

"meionektika"...!

Panw apo ola agapame emeis: emas!!!

Kalo vrady kai eilikrina sygnwmi

gia to megalo post...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ?

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ..

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΙ..(ΕΓΩ ΙΔ.ΥΠ. ΑΥΤΟΣ Δ.ΥΠ.) ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΤΛ.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !! ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ!

Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ.

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ (ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ)!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Βανια μου εν μερει σε καταλαβαινω απολυτα.Ειμαι 30 χρονων και εχω 3 παιδια.Η ζωη μου περιφερεται μονο γυρω απο αυτα.Ο αντρας μου δουλευει σε φουρνο.Ετσι ολη τη νυχτα λειπει κι οταν σχολασει θα ειναι πτωμα στην κουραση.Παρολαυτα πριν κατσει να ξεκουραστει θα κανει ολες τις εξωτερικες δουλιες(λογαριασμους,μαρκετ).Δεν εχω παραπονο σ'αυτο.Αυτο ομως που μ'εκνευριζει αφανταστα ειναι πως θεωρει οτι εγω δεν κουραζομαι μεσα στο σπιτι μεγαλωνοντας τα παιδια.Θα ηθελα απλως να αναγνωρισει οτι εγω κουραζομαι εξισου μάυτον.Πολλες φορες πηγαινω στην τουαλετα κι απ'εξω ακουω να γινεται μαχη.Φωναζουν,κλαινε,αλλο πειναει,αστα.ΑΝ πεις η καθαριοτητα;Ωσπου να συμαζεψεις το ενα το δωματιο,το αλλο το εχουν κανει γης μαδιαμ.Πολλες φορες κλαιω απο τα νευρα μου κι εχεις και τον αντρα μου να μου λεει ειρωνικᨨμηπως θες ν'αλλαξεις φανελᨨΠολυ επιθυμισα κι εγω λιγες ανεμελες διακοπες,καπου βρε αδερφε να μπορεσουμε να βρεθουμε ερωτικα με τον αντρα μου με την ησυχια μας,να μπορεσουμε να ερωτευτουμε απο την αρχη,γιατι καπου χαθηκαμε μεσα στην ρουτινα της καθημερινοτητας.

Βάνια μου...αγχώθηκα!!

Φυσικά όταν έχεις παιδιά όλα αλλάζουν.Κ έτσι όπως νιώθεις,νιώθουμε κατά καιρούς πολλές από εμάς.:(

Κ εγώ γκρινιάζω πολλές φορές για διάφορα..:ohmy:

Κ πραγματικά σε νιώθω.:)

Αλλά όταν τα βλέπω όλα μαύρα,έχω τον αντρούλη μου ο οποίος με επαναφέρει στην πραγματικότητα!:woohoo:

Κ τότε βλέπω τα θετικά της υπόθεσης που ευτυχώς είναι πολύ περισσότερα!

Ναι,δεν μπορώ να ξυπνήσω ή να κοιμηθώ ό,τι ώρα θέλω,δεν μπορώ να πιω τον καφέ μου κ να κουβεντιάζω ατελειωτες ώρες με τις φίλες μου,εξακολουθώ να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνη μου κ να κ μαγειρεύω καθημερινά,δεν μπορώ να δω t.v με την ησυχία μου γιατί σηκώνομαι 20 φορές όταν η μικρή γκρινιάζει,δεν πηγαίνω πουθενά χωρίς τη μικρή γιατί δεν έχω κανένα συγγενή στην Ελλάδα να με βοηθήσει,ΑΛΛΑ,εχω τον άντρα μου που είναι μοναδικός για μένα,τον λατρεύω κ κάνει τα πάντα για να είμαστε εμεις καλά,την υπέροχη κορούλα μας,το σπιτάκι μας,τη δυνατότητα να μπορώ ακόμα να μένω στο σπίτι για να τη μεγαλώσω αποκλειστικά εγώ,τις λίγες κ καλές φίλες μου κ το κυριότερο,την υγεία μας!

