Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 15/6/2016 at 9:22 ΠΜ, ο/η Ζωγιαμπελ είπε:

Κ εγώ μπορώ να σου απαντήσω και να σε βοηθήσω σε κάτι αν μπορω  φυσικά!!

Κι εμενα!Καινουργια!

Δημοσίευση
στις On 18/6/2016 at 6:19 ΜΜ, ο/η Renakar είπε:

Την εξωσωματική την έκανα στο Αρεταίειο Αθηνών, που είναι δημόσιο νοσοκομείο.  Δεν το βάζω κάτω, αλλά και δεν θα τρελλαθώ, αν αποβούν άκαρπες οι προσπάθειές μου!!! Έχω 2 κατεψυγμένα εμβρυάκια, από Σεπτέμβρη θα κοιτάξουμε για την εμβρυομεταφορά. Σπερματέγχυση δεν έκανα, γιατί το σπέρμα του άντρα μου δεν είναι τόσο κινητικό και εγώ είμαι 44 ετών. Δεν μας παίρνει ο χρόνος για πειραματισμούς.

Κι εγω ειμαι στην ιδια ηλικια!Δεν εχω κανει καταψυξη ωαριων και παω για εξωσωματικη...Ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθειται;; Δεν εχω ιδεα...

Δημοσίευση
στις On 24/6/2016 at 2:48 ΜΜ, ο/η hopeland είπε:

Αρχισα ειδη ενεσεις. Δεν μου αφησε καν το ενδεχομενο για φυσικο κυκλο. Εσυ τι εκανες;

στις On 3/7/2016 at 9:37 ΠΜ, ο/η hopeland είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ,να είσαι καλά συ καλά και σύντομα να έρθει αυτό που θες!

Athena  Γειά σου. Για να ξεκινήσεις εξωσωματική πρέπει πρώτα από όλα να βρεις ένα καλό γιατρό, να συζητεσετε μαζί το πρόβλημα σας και να σας καθοδηγήσει πως να προχωρήσετε..θα χρειαστεί λογικά να κάνεις κάποιες εξετάσεις ορμονικες..στη συνέχεια θα αποφασίσει ο γιατρός ποιο πρωτόκολλο θα ακολουθήσεις και θα σου πει τι φάρμακα και ενέσεις πρέπει να πάρεις για να κάνεις ωάρια..ακολουθούν υπερηχοι για έλεγχο των ωαρίων και όταν φτάσουν στο επιθυμητό μέγεθος γίνεται η ωοληψια..Μετά από 5 μέρες συνήθως γίνεται η εμβρυομεταφορα..Αυτά σε γενικές γραμμές, ελπίζω να βοήθησα..

• 1 month later...
Δημοσίευση

γεια κοριτσια, αργησα να γραψω διοτι να πω την αληθεια η αγωνια με ειχε κυριεψει.... μεχρι τη χοριακη συχνα ενιωθα πανικο, προσπαθουσα να μην το σκεφτομαι αλλα ηταν αδυνατον...μου ερχονταν ξανα και ξανα στο μυαλο η απαγοητευση που ειχα τις 4 προηγουμενες φορες στο ακουσμα της αρνητικης χοριακης και με έπιανε τρεμουλο...Δεν μπορειτε να φανταστείτε τι ενιωσα παραμονη χριστουγεννων οταν μου εδωσαν μια χοριακη 267.....δεν υπαρχουν λεξεις να το εκφρασω...θειο δωρο...τα αποτελεσματα τα πηρα απο το τηλεφωνο αλλα επειδη δεν τα πιστευα πηγα προσωπικα στο εργαστηριο να τα παρω και ζητησα να μου ξανακανουν μηπως και ειχαν κανει λαθος.....σταματησα στο φαρμακειο και πηρα 3 στικ για να βεβαιωθω!!!! Ο φοβος μου ακομα ειναι μεγαλος....ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα αγχωνομαι σε καθε μου κινηση. Νομιζω οτι θα κανω κατι και θα χασω το παιδι..ματαια και η οικογενεια μου και ο γιατρος μου προσπαθουν να με καλμαρουν. Μεχρι στιγμης ολα πανε καλα, ακουσαμε και την καρδουλα του...πεταξα απο χαρα και εγω και ο αντρας μου. Με παρακολουθουν Αθηνα αλλα 1 φορα το μηνα θα πηγαινω ηρακλειο στον κ. Φραιδακη να με ελεγχει . Θα νιωθω πιο σιγουρια. Με τον αγχος που εχω μονο σε αυτον στηριζομαι...Να είναι παντα καλα να δινει με την βοηθεια του Θεου τετοια χαρα και ευτυχια σε όλα τα ζευγαρια που ζητουν την βοηθεια του.

