Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!!!μια χαζη ερωτηση να σας κανω!!!Τωρα που προσπαθειτε κ εσεις για μωρακι προσεχετε να μην σκυβετε,να μην κουβαλατε βαρη,κανετε κανονικα τις δουλειες σας στο σπιτι??????

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η elena90 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!!μια χαζη ερωτηση να σας κανω!!!Τωρα που προσπαθειτε κ εσεις για μωρακι προσεχετε να μην σκυβετε,να μην κουβαλατε βαρη,κανετε κανονικα τις δουλειες σας στο σπιτι??????

Καλησπερα Ελενα! Φυσικα και κανουμε ,εγω τουλαχιστον  δηλαδη συνεχιζω την ζωη και τους ρυθμους κανονικα... συγνωμη ελενα εσυ κοριτσι μου δεν ησουν εγκυος??

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η prassinomata είπε:

Καλησπερα Ελενα! Φυσικα και κανουμε ,εγω τουλαχιστον  δηλαδη συνεχιζω την ζωη και τους ρυθμους κανονικα... συγνωμη ελενα εσυ κοριτσι μου δεν ησουν εγκυος??

Εγω εγκυος???που τετοια τυχη???οχι κοριτσι μ ακομα στις προσπαθειες!!!κ εγω κανονικα τα κανω ολα κ ελεγα μηπως δν κανω σωστα αλλα δν γινεται αλλιως

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Kalispera elena! Egw tous prwtous mines prosexa liges meres prin tin periodo. Den exei noima pleon, dld ama kanw 5 xronia na piasw paidi d tha kanw tpt mexri tote?? Kanonika ola! Outws i allws k egkyos na meinw mexri na exw kathysterisi to swma mas einai etsi ftiagmeno akrivws gia na prostateyei t emvryo!

Το ιδιο πιστευω κ εγω!!

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μ τι κανετε???Πώς ειστε??περασα ενα τελειο τριημερο με τν αντρουλη μ!!δν πηγαμε μακρια εδω κοντα θαλασσα κ βολτα ολη μερα!!χαλαρωσα τοσο πολυ δν φανταζεστε ποσο!!κατεβασα ρολα δν σκεφτομουν τπτ δν ξερω πως εγινε αυτο απλα εγινε.αυτο π ξερω να πω ειναι οτι το ειχαμε πολυ αναγκη κ ειχα να νιωσωετσι μηνες!!οτι κ αν γινει αυτο τον μηνα δν με νοιαζει.βρηκα παλι τν εαυτο μ κ την σχεση μ με τν αντρα μ..ευχομαι να κρατησει βεβαια αυτο κ να μν πεσω παλι στα πατωματα!!συγνωμη αν σας κουρασα απλα νιωθω μια απεραντη ευτυχια κ ηρεμια κ σκεφτηκα πως ισως καποια απο εσας να μην ειναι στα καλα της κ θελω να σας δωσω δυναμη!!!??ΕΡΩΤΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!?????

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μ τι κανετε???Πώς ειστε??περασα ενα τελειο τριημερο με τν αντρουλη μ!!δν πηγαμε μακρια εδω κοντα θαλασσα κ βολτα ολη μερα!!χαλαρωσα τοσο πολυ δν φανταζεστε ποσο!!κατεβασα ρολα δν σκεφτομουν τπτ δν ξερω πως εγινε αυτο απλα εγινε.αυτο π ξερω να πω ειναι οτι το ειχαμε πολυ αναγκη κ ειχα να νιωσωετσι μηνες!!οτι κ αν γινει αυτο τον μηνα δν με νοιαζει.βρηκα παλι τν εαυτο μ κ την σχεση μ με τν αντρα μ..ευχομαι να κρατησει βεβαια αυτο κ να μν πεσω παλι στα πατωματα!!συγνωμη αν σας κουρασα απλα νιωθω μια απεραντη ευτυχια κ ηρεμια κ σκεφτηκα πως ισως καποια απο εσας να μην ειναι στα καλα της κ θελω να σας δωσω δυναμη!!!??ΕΡΩΤΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...