Υπάρχουν τόσα προβλήματα γύρω μου ,που νιώθω αχάριστη κ μίζερη κάθε φορά που γκρινιάζω για αυτά τα μικροπράγματα.:(

Είναι κ λίγο στη φύση μου η γκρίνια:P

Είμαι σίγουρη πως κ στη δική σου ζωή τα ευχάριστα κ τα θετικά υπερισχύουν.Απλά δεν έχεις βρει χρόνο να τα δεις!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

αχ βρε βανια σε εχει παρει πολυ απο κατω.....τα ειπαμε και χτες στο τσατ...κοιτα και εγω μονη μου ειμαι δεν εχω βοηθεια απο συγγενεις και μεγαλωνω μονη μου το παιδι μου...δεν λεω κουραζομαι πολυ αλλα ειμαι περηφανη που τα καταφερνω μονη μου....δεν εχω αναγκη κανεναν....αννθρωποι ειμαστε και υπαρχουν στιγμες που μας παιρνει απο κατω αλλα μια αγκαλιτσα ενα φιλακι απο τον αντρα μου ,και ενα χαμογελο του γιου μου και τα ξεχναω ολα...δουλευει πολλες ωρες αλλα οταν ερχεται ασχολειται με το παιδι και ετσι βρισκω λιγο χρονο για μενα....με καταλαβαινει οτι κουραζομαι,αυτο μου δινει δυναμη,αν ειχα καποιον που μου ελεγε ..ελα μωρε σπιτι εισαι ολη μερα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...παντως να εχεις θετικη σκεψη μην σε παιρνει απο κατω γιατι μονο κακο κανεις στον εαυτο σου...φιλακια

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ!!!!!:)

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... ΚΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!:ohmy:

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ -ΗΔΗ ΜΑΜΑΔΕΣ- ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ "ΤΡΕΝΑΡΩ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟ....

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΕΓΩ... (ΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΤΩ ΜΟΝΟ 4,5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ)

ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΨΥΧΑΚΙΑΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ... Κ.Τ.Λ. ΤΟΥ ΠΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.....:angry:

ANYWAY.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΥΠΝΟΣ! ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ 22:00-23:00 ΕΩΣ 06:00-07:00. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ... ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ! ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!!:S

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΙΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!!!!

scarlet30 μου μην αγχώνεσαι!!

Απλά προετοιμάσου!!:P

Κ εγώ με τον ύπνο έχω ένα κόλλημα κ αν κάτι με ταλαιπώρησε ήταν τα ξενύχτια:(

Αλλά μπορεί το μωράκι να είναι υπναρούλικο κ έτσι να ΄΄τη βγάλεις καθαρή΄΄ κ εσύ!;)

χχχ

ΧΑΛΑΡΑ ΒΑΝΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 4 ΜΗΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΗ 6 ΧΡΟΝΩΝ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.....ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 9 ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΟΟ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.....ΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥΣ....ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....Ο ΝΟΩΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΑΠΛΑ ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑ ΘΑ ΜΑΝΤΑΡΕΙ.....ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ?

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ..

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΙ..(ΕΓΩ ΙΔ.ΥΠ. ΑΥΤΟΣ Δ.ΥΠ.) ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΤΛ.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !! ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ!

Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ.