Ξερω ότι εχω αρκετο καιρο μεχρι το τελος της εγκυμοσύνης και πρεπει να ηρεμησω διοτι δεν είναι σωστο ουτε για το παιδι να νιωθω τετοια ενταση…σιγα σιγα πιστευω να τα καταφερω.  

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η oneiropola είπε:

γεια κοριτσια, αργησα να γραψω διοτι να πω την αληθεια η αγωνια με ειχε κυριεψει.... μεχρι τη χοριακη συχνα ενιωθα πανικο, προσπαθουσα να μην το σκεφτομαι αλλα ηταν αδυνατον...μου ερχονταν ξανα και ξανα στο μυαλο η απαγοητευση που ειχα τις 4 προηγουμενες φορες στο ακουσμα της αρνητικης χοριακης και με έπιανε τρεμουλο...Δεν μπορειτε να φανταστείτε τι ενιωσα παραμονη χριστουγεννων οταν μου εδωσαν μια χοριακη 267.....δεν υπαρχουν λεξεις να το εκφρασω...θειο δωρο...τα αποτελεσματα τα πηρα απο το τηλεφωνο αλλα επειδη δεν τα πιστευα πηγα προσωπικα στο εργαστηριο να τα παρω και ζητησα να μου ξανακανουν μηπως και ειχαν κανει λαθος.....σταματησα στο φαρμακειο και πηρα 3 στικ για να βεβαιωθω!!!! Ο φοβος μου ακομα ειναι μεγαλος....ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα αγχωνομαι σε καθε μου κινηση. Νομιζω οτι θα κανω κατι και θα χασω το παιδι..ματαια και η οικογενεια μου και ο γιατρος μου προσπαθουν να με καλμαρουν. Μεχρι στιγμης ολα πανε καλα, ακουσαμε και την καρδουλα του...πεταξα απο χαρα και εγω και ο αντρας μου. Με παρακολουθουν Αθηνα αλλα 1 φορα το μηνα θα πηγαινω ηρακλειο στον κ. Φραιδακη να με ελεγχει . Θα νιωθω πιο σιγουρια. Με τον αγχος που εχω μονο σε αυτον στηριζομαι...Να είναι παντα καλα να δινει με την βοηθεια του Θεου τετοια χαρα και ευτυχια σε όλα τα ζευγαρια που ζητουν την βοηθεια του.

Ξερω ότι εχω αρκετο καιρο μεχρι το τελος της εγκυμοσύνης και πρεπει να ηρεμησω διοτι δεν είναι σωστο ουτε για το παιδι να νιωθω τετοια ενταση…σιγα σιγα πιστευω να τα καταφερω.  

Συγχαρητήρια ονειροπολα μου!!! με το καλο το μωρακι σου! Μπραβο!! 

Σε φιλω!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η oneiropola είπε:

Μπράβο κοριτσακι μου! Ευχομαι να εχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ενα υγιές μωράκι!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!! τα καταφερες!!! ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγλυμοσυνη και ολα να πανε τελεια!!! μην αγχωνεσαι..απολαυσε αυυο το ταξιδακι π ολες ποθουμε!!! ολα θα πανε καλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πραγματικά όπως το πε η @Diwni, πότε γεννησαμε πότε τα μωράκια μας έχουν μεγαλώσει τοοοσο , περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι τη μπουμπού που ήταν μια μπουκιά και τώρα είναι τόσο διαφορετική ❤️ έρωτας η σκατουλιτσα ❤️
    • @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μου τι είναι αυτό που περάσατε με τη μικρούλα πωπω,  εύχομαι να μεινει ως μια κακή ανάμνηση όλο αυτό 
    • Εμείς δοντάκι ακόμα δεν έχουμε βγάλει αν και φαίνονται, δε ξέρω πότε θα μας κάνουν την τιμή να φανούν  Τώρα σιγά σιγά καθόμαστε στο πωπω μας και προσπαθούμε λίγο να κινηθούμε προς τα μπροστά όταν είναι μπρούμυτα  Παίζει μοναχούλα αλλά θέλει και την παρουσία μου  Κορίτσια έχει χρειαστεί πολλές φορές να την αφήσω στη πεθερά μου επειδή βοηθάω τον άνδρα μου και τα πάνε σούπερ τις περισσότερες φορές, μόνο όταν εμφανίζομαι εγώ αλλάζει κατευθείαν συμπεριφορά χιχι , ίσως επειδή έχουμε και τον θηλασμό ακόμα 
    • Γειά σας κορίτσια μου εδώ είμαστε κι εμείς!  Χαθήκαμε ειχα τοοοοσο καιρό να γράψω, πολύ τρέξιμο και τώρα σαν να εχουμε βρει ξανά τις ισορροπίες μας !!! Είμαστε κι εμείς καλά, η μπεμπούλα είναι πολύ καλό μωράκι φτου φτου  Ευτυχώς τα παμε πολύ καλά με το φαγητό,  δεν την έχω ζορίσει καθόλου,  τρώει μια χαρά και πάντα αφήνουμε λίγο στο μπολακι μας! Λαχανικά έχουμε εισάγει μπόλικα και φρούτα έχω δοκιμάσει διάφορα, κρεας έχουμε βάλει κοτόπουλο μοσχάρι και βάλαμε και ψαράκι  Απογευματινό γιαουρτακι κατσικίσιο της βάζω με λίγη κανέλα και λίγο τριμα από καρύδι σιγά σιγά ή κάνα μπισκοτακι μέσα για να σπάει την ξινιλα αν και τώρα το συνήθισε, δοκιμάσαμε και τραχανά, νομίζω την ενοχλει λίγο η υφή του  Επίσης βάλαμε και το ζυμαρικά και το αυγό  Προσπαθώ όταν βρίσκω ευκαιρία και είναι στις καλές της η μικρούλα να της δίνω και στο χέρι φαγώσιμα να ανακαλύπτει και να ξεκινήσει να μασάει 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο ραντεβού!! Είμαι τόσο ανακουφισμένη!! 35+2 σήμερα κάναμε τον υπέρηχο στην εμβρυολογο, τα βρήκε όλα σούπερ και την μικρή 2.800. Είπε πως έφταιγε η θέση του μωρού και ήταν έτσι η μέτρηση του γιατρού και ότι γενικά συμβαίνει αυτό. Απο ετοιμασίες είμαστε πολύ καλά, αύριο θα κάνω την βαλίτσα για να νιώθω σιγουριά και λίκνο κλπ θα τα κάνει ο άντρας μου όσο θα είμαι στο μαιευτήριο. Προφανώς και εγώ κλαίω συνέχεια όταν σκέφτομαι ότι θα αφήσω το μεγάλο μου κοριτσάκι που δεν το έχω αφήσει κ ποτέ. Σήμερα 2 ώρες λείψαμε στο ραντεβού, και πέρασε σούπερ με τους δικούς μου και μόλις μπήκα με φιλούσε, με αγκάλιαζε και φώναζε ήρθε η μαμάκα μου! 🥹  Ας είμαστε καλά και θα περάσει κ αυτό. Ούτε που θα το θυμούνται τα παιδάκια μας, εμείς πάλι σίγουρα… Απο καθημερινότητα εγώ περνάω πολύ δύσκολα με καούρες παλινδρόμηση..παίρνω μέσα στην νύχτα σχεδόν κάθε βράδυ μαλοξ. Οτιδήποτε και να φάω με πειράζει, είτε ελαφρύ είτε βαρύ, ακόμη και μια μπουκιά ψωμί που θα μου βάλει στο στόμα η μικρή, μετά θα με τυραννάει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...