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

θα ηθελα να διεκρινισω κατι προς αποφυγη παρεξηγησεων . Οτι εγραψα δεν τα εγραψα γιατι ετσι νιωθω μονο εγω αλλα επειδη ξερω μεσα απο κουβεντες οτι πολλες παρα πολες γυναικες καποιες στιγμες στη ζωη τους .Σιγουρα δεν μετανιωνω για την επιλογη μου να κανω οικογενεια , δεν μετανιωνω για τον αντρα μου και πολυ περισσοτερο για το παιδι μου ειναι η χαρα μου η ζωη μου καθε του μερα ειναι ο λογος της ζωης μου της υπαρξης μου. Ομως καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι και εμεις ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ με αναγκες που χρειαζομαστε το χρονο και το χωρο μας δεν μπορω αλλα δεν θελω και να δεχτω να κανω τη ζωη της μαμας μου η καποιας γυναικας που ειναι 50 ετων κια τα ενδιαφεροντα τους ποια ειναι ;το σπιτι η καθαριοτητα ο συζυγος , τα παιδια εστω και μεγαλα.Οσο ειναι μικρα κοιταμε να φαμε να πανε καλ στο σχολειο οταν μεγαλωσουν κοιταμε και ξενυχταμε μεχρι να γυρισουν . Οσο για τους αντρες μας λιγοι πολυ λιγοι εχουν μαθει οτι την ευθυνη στην οικογενεια την εχουν ολοι. Ακομα και τα παιδια εχουν την ευθυνη τους. Γιατι εμεις οι μαμαδες μαζευουμε τα δωματια τους ;χτες ο γιος μου μπηκε στο σπιτι απ εξω με τα παπουτσια οταν του ειπα να τα βγαλει και ξερετε τι μου ειπε; ο μπαμπας γιατι τα φοραει; μολις ειχε μπει και εκεινος , ειδατε δεν ειδε εμενα που φοραγα παντοφλες αλλα το μπαμπα , πεταει ρουχα ο μπαμπας ακολουθουμε το παραδειγμα αλλα της μαμας το χατηρι και ο λογος για αν ακουστει πρεπει να γιμνει φασαρια . Λοιοπον γυναικες του mammyland αυτο ειναι η διαμαρτυρια μου ετσι να ακουστει η φωνη μου και ειμαι σιγουρξ και οι φωνες πολλων γυναικων που καποιες στιγμες εχουν νιωσει ρομποτακια μα εχουμε συναισθηματα. Και εγω εχω νιωσει απειρες στιγμες ευτυχιας με τον αντρα μου και το παιδι μου αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαι παντα με ενα ηλιθιο χαμογελο και να προσπαθω να πεισω τον ευατο μου οτι ειμαι χαρουμενη .

Καλή μου Βάνια... πόσο απογοητευμένη σε ακούω... :( Όπως και οι περισσότερες κοπέλες σου γράφουν, προσπάθησε να συζητήσεις αυτά σου τα προβλήματα με το σύζυγό σου, με τους γονείς σου, με τα παιδιά σου... Δεν ξέρω αν έχεις κοντά τους γονείς σου ή σε ποιά ηλικία βρίσκονται τα παιδιά σου... όμως μπορείς με κάποιο τρόπο να ...'επιβάλεις' λίγο τις επιθυμίες σου... Διεκδίκησε χώρο και χρόνο και θέσε κανόνες και όρια σε όλους... Στο κάτω κάτω, δεν σε θέλουν για υπηρέτρια αλλά για σύντροφο, μάνα, σύμβουλο και προστάτη τους... Σίγουρα δεν θα αντέξουν να πας στο νοσοκομείο από υπερκόπωση ή κατάθλιψη... Κανείς δεν θα τα φανταστεί αυτά από μόνος του, αν δεν τα θέσεις στο τραπέζι εσύ...!

Από την άλλη, ως γυναίκες είμαστε (δυστυχώς είναι αλήθεια!) πιο ...ελαστικές (στα όρια του ...λάστιχου πλέον!!!) από τους άντρες και είναι αν θέλεις στη φύση μας (γιατί έτσι μας μεγάλωσαν) να νιαζόμαστε ταυτόχρονα για όλα... για το σύζυγο, τα παιδιά, την εργασία μας, το σπίτι μας, τον κήπο μας, τα κατοικίδιά μας, τους συγγενείς μας, τους φίλους μας, τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις κλπ. κλπ. κλπ... Το θέμα είναι να βρίσκουμε τη χαρά και την ευτυχία στην οικογένειά μας και στην καθημερινότητά μας γιατί καλή μου, δεν υπάρχει απόλυτη ευτυχία... Μικρές μικρές σταγόνες μας 'βρέχουν' κάθε τόσο, έτσι που να λέμε... Δόξα το Θεό! Πέρασε καλά κι η σημερινή μέρα!

Εν κατακλείδι, πέρνα δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σου κι εκπαίδευσέ τα να υπακούν και να βοηθούν, συζήτα σοβαρά με τον καλό σου, ζήτα βοήθεια από τους γονείς σου (εξάλλου θα χαρούν να το κάνουν...) και αφιέρωσε λίγο χρόνο κι ενέργεια στη Βάνια!!!

Θα χαρώ πολύ να μάθω ότι τελικά διεκδίκησες όσα επιθυμείς και κατάφερες να βάλεις σε μία καλύτερη θέση τον εαυτό σου και τη ζωή σου!!!

Φιλικά,

Κυριακή.

...Βάνια μου απο αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ κουρασμένη και ότι πιέζεσαι πολύ!!!!

...Είμαι παντρεμένη 13 χρόνια, έχω 2 κοριτσάκια (το ένα είναι στην εφηβεία και το άλλο 6 μηνών), είμαι εργαζόμενη (κάποιες φορές δουλεύω και 32 ώρες συνεχόμενες) και δεν έχω κοντά μου συγγενείς!!!!

Όμως νιώθω τέλεια! Αγαπώ τη ζωή που κάνω με την οικογένειά μου! Το σπίτι μας με ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ! Εκτός από την μπέμπα μας, οι υπόλοιποι έχουμε μοιραστεί τις δουλειές του σπιτιού, ανάλογα με τι αρέσει στον καθένα και έτσι όταν είμαστε σπίτι ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει, χωρίς να χρειάζεται να τσακωνόμαστε! Π.χ η μεγάλη κόρη ετοιμάζει το τραπέζι, εγώ σερβίρω και μαζεύω το τραπέζι, ο σύζυγος πλένει τα πιάτα!!! Η κόρη βέβαια, λόγω διαβάσματος κάνει μόνο 3 πράγματα που για αυτήν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ αλλά για μένα είναι σημαντικά!!! Με το σύζυγο όμως που έχουμε τον ίδιο χρόνο, ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ και έτσι έχουμε και αρκετό ελεύθερο χρόνο καθημερινά για να είμαστε μαζί! Μία φορά την εβδομάδα (ενναλάξ φυσικά) έχουμε κάνει συμφωνία να "παίρνουμε" ρεπό από τις δουλειές για να μπορούμε να ασχοληθούμε και με το χόμπυ που μας αρέσει!!

..Δεν μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά...Μαζί τα μεγαλώνουμε.... Δεν είμαι η μαμά του που πρέπει να του έχει το σπίτι καθαρό και το φαγητό στο τραπέζι!!!!! Εγώ είμαι η σύντροφός του, που ΜΑΖΙ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, που και οι δυο μας είμαστε υπεύθυνοι για την καθαριότητα του σπιτιού μας και που ΜΑΖΙ πρέπει να βρίσκουμε λύσεις για να έχουμε περισσότερο καθημερινό χρόνο ΚΑΙ οι δυο μας ως ζευγάρι!!!

...Πιστεύω ότι αυτά που νιώθεις οφείλεις να τα συζητάς με τον αντρούλη σου και να βρίσκετε λύσεις για να κάνετε ακόμα πιο όμορφη την καθημέρινότητα σας!!! Και το κυριότερο για να αποφύγετε την παγίδα της ρουτίνας!!!

...Θα χαρώ να μάθω κάποια στιγμή ότι ρυθμίσατε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητά σας ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο και οι δυο σας και ότι κατάλαβες ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να τα κάνεις ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!

Με πολύ εκτίμηση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..

ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ..

ΑΥΤΟ.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ..

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ.

Fani26

egw symfwnw mazi sou apolyta...

(kai to grafw kai stin diki mou istoria)!

Ennow pws : ta panta einai efita me thetikes skepseis!!!

Me thetiki energeia,,, me xaroumeni diathesi!!!

Kai epikoinwnia safws...!

Kaneis den pareksigithike me tin gnwmi sou...

Sto Mammy , aplws, leme tin GNWMI MAS...

Den krinoume...!

Kalo vrady...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...